Korisne informacije

Korisnik koji želi prodati vlastito vozilo, motor ili auto deo može istovremeno besplatno postaviti po jedan automobil, motor, kombi, kamion, autobus, kamper, prikolicu, radnu mašinu i plovilo, kao i 2 poljoprivredna vozila, i 10 rezervnih delova.
Šta to znači? Npr. U jednom trenutku možete imati jedan automobil vidljiv na sajtu, a drugi oglas možete postaviti ukoliko obrišete prvi ili platite dodatan oglas.

Ukoliko se bavite prodajom novih ili polovnih vozila i imate potrebu da istovremeno postavite više oglasa ili našim posetiocima želite predstaviti vašu auto uslugu, izaberite jedan od paketa iz naše ponude.

Registracija novog korisnika na www.polovniautomobili.com

Kako biste se registrovali potrebno je popuniti formular za registraciju. Registracija je besplatna i jednostavna, a oduzeće vam svega par minuta. Zbog potvrde registracije molimo vas da unesete validnu e-mail adresu.

Nakon što popunite obrazac za registraciju, na vašu e-mail adresu će stići obaveštenje unutar koga je potrebno kliknuti na aktivacioni link kako biste potvrdili vašu e-mail adresu i postali naš aktivan član.
*
*
Upišite ispravnu e-mail adresu da biste mogli potvrditi registraciju.
*
*
Šifra treba da ima najmanje 6, a najviše 62 znaka. Ne sme glasiti isto kao i e-mail.

Polja označena * su obavezna (*).