Knjiga utisaka

Knjiga utisaka je isključivo namenjena Vašim komentarima na rad ovog sajta. Ukoliko želite da prijavite problem u radu sajta, a voljni ste da doprinesete njegovom rešenju, zamolili bismo Vas da ostavite broj telefona u komentaru kako bismo Vas kontaktirali.

  • Ako Vam trebaju druge informacije, ako želite izneti komentare i pitanja druge prirode, nemojte to činiti ovde jer će Vaši upisi biti izbrisani bez prethodnog obaveštenja.
  • Ukoliko ne možete da nađete nešto što Vas zanima ili imate pitanja za nas, obratite nam se na odgovarajuće kontakt e-mail adrese ili putem telefona.
  • Komentari koji nisu vezani za temu sajta, kao i psovke, direktno vređanje, nepristojno izražavanje, upisivanje jedne osobe pod različitim imenima i reklamiranje drugih sajtova, proizvoda ili usluga, zabranjeni su i biće usklađeni sa pravilima sajta ili neće biti objavljeni.

Hvala što iznosite Vaše utiske, kritike i predloge o našem radu.

Tim sajta PolovniAutomobili.com

Polja označena * su obavezna


Prikazano od 1 do 10 rezultata od ukupno 3950.

[5016] Bojan Djordjevic, Knjaževac 17.04.2015 Postovana redakcija omiljenog sajta P A,vratite nam funkciju PRATIM ,hvala,pozzz Pozdrav Bojane, ta funkcija na sajtu postoji, nije uklanjana. Sada se nalazi kod fotografija u oglasu, simboj je srce.
[5015] bora jovancic, Uljma 14.04.2015 Imam jedan predlog za vas sajt. Posto sam nekoliko puta bio prevaren od prodavaca a takva iskustva su imeli i mnogo drugih osoba. Jednostavno upise sve najbolje o svom autu, slika ga kao da je sisao sa trake i u razgovoru to i garantuje. Kada se ode na licu mesta( koje dosta kosta i vremena i novca) ono nema veze sa autom sa oglasa. Predlog je da se stavi mogucnost da se oceni prodavac ili upozore ostali kupci na bilo koji nacin. Naprimer kao na sajt kupujem prodajem, gde se svaka prevara sa prodavceve ili kupceve strane ocene i svima je dostupno kao upozorenje ili preporuka. Pozdrav od jednog od mnogo prevarenih koji su koristili vas sajt. Pozdrav Boro, zahvaljujemo se što ste nam pisali. Primetili smo da se sa vremena na vreme pojave oglašivači koji na nesavestan način oglašvaju svoja vozila i kupce dovode u zabludu. Razmišljamo o uvođenju komentarisanja oglasa ali je sve to vrlo delikatno i potrebno je pronaći odgovorajuće rešenje koje bi zadovoljilo potrebe kupaca i prodavaca, i naravno sprečile moguće zloupotrebe. Vreujemo da ćemo u neko dogledno vreme pronaći odgovarajuće rešenje za ovaj problem.
[5014] Saša, Beograd 12.04.2015 HRISTOS VASKRSE !!! mogli bi ste da sredite sajt da kada kucamo u pretraživaču alu felne ne izlaze oglasi za ALFA ROMEO već ono šta smo kucali. hvala Vaistinu Vaskrse!!! Da li ste felne pretraživali u kategoriji felne i radkapne ili nekoj drugoj?
[5012] Jovica Pantelić, Šabac 12.04.2015 Bilo bi dobro kada bi uveli rubriku u kojoj se oglas moze pronaci putem broja telefona. Prilikom slanja vise ponuda za auto nekada se desi da mi se oglas ne sacuva, i kada mi vlasnik odgovori ja vise neznam o kom se vozilu radi. Pa bi bila dobra opcija da uvedete i tu stavku u pretrazivanju... Pozdrav Jovice, zahvaljujemo se na predlogu, razmislićemo o tome. Srdačan pozdrav
[5011] Dejan, Leskovac 09.04.2015 Uvedite i mogućnost da na primer u sekciji lada ili opel u padajućem meniju za odabir vozila se mogu čekirati odredjeni modeli i onda videti samo njih ne kompletnu ponudu. Npr. lada 2101, 2102, 2107. 2111 i da se prikažu samo ti modeli lada vozila a nive samare i ostala ne. Ta mogućnost na jednom drugom našem sajtu koji se bavi prodajom automobila odavno postoji. I da jošuvek čekamo windows phone aplikaciju. Pozdrav. Pozdrav Dejane, za sada je prilikom pretrage oglasa na sajtu u pretraživaču moguće odabrati samo jednu marku i samo jedan model. U budućnosti ćemo omogućiti odabir više marki i modela prilikom pretrage. Još uvek nismo doneli odluku o izradi pomenute aplikacije.
[5010] milos, kloka 07.04.2015 u poljoprivrednoj mehanizaji fali marka TAFE to je traktor inijskog porekla imalo je sad vise nema Pozdrav Miloše, pomenuta marka postoji u našem katalogu. Možete je odabrati prilikom pretraživanja ili postavke oglasa.
[5009] pilot Kole, Beograd 06.04.2015 Postovana gospodo, želim da vam čestitam na ovako sjajno urađenom portalu, vidi se da ste mislili na svaki detalj. Stvarno sve pohvale i želim vam da zadržite ovako viskok nivo kvaliteta! Bravo! Zahvaljujemo se na komentaru, srdačan pozdrav od tima sajta!
[5007] Miro 04.04.2015 Sajt je super. Samo njeg koristim i kad sam kupovao i prodavao,inace ovako za malo pracenje. Ali mene zanima sledece. Kad ce aplikacija za windows telefone,mislim da zasluzujemo da iamamo i tu aplikaciju? Hvala Pozdrav Miro, zahvaljujemo se na komentaru. Još uvek nismo doneli odluku o izradi pomenute aplikacije. Za sada u ponudi postoje samo iOS i android aplikacija. Srdačan pozdrav
[5006] mihajlo, beograd 03.04.2015 skrenuo bi paznju na par detalja vaznih za nas kupce koji smo vecina i da nas nema nebi ovo ni bilo bitno....nepostojanje pod grupe auta ili motora kao sto je SPORT ILI SLICNA OBELEZJA.....pa smo prinudjeni da gledamo sve dok nam oci ne otpadnu....isto tako je ukinuta strelica vracanja na glavnu listu kad udjemo da pogledamo SVE OGLASE OGLASIVACA....nesvidja mi se ni sto je KUBIKAZA AUTA stavljena gore kod pasusa pored slike tako moramo stalnpo pomerati misem gore dole da bi sve videli....verujte da to jako zamara oci i pada koncentracija....sve je po starom bilo i VISE NEGO ODLICNO....nevidim smisao ove promene koja samo zamara i nervira za dzabe....valjda je i vama u interesu da je sve pregledno i brzo za pregled u jednom pogledu....hvala!!! Pozdrav Mihajlo, zahvaljujemo se što ste nam pisali. Pravilo je na sajtu da oglašivači sami upisuju obeležije prilikom postavke oglasa, razmislićemo da eventualno to nekad promenimo. Strelica koju pominjete ukinita je jer se veoma malo koristi od strane korisnika sajta. Pozicija kubikaže je promenjena jer su to korisnici sajta tražili. Srdačan pozdrav od tima sajta!
[5004] Sasa Ilic, Valjevo 02.04.2015 Gde vam je breeeee opcija parkiraj oglas !!! Unutar oglasa, kod fotografaja.