Top saloni

 • Service Maxx doo

  Service Maxx doo

  Zemun

 • AC Petrović

  AC Petrović

  Šabac

  Autocentar Petrovic je ovlasceni diler i serviser Volkswagen putnickih i privrednih vozila iz Sapca.

 • AUTO CENTAR CUNE

  AUTO CENTAR CUNE

  Zrenjanin

  Auto Centar Cune doo je ovlašćeni servis i diler Škodinih vozila. U prodaji imamo sva nova Škodina vozila. Mogućnost kupovine novog vozila po principu staro za novo. Vršimo servisiranje i opravku svih vrsta vozila. Kod nas možete servisirati auto klimu, ugraditi tng uređaj, reparirati stakla, popraviti limariju i lakirati u komori, atestirati tng, registrovati i osigurati vozilo i dobiti zamensko vozilo. U sklopu salona je prodavnica sa originalnim delovima za vozila VW koncerna i ostalih marki automobila.

 • BeoAuto

  BeoAuto

  Beograd

 • Milurović komerc doo

  Milurović komerc doo

  Ugrinovci

 • GUEVARA d.o.o.

  GUEVARA d.o.o.

  Voždovac

  Firma Guevara d.o.o. nastala je 2003 godine, iz želje da se našem tržištu ponude kvalitetni proizvodi iz sektora opreme i potrošnih delova za motocikle. Zahvaljujući predanom radu i kontinuiranom ulaganju naša firma je na teritoriji Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine uspela da obezbedi zvanično prisustvo nekih od vodećih svetskih proizvođača opreme i delova za motocikle tako da danas na ovoj teritoriji distribuiramo proizvode: Pirelli, METZELER, Full Bore, TIMSUN, Carbone Lorraine, EBC, D.I.D, JT, Hiflofiltro, Yuasa, Landport, Arai, HJC (SRB i CG), Caberg, Xena, Bike Lift itd. ... Posebno izdvajamo program ATV, SSV i UTV vozila, motocikala i skutera CF-Moto brenda, kao i velik izbor dodatne opreme i guma za Off-road i asfalt: SunF, CARLISLE, Full Bore.

 • MBV

  MBV

  Vršac

 • D Komerc

  D Komerc

  Sombor

  Ovlašćeni prodavac i serviser Hyundai vozila.

 • BURNOUT DOO BEOGRAD

  BURNOUT DOO BEOGRAD

  Beograd

  BURNOUT je generalni uvoznik i distributer brendova motocikala Ducati i Bimota, kao i opreme i rezervnih delova Rizoma, CNC, Bonamici, EVR, Ducabike, Spark...

 • Stefanović auto d.o.o.

  Stefanović auto d.o.o.

  Mladenovac

  BMW Stefanović Ovlašćeni diler i servis BMW vozila. -Nova vozila -Polovna vozila -Servis i limarija u garantnom i vangarantnom roku.

 • Alparauto

  Alparauto

  Bačka Topola

  Privredno drustvo za prodaju motornih vozila sa vise od 10 godina rada u ovim segmentima. Prodaja i uvoz vozila iz inostranstva i po vasoj narudzbi, kao i prodaja novih radnih masina.

 • GOGA YCI D.O.O.

  GOGA YCI D.O.O.

  Krnjača

  Goga je kompanija koja se veoma uspešno bavi uvozom i generalnim zastupništvom vodećih svetskih brendova iz oblasti nautike, kao što su Monterey, Glastron, Chris Craft, Sun Tracker, Marquis i Carver, ali i prestižne nautičke opreme marke Jobe. Konstantno unapređivanje svojih kapaciteta i tradicionalno negovanje velikog broja zadovoljnih klijenata čine da kompanija Goga iz dana u dan raste i nadograđuje svoje delatnosti, kako u zemlji tako i regionu. Posvećenošću i kvalitetom poslovanja po najvišim svetskim standardima, kompanija Goga danas uspešno zadovoljava nautičke potrebe čitavog regiona (Srbija, Hrvatska, BiH, Crna Gora, Makedonija i Albanija). Trenutno, na površini od 2.000m², kompanija Goga vam nudi sledeće segmente poslovanja: Izložbeno prodajni salon Salon polovnih plovila Marin...

 • Holliday d.o.o.

  Holliday d.o.o.

  Šabac

  Firma Holliday d.o.o. bavi se uvozom polovnih automobila sa minimum EURO3 standardom. Dugogodišnje iskustvo u ovom poslu garantuju kvalitet u poslovanju. Automobili se uvoze iz Francuske, Belgije i Holandije gde se nabavljaju po sistemu "staro za novo" (leasing) direktno iz fabrike. Automobili su od prvog vlasnika i u izvanrednom stanju. Nijedan automobil koji prodajemo nije kupljen havarisan ili na bilo koji način oštećen. Legalnost automobila je garantovana.

 • NIKOM AUTO

  NIKOM AUTO

  Kragujevac

  Nikom-Auto d.o.o. iz Kragujevca je ovlašćeni diler i serviser za Fiat, Alfa Romeo, Lancia i Jeep vozila. U našoj ponudi imamo nova privredna i putnička vozila, kao i polovna vozila koja su nabavljena po sistemu staro za novo. Ova polovna vozila imaju garantovano poreklo, pouzdanu servisnu istoriju i većina njih su kupljena kao nova u Srbiji. Naša druga firma, Nikom d.o.o. je ovlašćeni uvoznik, diler i serviser Mazdinih vozila.

 • Agroferocoop

  Agroferocoop

  Temerin

 • Prestige Plus Auto

  Prestige Plus Auto

  Kragujevac

  Ovlašćeni diler i distributer Peugeot i Iveco vozila

 • BM Božić doo

  BM Božić doo

  Novi Beograd, Novi Sad, Subotica

  Preduzeće se bavi veleprodajom i maloprodajom autoprikolica,delova i opreme za autoprikolice,auto kuke,delove i oprema za teretni program i autobuse. Uz sve navedeno, u kvalitet i asortiman proizvoda uverite se i sami u našim objektima. Sve dobronamerne kritike uvažavamo. Hvala na ukazanom poverenju. Očekujemo Vas.

 • RAAVEX GROUP d.o.o.

  RAAVEX GROUP d.o.o.

  Niš

  Raavex group doo iz Nisa,ovlašćeni prodajno-servisni centar i zastupnik Toyota,Chevrolet, Citroen,Chery,Mitshubishi automobila. Politika nase firme je uvek bila zadovoljan kupac ,pa smo iskustvo u servisiranju i prodaji brendova za koje smo ovlasceni ,preneli na korisnike drugih brendova koji su zeleli da po najkvalitetnijim uslovima servisiraju svoja vozila.Stoga smo pored osnovne delatnosti odrzavanja i servisiranja vozila za koje smo ovlasceni ,poceli da servisiramo vozila svih brendova. Osluskivanjem zelja kupaca i konstantnim sirenjem asortimana zeleli smo da u nasu ponudu uvrstimo svetski poznati brend koji bi zadovoljio potrebe ljubitelja Americkih vozila,logican izbor je bio Chevrolet kojim je nasa kompanija zaokruzila pricu vodeceg lidera u auto industriji na jugo istoku Sr...

 • Agrotech DOO

  Agrotech DOO

  Trešnjevac

  Prodaja nove poljoprivredne mehanizacije, rezervnih delova, servis u garantnom i vangarntnom roku. AgroTECH je zastupnik više svetski poznatih proizvođača poljoprivredne mehanizacije kao što su Vogel-Noot, Ma/Ag, Hauer, Armatrac, Framest, Fliegl, Weidemann,He-Va, Berthoud, Faresin, Mazzotti,Oroš, Idrofoglia i dr. Sve što je potrebno poljoprivrednom proizvođaču što se tiče poljoprivrednih mašina, možete naći u AgroTECH-u.

 • Auto centar Krunić

  Auto centar Krunić

  Niš

Pogledaj sve »