• ALeksa Ilić

  ALeksa Ilić

  Prokuplje

 • AUTO M

  AUTO M

  Mrčajevci

  Radnja postoji od 1999.g.i bavi popravkom teretnih vozila , prodajom polovnih i novih auto delova za teretna vozila, šlep službom,uvozom i prodajom polovnih putnickih i teretnih vozila, kao i remontom polovnih kombi i lakih teretnih vozila,prodajom polovne opreme i alata za automehanicarske,autolimarske,vulkanizerske i druge vrste radionica Radno vreme od 08 do 18 časova,osim nedeljom

 • SKUTER CENTAR d.o.o.

  SKUTER CENTAR d.o.o.

  Krnjača

  Skuter Centar d.o.o je firma koja je osnovana kako bi se izaslo u susret sve većem broju zahteva naših klijenata za vožnjom dvotočkaša. Kao ovlašćeni prodavci motocikala i skutera: Aprilia , Piaggio , Vespa , Gilera ,Scarabeo ,Derbi i Moto Guzzi nudimo svim našim kupcima delove, dodatnu opremu i garderobu za sve motocikle i skutere u najvecem izlozbenom salonu na 700 m2.

 • Auto DIV d.o.o.

  Auto DIV d.o.o.

  Novi Sad

  Sentandrejski put 117f

 • DIPeM d.o.o.

  DIPeM d.o.o.

  Čačak

  DIPeM d.o.o. je uvoznik i serviser Mazdinih vozila.

 • Lima

  Lima

  Plavce

 • Vlade-autodelovi

  Vlade-autodelovi

  Čačak

 • AUTO PRODAJA MILJKOVIĆ

  AUTO PRODAJA MILJKOVIĆ

  Niš

  AUTO PRODAJA MILJKOVIĆ BAVI SE UVOZOM I PRODAJOM POLOVNIH PUTNIČKIH I TERETNIH VOZILA IZ ZEMALJA EU. NAŠE DUGOGODIŠNJE ISKUSTVO ČINI NAS POUZDANIM PARTNEROM PRI ODABIRU VAŠEG VOZILA. MOGUČNOST UVOZA VOZILA PO NARUDŽBINI KUPCA. MOGUČNOST KREDITIRANJA PREKO POSLOVNE BANKE SA 0% KAMATE. AUTO PRODAJA MILJKOVIĆ nalazi se na sledećoj adresi: Bulevar Svetog Cara Konstantina bb u Nišu ( na putu Niš-Niška Banja kod Brzog Broda sa desne strane odmah posle Mančić Granita doo ).

 • autoBata

  autoBata

  Novi Sad

  *ZA SVAKO VOZILO DOBIJATE PISMENU GARANCIJU NA LEGALNOST VOZILA I SVU PRATEĆU DOKUMENTACIJU* *VOZILA SE PRODAJU NA IME KUPCA ,U CENU JE URACUNAT PDV I PREGLED OD STRANE AGENCIJE ZA BEZBEDNOST SAOBRACAJA *

 • BG MIX AUTOMOBILI

  BG MIX AUTOMOBILI

  Čukarička Padina

  UVOZ I PRODAJA POLOVNIH VOZILA IZ ZEMALJA EVROPSKE UNIJE USLUGA REGISTRACIJE ZA VOZILA KUPLJENA KOD NAS MOGUCNOST DOBIJANJA PROBNIH TABLICA RADIMO ZAMENU VOZILA UZ VASU DOPLATU. SVA NASA VOZILA POSEDUJU UVERENJE O TEHNICKOJ ISPRAVNOSTI IZDATA OD AGENCIJE ZA BEZBEDNOST SAOBRACAJA. NALAZIMO SE U BEOGRADU, NASELJE CUKARICKA PADINA (preko puta hrama Sv.Petke).

 • TRIO Motors D.O.O.

  TRIO Motors D.O.O.

  Novi Sad

  Trio Motors je kompanija specijalizovana za prodaju celokupnog asortimana rezervnih delova za japanska i korejska vozila, alata i servisne opreme za mehaničare. U sastavu Trio Motorsa od 2011. godine je auto servis koji pruža sve vrste mehaničarskih, dijagnostičarskih i električarskih usluga za sva japanska i korejska vozila. Trio Motors je ovlašćeni diler i serviser japanske marke ISUZU, u čijem se programu nalaze komercijalna vozila pikap D-max i kamioni od 3.5t do 14t bruto klase.

 • Polovne gume Novi Sad

  Polovne gume Novi Sad

  Novi Sad

 • KEMI auto

  KEMI auto

  Niš

  Uvoz i prodaja vozila iz:Slovenije,Francuske,Nemacke,Belgije.

 • DIP AUTO TRADE D.O.O.

  DIP AUTO TRADE D.O.O.

  Požega

  Auto Servis MIS ( DIP AUTO TRADE D.O.O.)je danas moderan servis koji se nalazi na četiri kilometra od Požege, nedaleko od magistralnog puta za Arilje i Ivanjicu. Radne aktivnosti se odvijaju na ukupno sedam radnih mesta od kojih su četiri namenjena brzom servisu kao i mehaničarskim i dijagnostičkim operacijama na vozilima. Preostala tri radna mesta rezervisana su za visoko razvijeni deo usluga popravke elektronskih sistema na vozilima najnovije generacije. 2010-te godine auto servis dobija pojačanje u vidu renomirane firme za popravku elektronskih sistema i visokoprofesionalni chiptuning, RevoChip. Jedini na teritoriji zapadne i centralne Srbije posedujemo vrhunski uređaj za merenje snage i obrtnog momenta na vozilima, DYNOJET. U radu se prvenstveno oslanjamo na visokostručan kadar koji...

 • Bijelić auto

  Bijelić auto

  Petrovaradin

  UVOZ I PRODAJA POLOVNIH AUTOMOBILA IZ HOLANDIJE I NEMACKE... ZA KUPCE OBEZBEDJENE PROBNE TABLICE RADNO VREME SVAKIM DANOM OD 08 DO 20 h

 • sr Vladimir

  sr Vladimir

  Požarevac

  prodaja polovnih i novih autodelova

 • MIAMI CARS

  MIAMI CARS

  Novi Beograd

  - "MIAMI CARS" je DIREKTAN uvoznik vozila iz FRANCUSKE, zbog toga Vam mozemo ponuditi NAJKVALITETNIJA, PRVOBIRANA VOZILA PO NAJPOVOLJNIJIM CENAMA. Sva vozila su pregledana od strane LICENCIRANIH SERVISERA - MEHANICARA pre kupovine u Francuskoj. Za trgovce automobilima u paketnoj kupovini ( 2 i vise vozila ) dodatni popusti. - Nalazimo se na NOVOM BEOGRADU u ulici: VOJVODjANSKA 383i (kod skretanja za aerodrom) - RADNO VREME: od 09 - 19 h, radimo i nedeljom.

 • Filip Automobili

  Filip Automobili

  Pančevo

 • Djordje Šabac

  Djordje Šabac

  Šabac

  Zeleo bih da se oglasavam na vasem sajtu. Hvala!

 • AUTO NOVA D.O.O.

  AUTO NOVA D.O.O.

  Beograd

  MALOPRODAJA I VELEPRODAJA DELOVA ZA VOZILA ALFA ROMEO, LANCIA, FIAT. MALOPRODAJA KAROSERIJKIH DELOVA ZA SVA VOZILA, MALOPRODAJA HLADNJAKA, AMORTIZERA I OPRUGA ZA SVA VOZILA.

Pogledaj sve »