Knjiga utisaka

Knjiga utisaka je isključivo namenjena Vašim komentarima na rad ovog sajta. Ukoliko želite da prijavite problem u radu sajta, a voljni ste da doprinesete njegovom rešenju, zamolili bismo Vas da ostavite broj telefona u komentaru kako bismo Vas kontaktirali.

  • Ako Vam trebaju druge informacije, ako želite izneti komentare i pitanja druge prirode, nemojte to činiti ovde jer će Vaši upisi biti izbrisani bez prethodnog obaveštenja.
  • Ukoliko ne možete da nađete nešto što Vas zanima ili imate pitanja za nas, obratite nam se na odgovarajuće kontakt e-mail adrese ili putem telefona.
  • Komentari koji nisu vezani za temu sajta, kao i psovke, direktno vređanje, nepristojno izražavanje, upisivanje jedne osobe pod različitim imenima i reklamiranje drugih sajtova, proizvoda ili usluga, zabranjeni su i biće usklađeni sa pravilima sajta ili neće biti objavljeni.

Hvala što iznosite Vaše utiske, kritike i predloge o našem radu.

Tim sajta PolovniAutomobili.com

Polja označena * su obavezna

Prikazano od 1 do 10 rezultata od ukupno 3658.
Idi na stranicu

[4620] Darko Sazdanovic, Mladenovac 15.04.2014 Zbog cega moj oglas stalno ceka na odobrenje? Unutar Vašeg naloga je bilo deaktivirano automatsko odobravanje oglasa ali smo to vratili, sada će se oglasi odmah prikazivati na sajtu.
[4619] Miroslav ., Sremska Mitrovica 15.04.2014 Molim vas ako mozete da ukinete anketiranje.Napadno je,komplikuje mi pretragu i beskorisno za nas korisnike....Hvala Miroslave, proverićemo šta se dešava sa anketom, podesili smo je tako da ne remiti funkcionalnost sajta.
[4617] Ilija 14.04.2014 Sajt je ubedljivo najbolji kod nas. Imam samo zamerke za delove sajta koji se odnose na prodaju delova i prodaju poljoprivednih masina. U delove treba ubaciti neki detaljni petrazivac npr. velicina felne, vrsta felne, vrsta fara, tip gume... A u delu koji se odnosi na poljoprivedne masine treba ubaciti kategorije masina ( traktor, kombajn,prikolica, plugovi...)koje bi trebalo da budu obavezne prilikom popunjavanja oglasa. Hvala vam na komentaru. Radimo na unapređenju kategorije delovi i oprema, u skorijoj budućnosti će na polju te kategorije doći do ozbiljnije promene u prikazu i pretraživanju oglasa. U kategoriji poljoprivredne mašine već sada možete odabrati koju vrstu mašina prodajte kroz polja tip i podtip.
[4616] kristijan golubovic, Beograd 14.04.2014 SVAKA CAST LJUDI SAMO NAPRED Hvala Vam, trudićemo se :)
[4615] Nikola Misovic, Kragujevac 14.04.2014 Sve je super samo je bez veze sto nemate aplikaciju za iphone. pozdrav Hvala Vam na komentaru, uskoro će se na tržištu pojaviti aplikacija za iPhone uređaje.
[4614] dalibor jukic, kragujevac 14.04.2014 mogli biste da usavrsite malo detaljnije pretragu delova ubi boze je dok nadjes deo,odustanem na kraju ukucas jedno izbaci 100 oglasa! ostalo ok Trenutno radimo na unapređenju kategorije delovi i oprema, u narednom periodu će se na sajtu oglasi prikazivati i pretraživati na kvalitetniji način.
[4608] Milan Vuksic, Palilula 12.04.2014 Poštovanje. Koristim usluge Vašeg sajta godinama, i prosto ne mogu da verujem da ni Vi, ni ja nismo do sada sdokonali da Vam treba podatak o kubikaži direktno u naslovu oglasa. To je zbog propisa o luksuzu nezaobilazno. Pozdrav, Milan Mislimo da nema potrebe prikazivati kubikažu motora u naslovu oglasa, već smo osnovne inormacije u vozilu. Do tog podatka se može doći otvaranjem oglasa, kaoi do podataka o ceni registracije za to vozilo.
[4601] Jelena Stojiljkovic, Zemun 11.04.2014 Samo da vas obavestim da sam oglas postavila 8.4. I 10.4. Sam vec prodala auto :) Pozdrav Hvala Vam što ste to podelili sa nama, drago nam je da smo Vam pomogli. Srdačan pozdrav :)
[4599] zoran n 11.04.2014 definitivno biste trebali uvesti rubriku za zamenu vozila koliko vidim na sajtu ima dosta takvih oglasa...pa u toj rubrici neka menjaju i prodaju ili uvedite rubriku prodaja zamena..jer u takvim oglasima su uglavnom vozila sumnjive ispravnosti... Hvala Vam na komentaru, imamo u planu da unapredimo opciju zamena na saju što će u mnogome olakšati pretraživanje tih oglasa i na bolji na čin povezati prodavce sa kupcima.
[4597] Atila Feher, Bečej 10.04.2014 Hvala na savetu. Pozdrav Hvala Vama, pozdrav

Idi na stranicu

Copyright © Infostud - grupa korisnih sajtova 2000 - 2014.

Sadržaj sajta polovniautomobili.com je vlasništvo Infostuda. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole Infostuda, zarad komercijalne upotrebe ili u druge svrhe, osim za lične potrebe posetilaca sajta. Uslovi korišćenja

Infostud je deo ALMA grupacije.