VB Leasing d.o.o.

VB Leasing d.o.o.
Adresa:
Đorđa Stanojevića 12, I sprat
(Pogledaj mapu)
Mesto: 11070 Novi Beograd
Telefon: 011/314-93-58
Mobilni: 060/20-24-604
Web: www.vbleasing.rs
Radno vreme: 09 - 17h

VB Leasing d.o.o. Beograd deo je VB Leasing International Holding-a iz Beča koji deluje u 10 država: Austriji, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Mađarskoj, Češkoj, Slovačkoj, Poljskoj i Rumuniji i igra vodeću ulogu na pomenutim tržištima. Na tržištu Srbije prisutni smo od maja 2004 i finansiramo putem finansijskog lizinga automobile, opremu i mašine.


Šta je finansijski lizing?

- Način finansiranja kod koga je osnovna svrha korišćenje predmeta lizinga, a ne vlasništvo nad njim. Definisan je ugovorom, po čijem uspešnom završetku objekat lizinga (auto, mašina...) prlazi i formalno u vlasništvo klijenta - korisnika.

Zašto VB Leasing?

- Jednostavno i brzo odobrenje u roku od samo 6 sati (ukoliko imate svu potrebnu dokumentaciju)
- Izuzetno povoljna kamata
- Bez žiranata, hipoteke i skrivenih troškova
- Oba ključa ostaju kod vas (kod lizinga putničkih vozila)
- Sva plaćanja prema kursu NBS

Ponuda VB Leasinga je namenjena svim: pravnim i fizičkim licima i preduzetnicima.
Prilagođavamo se potrebama korisnika, ali i vašim finansijskim mogućnostima u pogledu trajanja lizinga, visine rate, učešću itd.

Mi smo partner od poverenja jer verujemo da poverenje povezuje. Kao rezultat poverenja koje su nam ukazali građani Srbije, VB Leasing d.o.o. Beograd se izdvojio kao kompanija sa najboljim rezultatima u finansijskom lizingu u prva tri tromesečja 2012. godine. Proverite zašto smo najbolji!