Top saloni

 • NISSAN LF Auto Centar

  NISSAN LF Auto Centar

  Novi Beograd

  NISSAN LF Auto Centar ovlašćeni prodavac i serviser vozila marke NISSAN

 • AVTONOVA KAB D.O.O.

  AVTONOVA KAB D.O.O.

  Beograd

  Kompanija AVTONOVA KAB d.o.o.,je ekskluzivni uvoznik Citroën vozila za teritoriju Srbije i Crne Gore. Veliki broj vozača Citroën-a u našoj zemlji sa zadovoljstvom posećuje svoj Citroen centar, gde mogu da nabave nova vozila, servisiraju svoje ljubimce i da se informišu o svim novostima ovog svetski poznatog brenda. Citroen nastupa sa tri različite vrste vozila: “C” linija sa modelima C1, C3, C3 Picasso, C-Elysée, C4, C4 Cactus, C4 Picasso, C4 Grand Picasso i C5, zatim “DS” linija, sa četiri eksluzivna modela DS 3, DS 3 Cabrio, DS 4 i DS 5 i dostavna vozila C3 Van, C4 Van, Nemo, Berlingo, Jumpy i Jumper u svim verzijama i nivoima nosivosti. Dodatni podaci se mogu naci na sajtu kompanije www.citroen.rs, zatim na Facebook stranici www.facebook.com/Citroen.Srbija i na You Tube prezenta...

 • Holliday d.o.o.

  Holliday d.o.o.

  Šabac

  Firma Holliday d.o.o. bavi se uvozom polovnih automobila sa minimum EURO3 standardom. Dugogodišnje iskustvo u ovom poslu garantuju kvalitet u poslovanju. Automobili se uvoze iz Francuske, Belgije i Holandije gde se nabavljaju po sistemu "staro za novo" (leasing) direktno iz fabrike. Automobili su od prvog vlasnika i u izvanrednom stanju. Nijedan automobil koji prodajemo nije kupljen havarisan ili na bilo koji način oštećen. Legalnost automobila je garantovana.

 • Service Maxx doo

  Service Maxx doo

  Zemun

 • Autocentar NR

  Autocentar NR

  Požarevac

 • TECHNO MK AUTO d.o.o.

  TECHNO MK AUTO d.o.o.

  Čačak

  Techno MK Auto doo je ovlašćeni Toyota i Citroen prodavac i serviser za Čačak i širu okolinu. Techno MK Auto doo je Hyundai serviser. Održavamo Toyota i Citroen vozila u garantnom roku, kao i van garantnog roka, i Hyundai vozila van garantnog roka. Radno vreme salona i servisa: ponedeljak-petak: 08:00-16:00 subota: 09:00-14:00

 • Agro Metal BMR

  Agro Metal BMR

  Sombor

  Proizvodnja poljoprivrednih prskalica zapremina od 660lit do 3300 lit, sa velikim izborom krila, silosa i silosne opreme, setvospremača i ostalih metalnih kontrukcija.

 • Commerce d.o.o.

  Commerce d.o.o.

  Subotica

 • STOJANOV doo

  STOJANOV doo

  Novi Sad

  40 godina kvalitet i orginal su sinonimi za Stojanov DOO Naš servisno-prodajni centar osnovan je 1976. godine u Novom Sadu, kao samostalna zanatska radnja Autoservis Stojanov. U toku svog poslovanja konstatnim ulaganjem u kvalitet servisnih usluga, edukacije zaposlenih postali smo pouzdan partner koji prepoznatljiv na tržištu i ovlašćeni dileri za brendove Fiat, Alfa Romeo,Jeep I Hondu na teritoriji Vojvodine U našim prodajnim salonima možete pogledati i kupiti najnovije modele vozila iz programa: * Fiat * Fiat Professional * Alfa Romeo * Lancia * Jeep * Honda , uz najpovoljnije kreditne uslove i profesionalnu procenu za kupovinu u sistemu "staro za novo". * Za sva pitanja, slobodno nas kontaktirajte, stojimo Vam na raspolaganju. www.fiatstojanov.rs / www.stoja...

 • Prestige Plus Auto

  Prestige Plus Auto

  Kragujevac

  Ovlašćeni diler i distributer Peugeot i Iveco vozila

 • Emil Frey Auto Centar d.o.o.

  Emil Frey Auto Centar d.o.o.

  Novi Beograd

  Mercedes-Benz Centar polovnih vozila - Luksuz dostupan svima. Od sada ne morate da idete u Nemačku da biste nabavili kvalitetno, pouzdano i pristupačno vozilo. U Mercedes-Benz Centru polovnih vozila, na jednom mestu, imate veliki izbor i mogućnost da mnogo uštedite kupovinom Mercedes-Benz, Smart i drugih brendova polovnih vozila. Za odredjena vozila nudimo garanciju i do dve godine. Tražite li savršenstvo, kvalitet i pouzdanost koji sebi možete da priuštite? Ne rizikujte nikada. Posetite nas.

 • Agrouniverzal

  Agrouniverzal

  Gornji Milanovac

 • Jevtović Auto d.o.o.

  Jevtović Auto d.o.o.

  Čačak

 • Vlada Invest

  Vlada Invest

  Leskovac

  Bavimo se prodajom skutera,motocikala i moto-opreme.

 • RAYAN

  RAYAN

  Čačak

  Nadogradnja i prepravka furgon kombi vozila u minibus, sanitetska, pogrebna i vozila za prevoz novca.

 • JUGO SPORT doo

  JUGO SPORT doo

  Kragujevac

  Ovlašćeni diler i serviser Renault i Dacia vozila

 • Migor Speacers doo

  Migor Speacers doo

  Novi Slankamen

  Prodaja NOVE poljoprivredne mehanizacije. Bavimo se uvozom i prodajom dva nova brenda traktora. LS Tractor = Made in Koreja, YAGMUR = Made in Turska. Pored uvoza i prodaje traktora bavimo se prodajom i ostale poljoprivredne mehanizacije. Naglasak je VOCARSKOJ MEHANIZACIJI.

 • Car Market

  Car Market

  Novi Beograd

  CAR MARKET – CM - Centar korišćenih vozila kupljenih u Srbiji. Da li ste oduvek želeli provereno, korišćeno vozilo koje je redovno održavano u zvaničnim servisima? Da li naši ljudi traže sigurne i legalne automobile? Da li postoji interesovanje za korišćene automobile sa garancijom od godinu dana? Usled svih tih potreba klijenata da kupuju polovna vozila sa jednakim kvalitetom usluge i sa sigurnošću kao pri kupovini novog automobila, Delta Auto je odlučio da prijatno iznenadi svoje kupce I otvori centar za korišćena vozila - CAR MARKET. Šta vam nudimo? Ukoliko želite sigurnu i kvalitetnu kupovinu korišćenih vozila uz dobru cenu, dođite u CM i uz pomoć stručnih, prijatnih i nenametljivih prodajnih saradnika, odaberite vozilo za sebe. Na raspolaganju su vam sertifikovana korišć...

 • AGROVOJVODINA-MEHANIZACIJA DOO

  AGROVOJVODINA-MEHANIZACIJA DOO

  Novi Sad

  AGROVOJVODINA - MEHANIZACIJA DOO je vodeća srpska kompanija specijalizovana za prodaju poljoprivredne mehanizacije, rezervnih delova kao i za vršenje usluga servisa. Sa ponosom možemo da kažemo, da je naše preduzeće već skoro 70 godina verni prijatelj domaćim poljoprivrednim proizvođaćima na ovim prostorima, a i šire. Svojim višedecenijskim radom i trudom uspeli smo da steknemo dragoceno iskustvo i time opravdamo vaše poverenje. Preduzeće kakvo danas poznajemo, vodi poreklo još iz davne 1945. godine i prvo je preduzeće na ovim prostorima koje se od momenta osnivanja do danas bavi problemima i uslugama vezanim za poljoprivrednu mehanizaciju.

 • AGROHIM AUTO

  AGROHIM AUTO

  Niš

  Kompanija Agrohim Auto doo jedini Ovlašćeni Diler i Servisni Centar Mercedes-Benz vozila u Nišu. Već 20 godina pratimo razvoj automobilske industrije i tu smo da pružimo usluge najvišeg kvaliteta našim postojećim i potencijalnim klijentima.

Pogledaj sve »