Budi u toku sa najnovijim obaveštenjima na sajtu

Poštovani,
Odvojite par minuta i pomozite nam da unapredimo sadržaj na našem sajtu.
Želite li da učestvujete u anketi i pomognete u unapređenju?

Automobil godine u Srbiji je električni MG4

Automobil godine u Srbiji je električni MG4
Postavljeno 21.03.2024. u 15:41
Autor: Izvor: AANS

Asocijacija automobilskih novinara Srbije (AANS) objavila je da je titulu za Automobil godine 2024 osvojio model MG4, inovacija kineske automobilske industrije. Ovo tradicionalno takmičenje, koje već više od tri decenije unazad predstavlja jedan od ključnih događaja u svetu automobilizma u Srbiji, i ove godine privuklo je veliku pažnju i interesovanje stručne i široke javnosti.

Odluka o pobedniku doneta je nakon pažljivog ocenjivanja sedmočlanog žirija, sastavljenog od renomiranih automobilskih novinara, istaknutih članova AANS-a, koji su model MG4 jednoglasno prepoznali kao automobil koji u potpunosti zadovoljava kako visoke standarde industrije, tako i specifične potrebe korisnika u Srbiji.

U konkurenciji sa još četiri finalista, model MG4, kineski električni automobil, osvojio je prvo mesto sa impresivnih 39 bodova, čime je nadmašio model Toyota C-HR za samo jedan bod. U finalu su se istakli i modeli Nissan X-Trail i VW ID 7, koji su podelili treće mesto, dok je Hyundai Kona zauzeo peto mesto.

Izbor MG4 kao Automobila godine predstavljao je iznenađenje za mnoge, ali njegove izuzetne performanse i karakteristike čine ga zaslužnim pobednikom. MG4 se istakao zahvaljujući svojoj pristupačnoj ceni, odličnoj prilagođenosti gradskoj vožnji, ekonomičnosti i pouzdanosti, čime je dokazao da najsavremenija tehnologija nije jedini faktor koji određuje vrednost automobila na tržištu.

Saveti na e-mail

Prijavi se na našu mejling listu. Prati preko mejla najnovije savete sa našeg sajta.

Komentara: 0
Pregleda: 2836
Ocena: 1
 

Dopadaju ti se saveti?
Prijavi se da ih dobijaš na e-mail.