Top saloni

 • Agroitalija Group

  Agroitalija Group

  Smederevo

  Nudimo Vam kompletan asortiman profesionalnih poljoprivrednih mašina, namenjenih prvenstveno za voćarstvo i vinogradarstvo. Tu su, pre svega traktori, freze pipalice, atomizeri, tarupi. U programu nudimo još rasturačice stajnjaka, rezalice, motokultivatori, prikolice. Uz ponudu mašina nudimo i rezervne delove kao i pomoć u održavanju tih mašina.

 • STEFAN DOO

  STEFAN DOO

  Beograd, Novi Sad

  Stefan doo Arilje posluje 26 godina.Sediste firme je u Arilju, predstavnistva u Novom Sadu i Beogradu.15000 artikala u maloprodaji, traktori, prikljucne masine, protivgradne mreze, navodnjavanje, gvozdjarska roba, boje lakovi, autoreparaturi, vodovod i galanterija, alati, elektromaterijal, bela tehnika, racunari, galerijska roba, proizvodnja i prodaja kucnog tekstila...SVE ZA VAS DOM Stefan je od 2014 godine generalni distributer za Srbiju traktora Italijanskog proizvodjaca Antonio Carraro.Preuzeli smo kompletno odrzavanje i servis vec postojecih traktora u Srbiji i vrsimo nabavku svih rezevnih delova bez obzira na starost traktora. Mogucnost kreditiranja uz veoma povoljne kamate do 7 godina.Subvencionisani krediti 3% dinarski do tri godine Vise na sajtu www.stefanarilje.rs Prodajno...

 • Agroferocoop

  Agroferocoop

  Temerin

 • Profiagrar doo

  Profiagrar doo

  Novi Sad

  Preduzeće Profiagrar d.o.o. je osnovano 2009. godine kao nemačko-srpsko partnerstvo sa ciljem da poljoprivrednicima na teritoriji Srbije, Hrvatske i Mađarske omogući olakšan pristup najkvalitetnijim poljoprivrednim mašinama sa tržišta Evropske unije, od renomiranih proizvođača poput fabrika ROPA, LEMKEN, OLIMAC, ALBACH, CLAAS, HOLMER, JOHN DEERE, NEW HOLLAND, itd.

 • Jevtović Auto d.o.o.

  Jevtović Auto d.o.o.

  Čačak

 • Prestige Plus Auto

  Prestige Plus Auto

  Kragujevac

  Ovlašćeni diler i distributer Peugeot i Iveco vozila

 • EHOM AUTO

  EHOM AUTO

  Beograd

  Ehom Auto je ovlašćeni prodavac i serviser automobila marke Hyundai i Subaru. Prodajno servisni centar Ehom Auto je ekskluzivni objekat opremljen po najvišim svetskim standardima za rad na vozillima kako u garantnom, tako i vangarantnom roku. Stručno osposobljene radnike koji prate sve razvojne stavke koje diktira HYUNDAI kao brend, sa primenom poslednjih raspolozivih dijagnostickih i specijalnih alata. Takođe, obezbeđena je i podrška u vidu redovnog snabdevanja originalnim rezervnim delovima za sva naša vozila koja imamo u ponudi. Odlikuje nas izuzetna profesionalnost u radu. Auto centar poseduje najnovije uređaje za dijagnostiku kvarova, održavanje i popravku vozila, kao i specijalizovane alate za vozila Hyundai i Subaru Radno vreme prodaje vozila radnim danima od 9-17h, subotom od 9...

 • Guttler doo

  Guttler doo

  Temerin, Trešnjevac

  Pozdravljamo Vas kod Güttlera! Güttler je, imajući u vidu strukturu zemljišta, već više od 30 godina nalazi na čelu u pogledu inovacija. Ovo potvrđuje mnoštvo naših proizvoda i patenata. Kod nas na prvom mestu stojite Vi i Vaša očekivanja u biljnoj proizvodnji. Mašine, koje razvijamo, su samo sredstva da bi Vas tokom rada na odgovarajući način pomagali. Glavni naš cilj je: Postizanje neprekidno visokih prinosa uz maksimalni ekonomičnost. Uvek pokušavamo osvrnuti se iza problema da bi rešili uzroke istih. Samo kada shvatimo sa čime se stvarno suočavamo, tek onda možemo izraditi odgovarajuće tehničko rešenje, koje je za Vaše zemljište najbolje. Uverite se sami kako sve ovo ispunjavamo Güttler predstavlja takav kvalitet koji se za kratko vreme isplati. Razgledajte naše proizvode.

 • TAKEUCHI RS DOO

  TAKEUCHI RS DOO

  Čenej

  Takeuchi Rs je preduzeće koje se bavi rentiranjem i prodajom polovnih i novih građevinskih mašina.

 • Amarket Auto doo

  Amarket Auto doo

  Kragujevac

  Vaš pouzadni partner Amarket Auto je ovlašćeni prodajno-servisni Volkswagen centar koji nudi kompletnu gamu putničkih i privrednih vozila. Po najpovoljnijim uslovima prodaje na lizing, kredit uz internacionalni sistem garancije, kupite kvalitetna i pouzadna vozila superiornih karakteristika. Po visokim Volkswagen standardima, servisiramo Volkswagen vozila u garantnom i van garantnog roka.Sva ostala vozila iz VAG grupacije servisiramo van garantnog roka Služba rezervnih delova prodaje isključivo originalne rezervne delove i dodatnu opremu za sva vozila VAG koncerna sa garancijom uz kratak rok isporuke. Postanite naši partneri, garantujemo povoljne uslove kupovine i kvalitetne servisne usluge po evropskim standarima.

 • Delta Motors

  Delta Motors

  Beograd

  Delta Motors je generalni uvoznik i distributer vozila BMW i MINI za teritoriju Srbije i Crne Gore. Prodajom polovnih automobila iz sistema "staro za novo", Delta Motors upotpunjuje svoju ponudu. Svi polovni automobili su kupljeni kod ovlašćenih dilera u Srbiji, bez obzira na marku vozila, sa poznatom servisnom istorijom, garantovano tačnom pređenom kilometražom i stanjem vozila. Sve naše polovne automobile možete platiti i uz najbolje uslove finansiranja u saradnji sa BMW Financial Services (lizing), kao i kupovinom vozila na kredit ili avansno.

 • AKS DRIVE DOO

  AKS DRIVE DOO

  Šabac

  AKS DRIVE DOO je ovlašćeni diler i serviser Škoda vozila za teritoriju Mačvanskog i Sremskog okruga, pruža sve usluge prodaje , servisiranja i održavanja ŠKODINIH vozila na ovoj teritoriji. Preduzeće AKS Drive doo osnovano je 01.11.2011.godine kao deo velikog sistema AKS Express kurirske službe.U našem prodajno – servisnom centru koji se prostire na preko 1500 m2 se možete upoznati sa svim modelima ŠKODE, a naše stručno prodajno osoblje će Vam pomoći da odaberete pravi model za Vas uz najpovoljnije uslove finansiranja.U okviru centra nalazi se servis opremljen najsavremenijim alatima i dijagnostičkim uređajima u kom možete obaviti sve vrste popravki, , preko mehanike i dijagnostike elektronskih sistema, do redovnih kontrola i servisa . Naše ljubazno i kvalifikovano servisno osoblje pružić...

 • Agro Parts and Machines

  Agro Parts and Machines

  Vrbas

 • Milurović komerc doo

  Milurović komerc doo

  Ugrinovci

 • Commerce d.o.o.

  Commerce d.o.o.

  Subotica

 • Stefanović auto d.o.o.

  Stefanović auto d.o.o.

  Mladenovac

  BMW Stefanović Ovlašćeni diler i servis BMW i MINI vozila. -Nova vozila -Polovna vozila -Servis i limarija u garantnom i vangarantnom roku.

 • Agroprofil

  Agroprofil

  Ada

  Naša firma osnovana je 1980. godine kao porodična radionica za inženjering i obradu metala. Pocev od 1996. godine bavimo se izradom zupčanika, konusnih zupčanika, lančanika, pužnih parova i raznih mašinskih delova. Tokom proteklih 35 godina sreli smo se sa mnogo jedinstvenih i posebnih situacija, gde smo stekli ogromno iskustvo u proizvodnji. Osim izrade zupčanika naša firma bavi se i izradom drugih mašinskih delova od čelika, aluminijuma i ranznih vrsta odlivaka . Druga osnovna delatnost naše firme je proizvodnja i remont poljoprivrednih mašina i rezervnih delova. Sa dugogodišnjiim iskustvom u proizvodnji i stalnim asortimanom sa približno 3000 artikala, stekli smo ogromno poverenje mnogih kupaca i distributera. Naši proizvodi izrađuju se na CNC mašinama koji se odlikuju preciznošću i tač...

 • JUGO SPORT doo

  JUGO SPORT doo

  Kragujevac

  Ovlašćeni diler i serviser Renault i Dacia vozila

 • RENAULT NISSAN SRBIJA

  RENAULT NISSAN SRBIJA

  Novi Beograd

  Generalni distributer novih vozila i delova marki Renault, Dacia i Nissan. Sva predstavljena vozila na sajtu su sluzbena vozila filijale, korisćena od strane jednog zaposlenog kao vozilo na funkciju ili su iz parc press-a I fleet parc-a za potrebe promocije.

 • AGROHIM AUTO

  AGROHIM AUTO

  Niš

  Kompanija Agrohim Auto doo jedini Ovlašćeni Diler i Servisni Centar Mercedes-Benz vozila u Nišu. Već 20 godina pratimo razvoj automobilske industrije i tu smo da pružimo usluge najvišeg kvaliteta našim postojećim i potencijalnim klijentima.

Pogledaj sve »