Mare

Mare

Naporan radni dan zahteva vrednog partnera–partnera koji je snažan,efikasan,siguran,pouzdan… mare je sve to…i jos mnogo više.
Prostrana unutrašnjost i konfor naših vozila, među najvećima u klasi,čine nas specifičnim i savršenim za Vaša putovanja na svim Vama važnim destinacijama. Stalno se usavršavamo i prilagođavamo Vama i Vašim potrebama.mare nije samo naziv, iza njega stoje ljudi, pojedinci.
Nudimo jednostavnost,pouzdanost i veliku mogućnost izbora vozila za sve Vaše potrebe. Bez obzira šta Vam donosi radni dan, mare Vas nikada neće izneveriti.
Ukoliko imate potrebu za bilo kakvim prevozom putnika,za koncerte,promocije, prijeme,seminare, venčanja, poslovne sastanke,poslovne partnere,aerodromske transfere, sajmove,izlete,razgledanje grada,snimanja reklama,snimanja filmova,prevoz zaposlenih, predizborne i marketinške kampanje, kurirske poslove i za sve one poslove koje ne možete sami obaviti,mi smo Vam na raspolaganju.
Želimo Vam dobrodošlicu u naša vozila i nadamo se da će naša dosadašnja saradnja sa renomiranim partnerima biti preporuka Vama.Isto tako,uveravamo Vas da ćemo sve Vaše želje realizovati sa posebnom pažnjom,a ukoliko su Vam potrebni dodatni podaci,molimo Vas da nam se obratite

Oglasi dilera
Prikazano 1-2 od 2 oglasa
Sortiraj po
 • Anlaser

  150 €
  Anlaser
  3 slike
  Kombi/Laka dostavna vozila
  Električni delovi i sistemi
  Fiat
  Beograd (uži), 11000 Novi Beograd
  Datum objave: 22.06.2016.
  Polovno
 • Set kvacila i zamajac
  4 slike
  Kombi/Laka dostavna vozila
  Kvačilo i transmisija
  Fiat
  Beograd (uži), 11000 Novi Beograd
  Datum objave: 22.06.2016.
  Polovno
Oglasi dilera
Prikazano 1-2 od 2 oglasa
Sortiraj po
Polovna vozila
Nova vozila
Reklama
Broj aktivnih oglasa:
139333
Poseta u aprilu:
6206287
(izvor: Google Analytics)