Fiat Viaggio

Fiat Viaggio

U pitanju je varijacija modela Dodge Dart, sa čeonim delom pruzetim i redizajniranim sa tog modela sa novim čeonim delom i hladnjakom, dok je zadnji deo dobio preoblikovana zadnja svetla. Za elegantniji izgled, dodat je hrom na elementima poput preoblikovanih farova.

Za snagu će biti zaduženi T-Jet motor od 120 ks i 150 ks. Isti motor sa turbočardžerom u MultiAir konfiguracijom će razvijati 160 k.

Ažurirano 24.04.2012.: Fiat Viaggio je predstavljen na auto salonu u Pekingu.

Dizajn je u potpunosti urađen u sedištu kompanije u Torinu a sastoji se od hromiranog hladnjaka i LED zadnjih svetala, kao posebno značajnih detalja. Snagu generiše T-Jet motor koji razvija 120 ks ili 150 ks.

Foto: Topspeed.rs

Preuzeto sa Topspeed.rs

http://www.polovniautomobili.com/portal/content/Noviteti/201204/fiat-viaggio/1.jpg

Najčitaniji članci


Komentara: 3

Pregleda: 4832
4 12
Prepišite tekst sa sličice
 
Polovniautomobili.com Vam se zahvaljuje što učestvujete u komentarisanju sadržaja i time doprinosite poboljšanju ponude našeg sajta. Vaši komentari, mišljenje, pohvale i kritike su dobrodošli.

Polovniautomobili.com zadržava pravo moderiranja i neobjavljivanja komentara koji nisu vezani za temu teksta koji se komentariše, kao i psovke, direktno vređanje, nepristojno izražavanje, upisivanje jedne osobe pod različitim imenima i reklamiranje drugih sajtova, proizvoda ili usluga.
Pogledaj

  • Molim za rad Multi Air.

    Slažem se: 0 Ne slažem se: 0

  • izgleda extra, pitanje je kolika ce biti pocetna cena...

    Slažem se: 0 Ne slažem se: 0

  • ovaj model apsolutno zaslužuje da dođe na Evropsko tržište, a ime bi mogli da promene. Odličan je

    Slažem se: 0 Ne slažem se: 0