Top dileri

 • Marjanović automobili

  Marjanović automobili

  Stara Pazova

  Prodaja polovnih automobila. Na ime kupca, registrovani, stranci i deleovi za Fiat Multiple.

 • OBRADOVIĆ AUTO

  OBRADOVIĆ AUTO

  Temerin

 • Auto Centar Macooni

  Auto Centar Macooni

  Šašinci, Irig

  PRODAJA PUTNICKIH VOZILA, POLJOPRIVREDNE I GRADJEVINSKE MEHANIZACIJE... -TEHNICKI PREGLED -REGISTRACIJA -PROBNE TABLE -SERVIS -PRANJE VOZILA

 • Auto Željko - Beograd

  Auto Željko - Beograd

  Zemun

 • New Bancom d.o.o.

  New Bancom d.o.o.

  Leskovac

  Ukoliko želite odličan kvalitet vozila, povoljnu cenu, garanciju za kvalitet i pređenu kilometražu, onda ste na pravom mestu. Naša firma se bavi uvozom i prodajom polovnih automobila iz Francuske i Italije koja ispunjavaju Euro3, Euro4 i Euro5 standarde, a to su Citroen, Peugeot, Renault, Volkswagen, Ford, Fiat, Audi Opel i druga vozila. Deset godina uspešnog rada i poslovanja je ono što nas izdvaja od drugih i nudi Vam pouzdanost prilikom kupovine, uz želju da se ta saradnja nastavi i ubuduće. Plaćanje možete izvršiti virmanom ili gotovinski, a moguća je i kupovina automobila na kredit i lizing kod Vaših poslovnih banaka. Srdačan pozdrav iz firme Bancom

 • Vučkovac auto

  Vučkovac auto

  Kragujevac

  PRODAJA VOZILA IZ UVOZA

 • Primero

  Primero

  Novi Beograd

  Primero rent a car Beograd je svojim profesionalnim odnosom prema klijentima, širokom paletom novih vozila i vrhunskom uslugom, izborio vodeće mesto u Srbiji u svom domenu. Nasa flota sadrži nova vozila svrstana u 15 kategorija. Profesionalni tim Primero rent a car-a, stavljajući klijente na prvo mesto i svojim predanim odnosom prema radu, uspešno predstavlja Europcar na teritoriji Srbije. Vozila nudimo kroz klasične kratkoročne, višemesečne i dugoročne najmove.

 • Marmil team d.o.o

  Marmil team d.o.o

  Beograd

  Kompanija MARMIL TEAM d.o.o osnovna je 2001.godine u Beogradu. Bavimo se uvozom i prodajom polovnih putničkih i teretnih vozila. Naši dobavljači su poznate i visoko pozicionirane lizing kompanije iz Evropske Unije. Vozila koja prodajemo su sa minimum EUR4 standardom. Sva vozila koja uvozimo, prešla su inspekcijski pregled (SGS). Posebnu pažnju posvećujemo konačnom kvalitetu automobila koji isporučujemo kupcu. Svojim kupcima obezbeđujemo potpuni uvid u stanje vozila pre kupovine kao i mogućnost pregleda u ovlašćenim servisima.

 • Jeniko Auto doo

  Jeniko Auto doo

  Topola (Varošica)

  Preduzeće je prisutno na srpskom tržištu dugi niz godina. Uspešno se bavi uvozom i prodajom polovnih automobila i lakih teretnih vozila. U ponudi imamo automobile svih renomiranih svetskih proizvođača. Uvoz se vrši iz Nemačke i Francuske. Nudimo pogodnosti plaćanja preko računa,kreditiranje preko svih banaka na domaćem tržištu,sa periodom otplate od 12 do 72 meseca i povoljnosti za gotovinska plaćanja. Auto plac JENIKO AUTO se nalazi u Topoli,u ulici Milovana Milovanovića 39. Sedam dana u nedelji smo tu za Vas.

 • Voćarska mehanizacija

  Voćarska mehanizacija

  Lipolist

  Uvoz prodaja i reparacija sve vozarske mehanizacije,atomizeri pipalice tarupi malceri tanjirace traktori...

 • TPC d.o.o.

  TPC d.o.o.

  Beograd

  TPC DOO je društvo za popravku turbokompresora, kao i prodaju remontovanih i novih turbokompresora svih svetskih proizvođača koji su zastupljeni na našem tržištu, koje posluje već 20 godina na našem tržištu (i van njega). TPC DOO poseduje vrhunsku opremu za popravku i ispitivanje rada turbokompresora kao i za dijagnostiku kvarova na istim. U poslednjoj godini počele su opravke najnovijih tipova turbokompresora tj. turbokompresora sa "elektronskim aktuatorima" za kontrolu pritiska koje isporučuju turbokompresori u usisne grane motora. Sve više zahteva je za ''hibridnim turbokompresorima'' koji su namenjeni onima koji žele da pojačaju snagu svog vozila.

 • Car Net

  Car Net

  Kaluđerica

  Uvoz i prodaja automobila.

 • Auto otpad "J A S K O "

  Auto otpad "J A S K O "

  Novi Pazar

  Posedujem polovne delove za vozila svih proizvodjaca. Kod nas mozete naci delove za bilo koji auto vrlo povoljno.

 • NNES AUTO DOO .PANČEVO

  NNES AUTO DOO .PANČEVO

  Kovin, Pančevo

  FIRMA SE BAVI UVOZOM AUTOMOBILA IZ NEMAČKE, FRANCUSKE, ŠPANIJE, ITALIJE... A TAKOĐE NUDIMO I USLUGE ŠLEP SLUŽBE I PREVOZ AUTOMOBILA (do 3 komada po turi) PO SRBIJI.

 • NILAX AUTO

  NILAX AUTO

  Kragujevac

  NILAX AUTO d.o.o. jedan je od vodećih uvoznika polovnih putničkih, teretnih vozila i kamiona iz Evropske Unije. Sva naša vozila kupuju se pretežno od prvog vlasinka, poseduju servisnu knjigu koja garantuje za ispravnost i originalnost kilometraže. Vršimo uslužno carinjenje, a za sva naša vozila izdajemo pismenu garanciju o poreklu i legalnosti. U skladu sa istaknutim povoljnostima, mi Vam pružamo jos jednu pogodnost- kupovinu vozila na kredit ! Nalazimo se u Opornici, Beogradski put BB (put za Topolu ili stari put za Beograd).Ako ste u potrazi za najboljom cenom, a ujedno i kvalitetnim polovnim vozilom, dodjite i posetite nas !

 • Šarac auto

  Šarac auto

  Petrovaradin

  UVOZ I PRODAJA POLOVNIH AUTOMOBILA IZ HOLANDIJE I NEMACKE ZA KUPCE OBEZBEDJENE PROBA TABLICE RADNO VREME SVAKI DAN OD 8-20 H

 • Intercar

  Intercar

  Novi Pazar

  Trgovina - Transport

 • BVM automobili

  BVM automobili

  Šabac

 • tehnika ruma

  tehnika ruma

  Ruma

 • JN Automobili

  JN Automobili

  Beograd

Pogledaj sve »