Knjiga utisaka

Knjiga utisaka je isključivo namenjena Vašim komentarima na rad ovog sajta. Ukoliko želite da prijavite problem u radu sajta, a voljni ste da doprinesete njegovom rešenju, zamolili bismo Vas da ostavite broj telefona u komentaru kako bismo Vas kontaktirali.

  • Ako Vam trebaju druge informacije, ako želite izneti komentare i pitanja druge prirode, nemojte to činiti ovde jer će Vaši upisi biti izbrisani bez prethodnog obaveštenja.
  • Ukoliko ne možete da nađete nešto što Vas zanima ili imate pitanja za nas, obratite nam se na odgovarajuće kontakt e-mail adrese ili putem telefona.
  • Komentari koji nisu vezani za temu sajta, kao i psovke, direktno vređanje, nepristojno izražavanje, upisivanje jedne osobe pod različitim imenima i reklamiranje drugih sajtova, proizvoda ili usluga, zabranjeni su i biće usklađeni sa pravilima sajta ili neće biti objavljeni.

Hvala što iznosite Vaše utiske, kritike i predloge o našem radu.

Tim sajta PolovniAutomobili.com

Polja označena * su obavezna


Prikazano od 1 do 10 rezultata od ukupno 3842.

[4885] Kristijan 21.12.2014 Imam problem sa prikazivanjem slika. U oglasu su postavljene slike, ali ne prikazuju se... Pozdrav Kristijane, nakon provere vašeg oglasa ustanovili smo da se slike u oglasu redovno prikazuju, bez problema. Problem se verovatno javio unutar programa koji koristite za pregled internet sajtova. Pokušajte da obrišete istoriju pregleda i keš memoriju, na taj način će problem biti otklonjen.
[4884] Zoran, Subotica 20.12.2014 Sve je super na vasim oglazima sam treba da uvedete uz slike da se moze postaviti i video to bi bilo jos lakse i bolje pregled automobila i svega ostalog. Pozdrav Pozdrav Zorane, zahvaljujemo se na predlogu, razmislićemo o tome.
[4883] Damir Malobovic, Pančevo 17.12.2014 Postovani, U delu oglasa na mail, nemate sve potrebne opcije! Npr.ukoliko zelim da mi stizu samo vozila sa pogonom na metan-CNG. Srdacan pozdrav. Pozdrav Damire, zahvaljujemo se na komentaru. Naša mejling lista nije u potpunosti razvijena do kraja i toga smo svesni. U budućnosti ćemo raditi na daljem razvoju što će korisnicima omogućiti lakše korišćenje mejling liste.
[4882] Radomir, Beograd 15.12.2014 Kad ćete više da napravite pametniju proveru polja pri postavljanju oglasa? Razumem da zbog novih vozila treba da postoji opcija za manje od 1.000 pređenih kilometara, ali ako je korisnik izabrao polovno vozilo i upisao manje od 1.000 km, stavite bar upozorenje/pitanje da se potvrdi da li je tačno upisao. Mada ja ni ne razumem te mozgove koji napišu npr. 145 bez 000. Ali verujte mi da ovo veoma utiče na preglednost sajta i user experience jer daje neželjene rezultate u pretrazi sa filterima ili sortiranjem. Recimo da hoću da gledam vozila sa pređenih manje od 100.000 km i evo sad sam dobio 104 rezultata za moju pretragu i kad sortiram po kilometraži uzlazno, od tih 104 prvih oko 50 rezultata su "140", "217" km itd, a ti oglasi me uopšte ne zanimaju. Znači da mi je filter maltene bezvredan! Mogu sad redom da krenem da prijavljujem svaki od tih oglasa za netačne podatke, ali nema svrhe, mnogo je bolje samo da napravite pametniju formu na stranici za postavljanje oglasa. I ne, ne želim da upisujem u filter >1.000 km, jer je to veoma glup workaround. Kontaktirajte me ako hoćete ja to da vam napravim... Zahvaljujemo se na komentaru i vašoj ponudi. Svesni smo da taj problem postoji na našem sajtu i da u određenim trenucima otežava pretragu korisnicima. Radimo na unapređenju formulara, očekujemo da ćemo u nekom narednom periodu rešiti pomenuti problem. Srdačan pozdrav
[4880] Milutin 10.12.2014 Ali na osnovu KS i KW mladi vozaci ne mogu da znaju da li je taj automobil za njih bezbedan ili ne,jer im je masa tog automobila na oglasu nepoznata,jer je nema u dodatnim informacijama .Svaki automobil ima razlicitu masu i razlicitu konjsku snagu. Zahvaljujemo se Milutine, imaćemo u vidu pomenuti uslov. Ukoliko dođe do usvajanja uredbe, gledaćemo da na neki način pomognem toj grupi kupaca.
[4879] Milutin, Kragujevac 10.12.2014 Sajt Polovni Automobili je najbolji sajt.Ja predlazem da u osobine vozila dodate i masu automobila zbog mladih vozaca koji hoce da kupe automobil a ne znaju da li mogu da ga voze.Unapred hvala. Zahvaljujemo se na komentaru Milutine. Prilikom pregleda oglasa na sajtu u rezultatima pretrage možete uočiti podatke o kilovatima i konjskoj snazi vozila, čime kupci mogu da uoče da li im pomenuto vozilo odgovara. Da li ste možda primetili to? Srdačan pozdrav
[4878] Milorad Danka, Novi Sad 08.12.2014 Postovanje, jedno veme sam i ja imao oglas na vasem sajtu, a sad trazim nesto da menjam za moj auto, ali bi imao par primedbi, prvo svaki oglas kako sam razumeo prolazi proveru, kako moze neko da NE napise koliko je kubika auto ili koliko je presao kilometara ili u naslovu napise jednu cenu a u daljem tekstu duplo vecu, ili u naslovu napise jednu marku a on prodaje i menja sasvim drugu, prilikom davanja oglasa moraju ispuniti polja /podaci/ sa oznacenom zvezdicom zasto prolaze oglasi koji to ne ispunjavaju. Moje misljenje je da ako neko ne zna da prepise osnovne podatke sa saobracajne, a lepo je objasnjeno na sajtu ,onda ja kao kupac necu ni kotaktirati prodavca jer je u startu neozbiljan i sumljiv, i misli da takve oglase ne bi ni trebalo postavljati jer vi kao revizori i sam sajt gubi svoj kredibilet i popularnost. HVALA NA STRPLJENJU. Zahvaljujemo se na komentaru Milorade. Na sajtu Polovni automobili se nalazi preko 100.000 oglasa i nije moguće bazu držati 100% ažurnom u svakom trenutku jer će uvek na sajtu postojati manji broj neispravnih oglasa ali naravno težimo da te oglase ispravimo ili uklonimo sa sajta, kako bi ih bilo što menje. Da li nam možete reći koji ste cenovni rang vozila gledali i u kojoj kategoriji?
[4877] jovica, kursumlija 07.12.2014 nejasna mi je pretraga,naprimer.treba mi deo "lančanik" za kombajn ili pak felne ali samo za fijat dukato. Pozdrav Jovice, da li nam možete reći u okviru koje kategorije ste pokušavali da proneđete pomenute delove?
[4876] Nenad 07.12.2014 SVAKA CAST!!! Ja nemam nikakav komentar,samo sam hteo da kazem NAJBOLJI STE !!! Najlogicniji i najbolji sajt na svetu!!!Samo nastavite tako.Veliki pozdrav! Hvala vam Nenade, trudićemo se. Drago nam je što vam se dopada naš rad, srdačan pozdrav od tima sajta Polovni automobili!
[4875] Bozidar Pavlicic, Loznica 05.12.2014 Nezana nije mi jasno ne mogu ni da verujem poslao samise mejlova da niko nije odgovorio gde su u opste vasi mejlovi jel to funkcionise ili ne nacta mi nije jasno a nije bas ni pregledno mozda sam ja zaluto moze objasnjenje pozzz Pozdrav Božidare, mejlovi koji se pošalju prodavcu kroz oglas se odmah prosleđuju. Dešava se da prodavci ne prate mejlove redovno i da zbog toga možda duže čekate na njihov odgovor. Javite nam da li ste primili odgovor od prodavca kome ste pisali.