Budi u toku sa najnovijim obaveštenjima na sajtu

Poštovani,
Odvojite par minuta i pomozite nam da unapredimo sadržaj na našem sajtu.
Želite li da učestvujete u anketi i pomognete u unapređenju?

Prodaja Opela i Vauxhalla grupi PSA i zvanično završena

Prvi avgust 2017. je istorijski dan za Opel i Vauxhall. Prodaja Opel Automobile GmbH, sa svojim markama Opel i Vauxhall od strane General Motorsa grupi PSA je završena.

Obe marke su sada deo francuske PSA grupe i taj dogovor odmah stupa na snagu. Otvara se novo poglavlje njihove istorije i postaju deo Groupe PSA posle 88 godina sa General Motorsom. Integracija Opel/Vauxhalla će dati Groupe PSA tržišni udeo od oko 17 procenata u Evropi, čineći ga drugim najvećim proizvođačem automobila na kontinentu.

Marke Opel i Vauxhall će ostati nezavisne. Sa svojim nemačkim i britanskim korenima, Opel i Vauxhall su pojačanje PSA-ovom portfolio koji se sastoji od Peugeota, Citroëna i DS automobila. 

Ocena:

4
Komentara: 4
Pregleda: 2132
   

Komentara: 4 | Pregleda: 2132

Dopadaju ti se saveti?
Prijavi se da ih dobijaš na e-mejl.

slavko popovic

Ohhhh, NEEEE... Francuzi ce upropastiti jedan dobar nemacki brend.

Odgovori

Steva

A tebi je opel dobar nemacki brend?

Mile

Kazu, kupi nemacki auto. Najbolji su. Imao sam para za Opel. . . Opel Astra G..... Vrlo zadovoljan. . No ispod haube " Gneral Motors ", lepo pise po sred one plastike. Cek, jesam li ja kupio nemacki ili americki automobil ?!........A onda saznam da posto je moja Astra 2008 godiste, da je sklapana u Poljskoj...........Kad se sve to pogleda kakve veze moj auto ima sa nemackom ? Mozda gresim ali eto pitam se........ Sad koliko razumem i francuzi ulaze u pricu.........PRAVO PITANJE JE CIJI JA AUTO VOZIM, JER NEMACKI ILI CIJE JE ?

Milos

Ma vidim bas su losi Francuzi, ustvari toliko su losi da Mercedes koristi njihove DCI motore u svojim vozilima