Radulović Fiat automobili

Radulović Fiat automobili
Adresa:
Višnjička 53 a
(Pogledaj mapu)
Mesto: 11108 Beograd
Telefon: 011/208-0777
Telefon 2: 011/208-0780
Fax: 011/208-0777
Mobilni: 063/575-818
Mobilni 2: 063/575-458
Web: www.radulovic-group.com
Radno vreme: 08-17h, subota 08-13h

Priča o porodičnom poslu familije Radulović je počela još sada davne 1985 godine, prilikom potpisivanja ugovora sa tadašnjim jugoslovenskim uvoznikom vozila BMW Tehnounionom.

Tada je relativno poznata servisna radionica u vlasništvu gospodina Dragana Radulovića, nakon višegodišnjeg marljivog rada i servisiranja luksuznih marki automobila, postala ovlašćeni serviser marke BMW na teritoriji republike Srbije. Preuzimajući BMW-ov zvanični moto „Radost prilikom vožnje”, Dragan Radulović njemu dodaje svoj slogan „Radost u radu” pritiskajući gas direktno u budućnost. Predratne 1989. je potpisan novi ugovor sa ljubljanskim Tehnounionom, koji je ovog puta proširen i na prodaju vozila. Dobro poznatom kvalitetu minhenskog brenda i postojećeg dobrog glasa srpskog servisa, dodaje se i prodaja vozila, kao logičan nastavak započetog.

U veoma zahtevnim godinama koje slede, privatno preduzeće „Radulović” preuzima celokupan posao održavanja i građenja brenda u Jugoslaviji. Kroz servis prolazi sve više zadovoljnih vlasnika BMW automobila i motocikala, čiji su vlasnici postali „zavisni” od vrhunske usluge na evropskom nivou koja se pružala u svim segmentima.

Stečeno iskustvo i reputacija, 1996 godine rezultirali su zaključenjem prvog uvozničkog ugovora direktno sa kompanijom BMW. Ovim ugovorom, firma Radulović je ozvaničila svoju decenijsku saradnju sa Bavarskom fabrikom motora. Sjajna porodična sinergija, strast, zadovoljstvo dobro obavljenim poslom i BMW koji neprestano postavlja nove ciljeve dovode do novog ugovora, u septembru 1999 kada se BMW-u dodaju i vozila marke Mini, Rover i Land Rover.

Ovakav rast zaduženja, ni u kom slučaju ne znači da pažnja prema detaljima popušta. Naprotiv. „Radulović” je prisutan u servisu, prodaji, marketingu, građenju objekta, sajmovima, tenderima, maštovitim prezentacijama, ali i u tradicionalnim Bavarskim danima gde se dobra energija i sreća uspešno obavljenog posla delila sa prijateljima...

Tokom svih ovih godina odnegovali smo zdravu kompaniju, sa konstantnim rastom prodaje, kapitala i investicija, a pre svega kvaliteta usluga. Od osnivanja do danas, firma nikad nije bila u blokadi ili u finansijskim problemima. Sa svih svojih 60 radnika postiže cilj koji je u mnogim publikacijama, i na zvaničnoj prezentaciji BMW-a i istaknut kao strategija BMW-a:

„Prepoznati potencijale i ohrabrivati rast. Znati šta predstavljamo. Prepoznati našu snagu i iskoristiti svaku šansu. Slediti jasnu strategiju. Ciljevi koje smo sebi postavili su u suštini polazna tačka za nove izazove”