Knjiga utisaka

Knjiga utisaka je isključivo namenjena Vašim komentarima na rad ovog sajta. Ukoliko želite da prijavite problem u radu sajta, a voljni ste da doprinesete njegovom rešenju, zamolili bismo Vas da ostavite broj telefona u komentaru kako bismo Vas kontaktirali.

  • Ako Vam trebaju druge informacije, ako želite izneti komentare i pitanja druge prirode, nemojte to činiti ovde jer će Vaši upisi biti izbrisani bez prethodnog obaveštenja.
  • Ukoliko ne možete da nađete nešto što Vas zanima ili imate pitanja za nas, obratite nam se na odgovarajuće kontakt e-mail adrese ili putem telefona.
  • Komentari koji nisu vezani za temu sajta, kao i psovke, direktno vređanje, nepristojno izražavanje, upisivanje jedne osobe pod različitim imenima i reklamiranje drugih sajtova, proizvoda ili usluga, zabranjeni su i biće usklađeni sa pravilima sajta ili neće biti objavljeni.

Hvala što iznosite Vaše utiske, kritike i predloge o našem radu.

Tim sajta PolovniAutomobili.com

Polja označena * su obavezna


Prikazano od 1 do 10 rezultata od ukupno 3816.

[4855] Stane 15.11.2014 Jel mozete da mi odblokirate nalog i da mi se automatski postavljaju oglasi a ne da cekam...??? Pozdrav Stane, razlog za prolazak provere vaših oglasa je upisivanje broja telefona u neodgovarajuće polje unutar oglasa. Broj telefona se može upisivati samo u polje koje predviđeno za to, polje je smešteno među kontakt podatke. Vašem nalogu je vraćeno automatsko odobravanje oglasa, više nećete čekati ali vas molimo da poštujete pravila oglašavanja.
[4854] Vuk, Pozarevac 14.11.2014 Poštovani, trenutno kada pokušavam da uđem u izabrani automobil dobijam informaciju o grešci 404, i to da ta stranica više ne postoji. Hvala unapred. Srdacan pozdrav, Vuk Pozdrav Vuče, da li oglas pokušavate da otovrite iz rezultata pretrage ili možda sa neke druge stranice? Srdačan pozdrav
[4853] Danijel Ilic, Pećinci 14.11.2014 Postalo je ludilo sa banerima , preko cele slike oglasa baner,da poludis Zahvaljujemo se što ste nam skrenuli pažnju na baner. Prošle nedelje u petak se javio problem sa jednim banerom ali smo to vrlo brzo otklonili, sada na sajtu sve normalno funkcioniše.
[4851] Vedran Zigmund, Beograd 12.11.2014 Da li planirate da povezete Android aplikaciju i sajt, kao npr. mobile.de sto je uradio? Znaci da postoji login opcija i u aplikaciji pa da oglasi koji se prate mogu da budu sinhronizovani izmedju aplikacije i profila koji postoji na sajtu. Nadam se da me razumete.... Inace ste zaista odlicni, dopada mi se sto konstantno unapredjujete sajt i isprobavate razne opcije pokusavajuci da ponudite najbolje korisnicima. Veliki pozdrav i samo nastavite! Zahvaljujemo se na komentaru Vedrane. Imamo u planu da uradimo tako nešto, u narednom periodu bi trebalo da dođe do toga. Pozdrav od tima sajta Polovni automobili.
[4850] milisav, trsic 12.11.2014 ubacite opciju da mogu da pretrazujem automobile sa blokadom diferencijala,tipa:blokada zadnjeg,srednjeg i prednjeg diferencijala Zahvaljujemo se na predlogu Milisave, razmislićemo o tome.
[4849] Aleksandar Stefanovic, Čačak 07.11.2014 auto je prodat za 3 dana. zahvaljujem se ekipi polovni automobili. Hvala vam što ste to podelili sa nama Aleksandre, drago nam je da smo vam pomogli da prodate vaše vozilo.
[4847] sasa, nis 06.11.2014 Sajt vam mnogo koci u vecernjim satima.Moze li to da se regulise? Sramota... Naravno Saša, naše ekipe rade na otklanjanju problema. Do ovih problema je došlo iznenada, neočekivano. Očekujemo da do stabilizacije rada dođe u narednih nekoliko dana, potrudićemo se da to bude što ranije.
[4846] Nemanja Medic, Beograd 06.11.2014 Uradite nesto po pitanju stabilnijeg rada sajta .Ne mozete da vezete jedan ceo dan da ,bar 2-3 puta ne dodje do totalne blokade ili prekida . Kao što ste i sami primetili u predhodnih par dana su se pojavili tehnički problemi koji su prouzrokovali nestabilan rad sajta u određenim momentima. Do ovih problema je došlo iznenada, neočekivano. Naše ekipe su angažovane na rešenju problema, očekujemo da do stabilizacije dođe u narednih nekoliko dana. Pozdrav
[4844] peđa, Beograd 05.11.2014 Oops! An Error Occurred The server returned a "500 Internal Server Error".Ovu poruku u zadnje vreme često prikazuje pri pretrazi,često sajt sporo ili uopšte neće da otvori stranicu. Hvala vam što ste nas obavestili. U poslednjih par dana su se pojavili manji tehnički problemi koji su prouzrokovali nestablniji rad sajt. Pomenuti problemi će uskoro biti otklonjeni i rad sajta vraćen u normalu, naše ekipe rade na tome. Pozdrav
[4843] Stane 05.11.2014 Sta je sa vama u zadnje vreme,cim dodje vece ne moze da se otvori ni jedna strana,samo pojavi beo ekran,ja mislio da je to proslost... Hvala vam što ste nas obavestili. U poslednjih par dana su se pojavili manji tehnički problemi koji su prouzrokovali nestablniji rad sajt. Pomenuti problemi će uskoro biti otklonjeni i rad sajta vraćen u normalu, naše ekipe rade na tome. Pozdrav