Budi u toku sa najnovijim obaveštenjima na sajtu

Auto servis Jakšić auto Auto servis Jakšić auto

Auto servis Jakšić auto

Auto servis Jakšić auto

4 godine i 6 meseci
 • Oglašivač nema podešenu lokaciju na mapi

  Oglašivač nema podešenu lokaciju na mapi

  Telefon: 011/8235-611
  Mobilni: 064/2017-424
  Mobilni 2: 065/8222-102
  Adresa: Svetolika Rankovića 106a
  Mesto: 11400 Mladenovac
 • Auto servis Jakšić predstavlja firmu sa porodičnom tradicijom od 30 godina iskustva na servisiranju svih modela Fiat vozila. Pored popravki Fiat vozila, u servisu vršimo popravke vozila iz programa Alfa romeo i Lancia. Kompletna dijagnostika na najsavremenijoj opremi i rad sa originalnim alatima. U servisu vršimo ugradnju originalnih delova za Fiat, Alfa romeo i Lancia iz prodavnice koja posluje u sklopu servisa. Pružamo svojim klijentima garanciju na rad i ugrađene delove. U rekordno kratkom roku rešavamo problem nedostajućih delova i servis za vaše vozilo, po sistemu „ključ u ruke“.


Auto servis Jakšić auto

Prikazano od 1 do 2 oglasa od ukupno 2

Delovi za Fiat Punto 2008. god.
Po dogovoru

Kompletan auto u delovima,
Fiat -
Punto
Mladenovac,
Beograd (širi) okrug
DELOVI ZA FIAT PUNTO III OD 2003 GOD . GARANTUJEMO ISPRAVNOST SVAKOG DELA, MOGUĆA ISPORUKA BRZOM POŠTOM NA TERITORIJI CELE SRBIJE, ZA KUPOVINU VIŠE DELOVA ODOBRAVAMO POSEBAN POPUST. MOGUĆA JE I UGRADNJA KAO I DIJAGNOSTIKA U NAŠEM SERVISU KOJI SE NALAZI U SKLOPU POSLOVNE ZGRADE. U SKLOPU POSLOVNE ZGRADE NALAZI SE I PRODAVNICA NOVIH DELOVA ZA ALFA ROMEO, FIAT I LANCIA. MOGUĆNOST NARUDŽBINE ORIGINALNIH DELOVA IZ ITALIJE.

Delovi za Fiat Punto 2012. god.
Po dogovoru

Kompletan auto u delovima,
Fiat -
Punto
Mladenovac,
Beograd (širi) okrug
DELOVI ZA FIAT PUNTO EVO . GARANTUJEMO ISPRAVNOST SVAKOG DELA, MOGUĆA ISPORUKA BRZOM POŠTOM NA TERITORIJI CELE SRBIJE, ZA KUPOVINU VIŠE DELOVA ODOBRAVAMO POSEBAN POPUST. MOGUĆA JE I UGRADNJA KAO I DIJAGNOSTIKA U NAŠEM SERVISU KOJI SE NALAZI U SKLOPU POSLOVNE ZGRADE. U SKLOPU POSLOVNE ZGRADE NALAZI SE I PRODAVNICA NOVIH DELOVA ZA ALFA ROMEO, FIAT I LANCIA. MOGUĆNOST NARUDŽBINE ORIGINALNIH DELOVA IZ ITALIJE.

Prikazano od 1 do 2 oglasa od ukupno 2
Polovno
Novo
Broj aktivnih oglasa:
319465
Poseta u novembru:
9762329
(izvor: Google Analytics)
Reklama
POVRATAK NA VRH