Knjiga utisaka

Knjiga utisaka je isključivo namenjena Vašim komentarima na rad ovog sajta. Ukoliko želite da prijavite problem u radu sajta, a voljni ste da doprinesete njegovom rešenju, zamolili bismo Vas da ostavite broj telefona u komentaru kako bismo Vas kontaktirali.

  • Ako Vam trebaju druge informacije, ako želite izneti komentare i pitanja druge prirode, nemojte to činiti ovde jer će Vaši upisi biti izbrisani bez prethodnog obaveštenja.
  • Ukoliko ne možete da nađete nešto što Vas zanima ili imate pitanja za nas, obratite nam se na odgovarajuće kontakt e-mail adrese ili putem telefona.
  • Komentari koji nisu vezani za temu sajta, kao i psovke, direktno vređanje, nepristojno izražavanje, upisivanje jedne osobe pod različitim imenima i reklamiranje drugih sajtova, proizvoda ili usluga, zabranjeni su i biće usklađeni sa pravilima sajta ili neće biti objavljeni.

Hvala što iznosite Vaše utiske, kritike i predloge o našem radu.

Tim sajta PolovniAutomobili.com

Polja označena * su obavezna


Prikazano od 1 do 10 rezultata od ukupno 3797.

[4829] Nikola, Kraljevo 23.10.2014 Postovani,imam problem oko prevoda motocikla.oglas se nalazaio na vasem sajtu tj tu sam ga video i preko njega kupio motocikl.izgubio sam svaki trag od vlasnika,promenio je adresu stanovanja a telefon nemam.da li se preko vasih podataka moze doci do meni potrebnih informacija o vlasniku? Nikola, možemo pokušati da pronađemo oglas. Najbolje bi bilo da nas kontaktirate na tel. 024/415-53-53 (pon-pet, 8-16h).
[4828] Miljan Janto, Padina 22.10.2014 Ovaj sajt vam je zlata vredan. Nemenjajte nista sve je savrseno! Hvala vam na komentaru Miljane, drago nam je da vam se dopada naš rad. Srdačan pozdrav od tima sajta Polovni automobili
[4827] Radisa, Wien 19.10.2014 SRAMOTA ZA VAS SAJT IZBACUJETE FREZU PIPALICU 2007G ZA 1000E I MI HOCEMO U EVROPU JA MU PLATIM 2000E ZA NJU ALI NJE NEMA JER PRODATA PRE 3 GODINE TO JE ZA ZAPAD FALS HVALA VAM POZ, Radiša, ukoliko se na sajtu Polovni automobili pojavio oglas u kome je oglašena mašina prodata, za to nije odgovoran sajt Polovni automobili, već oglašivač koji je postavio oglas. Značilo bi nam ukoliko biste nam poslali link do tog oglasa, kako bismo sve to proverili i oglas uklonili sa sajta.
[4826] branko 18.10.2014 i sto se mene tice sajt je ok samo bi mogla neka poslovna saradnja sa nekom od banaka. mislim da bi svima stranama to odgovaralo posto ste najposeceniji sajt. Zahvaljujemo se na komentaru. Za sada sarađujemo sa portalom Kamatica u vidu prikazivanja ponude auto kredita, banaka koje posluje u Srbiji. Pomenutu ponudu možete pogledati unutar svakog oglasa klikom na tab "Auto krediti".
[4825] dejan 18.10.2014 postovana redakcijo prevaren sam putem vaseg sajta covek je postavio lazan oglas i trazio mi je avans navodno da neproda auto i posle par sati je obrisao oglas i gubi se kontakt slucaj je prijavljen policiji i ispituje se vi kao moderatori sajta bi trebali da imate kompletne podatke ko postavlja oglase i da zastitite nas kupce koji posecujemo redovno vas sajt i vi moderatori sigurno znate koje postavio oglas i odakle je s postovanjem Unutar našeg sistema možemo pronaći sve podatke o korisniku koje je upisao prilikom registracije naloga i postavke oglasa, a sve te podakte možemo dostaviti policiji. Za više detalja je najbolje da nas kontaktirate na tel. 024/415-53-53 (pon-pet, 8-16h).
[4824] Milan Damnjanović, Zaječar 15.10.2014 Sajt je odličan,sve radi kako treba,jedino što bih ja dodao je to,da se ubaci opcija u kojoj bi mogli da se iznesu pozitivni i negativni utisci o prodavcima i automobilima koje oni prodaju,kako bi potencijalni kupci znali na šta treba da obrate pažnju prilikom kupovine auta od dotičnog prodavca,sve u cilju zaštite krajnjeg kupca,jer se do novca u današnje vreme vrlo teško dolazi... Pozdrav Milane, zahvaljujemo se na komentaru. Razmišljamo u tom pravcu i na temu zaštite kupaca ali je odgovarajuće rešenje vrlo teško pronaći, zbog zloupotrebe i objektivnosti komentara. Trenutno na sajtu oglas možete oceniti ali je ta ocena vidljiva samo prodavcu. Na sajtu smo kreirali rubriku "Bezbedna kupovina" u okviru koje ćemo objavljivati savete namenjene kupcima i na taj način im pomagati.
[4822] DAVID, NIS 13.10.2014 Postovani molim vas obratio sam vam se 8.10.2014 i napomenuo da slike u oglasima nece da se prikazuju uopsteee, kada gledam oglesa i hoce da pogledam slike istog klikom na veci prikaz slike nista se ne desava i manji ni veliki prikaz slika nece da se prlista da kazem odnosno da ih gledam jednu po jednu molim vas da resito to, sta ce ''Polovni Automobili'' ako ne mogu gledati slike.RESITE TOO!! Davide, problem se verovatno javio u vašem browseru, programu koji koristite za pregled sajtova. Vidimo da posetioci normalno gledaju fotografije u oglasima. Pokušajte da obrišete istoriju pregleda i keš memoriju unutar browsera, ukoliko vam je potrebna naša pomoć možete nas kontaktirati na tel. 024/415-53-53 (pon-pet, 8-16h).
[4821] Zoran 12.10.2014 Statistika pregleda pet puta manja u pregledima za delove,nego sa starom pretragom,udji te na moj nalog i sve ce vam biti jasno,koliko ste unapredili ovom komlikovanom pretragom,nekad 10 poziva dnevno sam koji kazu da su me pronasli na vasem sajtu a sad par poziva nedeljno,toliko. Oglasi se sada u okviru kategorije delovi i oprema sortiraju po datumu postavljanja, kao u svim ostalim kategroijama. Sto znači da se oglas sa svežijim datumima nalazi u vrhu, ispred starijeg oglasa. Vaš trenutno aktivan oglas u kategoriji auto delovi je istaknut i gleda se kao i svi ostali aktivni oglasi. Naslov oglasa smo promenili, proverite da li će u narednom periodu doći do porasta broja poziva.
[4820] alen, orlovat 10.10.2014 postovani nemojte koristiti dvostruke arsine u odobravanju oglasa na primer neko moze da stavi da kupuje masinu i da daje auto za istu i sliku auta a neko nemoze jer oglas nije u skladu hvala Alene, hvala vam na komentaru. Kupuvinu je na sajtu dozvoljeno oglašavati samo u okviru kategorije delovi i oprema. Vi na sajt možete postaviti oglas u kome navodite da menjate automobil za neku radnu mašinu ali taj oglas mora biti postavljen u kategoriju putnička vozila, jer oglašavate automobil. Prilikom pregleda oglasa kupac će jasno videti da želite da zamenite automobil za radnu mašinu.
[4818] milan kostic, beograd 09.10.2014 samo zelim da kazem da jer mirijevo beogerad uzi a ner siri, jel jre udaljen od centra gerada svega 4-5 km. Pozdrav Milane, hvala što ste nam skrenuli pažnju. Proverićemo taj podatak.