• RES ROTA

  RES ROTA

  Beograd

  NOVO NOVO NOVO NOVO NOVO NOVO NOVO NOVO NOVO NOVONOVO NOVO NOVO NOVO NOVO NOVO UVERENJA O KONTROLISANJU VOZILA mozete da izvrsite u objetku RES ROTA DOO svakog dana od 9h-17h vise informacija na telefon 060/55-111-74 Mirko Kecman. Res Rota doo je mesto gde mozete kupiti pouzdan i legalan automobil sa garancijom. Kod nas mozete i poruciti automobil i mi cemo Vam u najkracem roku obezbediti automobil na Srpske table. Tehnicki pregled, ispitivanje vozila, atesti na TNG,registracija, spedicija, prevoz, probne table, produzenje registracije i javno carinsko skladiste sve to na jednom mestu. Vreme je novac i treba ga pametno iskoristiti - dođite kod nas i obavite sve na jednom mestu. 060/55-111-73 registracija-Branko Tepavcevic 060/55-11-209 probne table-Branko Tepavcevic 060/55-111-53 us...

 • Restitucija doo

  Restitucija doo

  Beograd, Šabac

  Restitucija d.o.o. pruža širok dijapazon usluga: * PROCENA ŠTETE (vozila, objekata, telesnih povreda…) * OBRADA I NAPLATA ŠTETE * PRODAJA OSTATAKA OŠTEĆENIH STVARI * POSREDOVANJE RADI PRODAJE OSIGURANIH STVARI * PRUŽANJE INTELEKTUALNIH I TEHNIČKIH USLUGA U VEZI SA POSLOVIMA OSIGURANJA Važno je da znate ! * DA POSEDUJEMO LICENCU NARODNE BANKE SRBIJE ZA OVU DELATNOST * DA NEMATE TROŠKOVE I DODATNA PLAĆANJA DO OKONČANJA POSTUPKA * DA NE PLAĆATE PDV NA OBEŠTEĆENJE PO ČL. 25 ZAKONA O PDV-u * DA NAŠE USLUGE FAKTURIŠEMO NAKON ZAVRŠENOG POSLA * DA CENA NAŠEG RADA NE SME DA PREĐE 15% BRUTO NAPLAĆENOG IZNOSA * DA SE SREDSTVA NAPLAĆUJU OD OSIGURAVAJUĆEG DRUŠTVA A NE OD KRIVCA (ŠTETNIKA) LIČNO

 • AS IGOR

  AS IGOR

  Niš

  servis auto elektronike

 • Reklama
 • Autopavlovic

  Autopavlovic

  Knjaževac

  Vršimo usluge prebacivanja volana na vozilima iz Engleske. Specijalizovani smo za Freelander, ali je moguć dogovor za prebacivanje i drugih marki i tipova.

 • Buki Auto d.o.o.

  Buki Auto d.o.o.

  Beograd

  Registracija (na rate), Prenos, Osiguranje (auto i kasko) vašeg vozila, Ugovori, Atesti, Veštačenja, Tehnički pregled, odlazak u Mup. Sve vezano za vaš automobil ! Efikasno Brzo Povoljno !

 • Truck Servis

  Truck Servis

  Jagodina

  Popravka i odrzavanje teretnih i putnickih vozila,prikolica i radnih masina,komjuterska dijagnostika teretnog programa.Saradjujemo sa vise od 20 firmi sirom Srbije.10 godina sa Vama.Vas Truck servis!

 • INTER-AUTO

  INTER-AUTO

  Beograd

  Zvanicni uvoznik i distributer za Srbiju, teretnih ISUZU vozila Tehnicki pregled i registracija vozila Slep sluzba(00-24h) Auto servis(mehanicarski i limarsko-farbarski radovi) Blindiranje teretnih i putnickih vozila (od nivoa B2 do nivoa zaštite B7)kao i mogućnost proizvodnje stakala za ostala vozila.

 • CVELE GAS

  CVELE GAS

  Beograd

  Servis, popravka i štelovanje autogasnih Venturi uređaja, servis K-jetronik sistema i njihovo podešavanje, na benzinu i plinu.

 • СПЕКТРА АУТО Крагујевац

  СПЕКТРА АУТО Крагујевац

  Kragujevac

  .

 • Maksimovic company

  Maksimovic company

  Beograd

  Prevoz gradjevinskog materija,odvoz suta do 4t..

 • TIM SISTEM - servis auto pumpi za vodu

  TIM SISTEM - servis auto pumpi za vodu

  Beograd

  TIM SISTEM je usko specijalizovana firma koja se više od 30 godina bavi remontom auto pumpi za vodu. Ugrađuju se isključivo uvozni delovi visokog kvaliteta i zahvaljujući tome za svaku urađenu pumpu dajemo garanciju u trajanju od godinu dana bez obzira na pređenu kilometražu. Prilikom remonta menjaju se svi vitalni delovi pumpe, tako da Vi praktično dobijate potpuno novu pumpu! Vršimo remont pumpi za automobile, teretni program, građevinske mašine, poljoprivredne mašine, viljuškare, agregate i brodove. Među korisnicima naših usluga nalazi se veliki broj javnih preduzeća, transportnih firmi, građevinskih firmi i servisa. Posetite naš web site kako bi se bolje upoznali sa našim poslovanjem.

 • ASTRA RENT d.o.o.

  ASTRA RENT d.o.o.

  ASTRA RENT d.o.o. se od 01.10.2011.više ne bavi poslovima vezanim za registraciju vozila. Mozete pogledati naš sajt:www.astraregistracija vozila.rs

 • Delta MC doo

  Delta MC doo

  Beograd

 • Agencija LOTUS+

  Agencija LOTUS+

  Zemun

  REGISTRACIJA VOZILA ( na rate ) PRENOS VLASNIŠTVA , TEHNIČKI PREGLED , OSIGURANJE , UGOVORI , ZELENI KARTON

 • tuning styling

  tuning styling

  Banatski Brestovac

  auto-limarske i mehanicarske usluge

 • Com Sped

  Com Sped

  Beograd

  Osnovna delatnost je transport, špedicija i spoljna trgovina

 • ***AAA AUTO CENTAR Makedogas d.o.o*

  ***AAA AUTO CENTAR Makedogas d.o.o*

  Beograd

  REMONT TURBINE Vrhunski kvalitet 2 god garancije bise informacija na www.turboservisbeograd.com UGRADNJA PLINA 7 god garancije ili 150000km više informacija na www.autogasservis.rs PUNJENJE AUTO KLIMA ili SERVIS AUTO KLIMA podrazumeva izvlačenje starog freona, vakumiranje celog sistema, ubacivanje novog freona , ulje i UV boja www,autogasservis.rs/punjenje-auto-klime-beograd/ Makedo-Gas d.o.o. je firma u privatnom vlasništvu. Njen osnivač i direktor je g. Dalibor Veličković. Osnovna delatnost je servis i ugradnja auto gasa (ugradnja plina). Istorija U Republici Srbiji, prvi put 2003. godine počinje sa radom na ugradnji i servisu plinskih uređaja, u saradnji sa firmom Plimont d.o.o. 2004. godine proširuje delatnost na uvoz i distribuciju boca "Samčelik&q...

 • MITRA COOPERATIVA DOO

  MITRA COOPERATIVA DOO

  Novi Beograd

  Najjeftinije u Srbiji sa sedistem u Beogradu. Špedicija, carinsko skladište i carinjenje uvoznih vozila - novih i polovnih automobila, džipova, kamiona, šlepera, prikolica, autobusa, motocikala i procene vrednosti za fizička i pravna lica!

 • Branko & Rade

  Branko & Rade

  Rakovica

  LASERSKA REGLAZA TRAPA MEHANICARSKE USLUGE ELKTRICARSKE USLUGE VULKANIZERSKE USLUGE AUTO KLIME AUTO PERIONICA ISPRAVKA FELNI CUVANJE GUMA NOVE I POLOVNE GUME AUTO DELOVI (NABAVKA SVIH DELOVA)

 • CMV Homologacija

  CMV Homologacija

  Beograd

  Carinjenje vozila. Homologacija vozila, pomoć, zakazivanje, priprema dokumentacije, jednostavno, brzo, povoljno! carinjenjeautomobila@gmail.com

Pogledaj sve »