• Bojan LO

  Bojan LO

  Loznica

 • AUTOPROMET D.O.O

  AUTOPROMET D.O.O

  Novi Beograd

  Firma Autopromet d.o.o posluje od 1989. godine. Osnovna delatnost nam je prodaja i servisiranje novih vozila marke Opel, Chevrolet i Saab. Takođe, se bavimo prodajom korišćenih automobila kupljenih i održavanih u našem prodajno servisnom centru. Za sve ostale informacije, stojimo Vam na raspolaganju.

 • Fuji automobili

  Fuji automobili

  Lipnički Šor

 • Tehmago doo

  Tehmago doo

  Novi Sad

  Uvoz i prodaja poljoprivrednih masina, delova i opreme

 • Autlet MBG d.o.o.

  Autlet MBG d.o.o.

  Beograd

  UVOZ I PRODAJA NOVIH I KORIŠĆENIH MOTORNIH VOZILA IZ INOSTRANSTVA. "AUTLET MBG" POSEDUJE JAVNO CARINSKO SKLADIŠTE I PRUŽA USLUGE SMEŠTAJA NEOCARINJENIH VOZILA I USLUGE CARINJENJA VOZILA. Vozila su sa kompletnom dokumentacijom, proverenog porekla, i sa PISMENOM GARANCIJOM od 6-12 meseci !!! Takođe, u saradnji sa CREDIT AGRICOLE bankom u prilici smo da Vam ponudimo kredite za nabavku polovnog vozila, sa rokom otplate od 12-84 meseci, sa ili bez učešća, minimalnom kamatnom stopom, oko 3% godišnje!!! Takođe sarađujemo i sa svim ostalim bankama, prisutnim na teritoriji Srbije. Vrlo jednostavna i brza procedura odobrenja kredita bez troškova obrade. U mogućnosti smo da svim našim cenjenim kupcima iz beogradske registracione zone, obezbedimo i kompletnu uslugu registracije, kao i v...

 • ACM MEHANIKA

  ACM MEHANIKA

  Čačak

 • Korannaplus

  Korannaplus

  Pančevo

 • Extra automobili

  Extra automobili

  Šabac

  Uvoz automobila iz Belgije i Nemačke. Za sve automobile dajemo garanciju za kilometražu, legalnost i da kola nisu havarisana. Sva kola mogu da se provere pomoću evropskog kompjutera za gore navedene garancije.

 • AUTO MB SABAC

  AUTO MB SABAC

  Šabac

  **PRODAJA POLOVNIH AUTOMOBILA IZ UVOZA** ***POLOVNI DELOVI VW PASSAT B5 B5.5 1997-2005god.***

 • British Motors doo

  British Motors doo

  Beograd

  British Motors je ekskluzivni uvoznik i serviser Jaguar i Land Rover vozila za teritoriju Srbije. Svoju ponudu novih vozila, British Motors upotpunjuje i ponudom polovnih vozila nabavljenih kroz proces zamene vozila staro za novo. Sva polovna vozila iz nase ponude su kupljena kod ovlašćenih dilera u Srbiji ili uvežena direktno od proizvođača, bez obzira na brend vozila, sa poznatom servisnom istorijom, tačnom pređenom kilometražom i izuzetnim stanjem vozila. Sva polovna vozila iz naše ponude možete kupitii finasirajući ih putem lizinga , kupovinom na kredit ili avansno.

 • AK Kompresor

  AK Kompresor

  Beograd, Rakovica

  Auto kuća Kompresor je višedecenijski ovlašćeni serviser i prodavac putničkih i teretnih vozila. Sredinom 2006. godine postali smo deo dilerske mreže Renault Nissan Srbija. AK Kompresor svojim kupcima nudi mogućnost da se upoznaju sa ponudom različitih brendova u ukupno 5 prodajnih salona automobila na dobro poznatim lokacijama u našem gradu. U sastavu naše kompanije nalazi se i tehnički pregled, agencija za registraciju vozila i servisni centri opremljeni po najsavremenijim standardima proizvođača u kojima možete dobiti najkvaliteniju uslugu od našeg ljubaznog i kvalifikovanog servisnog osoblja. Danas, svako dvadeseto vozilo koje se proda na teritoriji Srbije kupljeno je u Auto kući Kompresor. U julu 2010. godine AK Kompresor je postala i deo dilerske mreže Fiat Automobili Srbija i zv...

 • AUTO SERVIS V - D FORD

  AUTO SERVIS V - D FORD

  Železnik

  Auto servis V-D Prodavnica auto delova "V-D" nalazi se na opstini Čukarici, u ulici Avalska 88 u Zelezniku, na teritoriji Beograda. Sa svojim radom započeli smo 2003. godine i do sada uspostavili uspešnu saradnju sa velikim brojem naših zadovoljnih klijenata. Domen naših usluga obuhvata prodaju i ugradnju originalnih delova za sve tipove Fordovih vozila. Prodaja auto delova za sva vozila, po veoma pristupačnim cenama, omogućava Vam da na jednom mestu pronađete sve što će Vam obezbediti adekvatan rad Vašeg vozila. Saradnjom sa renomiranim proizvođačima, u našem asortimanu proizvoda pronaći ćete najkvalitetnije auto delove, vrhunskih performansi. Auto delovi "V-D" Vaš su siguran izbor, ako tražite originalne delove za sve tipove FORDOVIH automobila. Naši ljubazni proda...

 • Auto Diki 2

  Auto Diki 2

  Novi Beograd

  Bavimo se prodajom novih i polovnih delova za sve tipove automobila i za laka teretna i dostavna vozila. Nudimo dobar kvalitet po najboljoj ceni.Nazovite i uverite se.

 • DLM Plus Group

  DLM Plus Group

  Futog

  DLM Plus Group je kompanija koja se bavi uvozom polovnih automobila iz zemalja Evropske Unije. Kompanija postoji više od pet godine i u svom sastavu poseduje auto plac i radionicu za pranje i pripremanje vozila kako bi Vaša buduća vozila bila što čistija i sređenija da bi se osećali kao kupac novog vozila za što manje para. Kompanija nudi povoljne uslove finansiranja preko poslovnih banaka i odlične uslove kupovine za gotovinu. Kod nas je moguće uraditi porudžbinu vozila po Vašoj želji.

 • Mikom d.o.o

  Mikom d.o.o

  Stara Pazova

  MIKOM D.O.O. je registrovan za prodaju automobila od 2003 god. Bavimo se uvozom i prodajom automobila 15 god. Od 2003 god. smo na istoj adresi..KARAĐORĐEVA 59....STARA PAZOVA Osnovna delatnost nam je uvoz i prodaja automobila,kao i uslužno carinjenje automobila. Uvozimo pol.automobile sa EURO3,4 motorom iz Nemačke i Italije . RADNO VREME : RADNIM DANOM od 09-17 h. ,SUBOTOM od 10-15 h....NEDELJOM PO DOGOVORU Nalazimo se na glavnom putu.... BEOGRAD...BATAJNICA...STARA PAZOVA, KARAĐORĐEVA 59 U SARADNJI SA CREDIT AGRICOLE BANKOM KUPCIMA NUDIMO MOGUCNOST KUPOVINE AUTOMOBILA PUTEM BESKMATNOG KREDITA... CREDIT AGRICOLE BANKE

 • RENAULT NISSAN SRBIJA

  RENAULT NISSAN SRBIJA

  Novi Beograd

  Generalni distributer novih vozila i delova marki Renault, Dacia i Nissan. Sva predstavljena vozila na sajtu su sluzbena vozila filijale, koriscena od strane jednog zaposlenog kao vozilo na funkciju ili su iz parc press-a za potrebe promocije.

 • MAN Importer Srbija

  MAN Importer Srbija

  Krnješevci

 • Vektor 2010 Beograd

  Vektor 2010 Beograd

  Beograd

 • Elektro flash d.o.o.

  Elektro flash d.o.o.

  Resnik

 • ATOMIC AUTO

  ATOMIC AUTO

  Pančevo

Pogledaj sve »