Budi u toku sa najnovijim obaveštenjima na sajtu

Poštovani,
Odvojite par minuta i pomozite nam da unapredimo sadržaj na našem sajtu.
Želite li da učestvujete u anketi i pomognete u unapređenju?

Opel obeležava 2017. godinu najvećom ofanzivom modela u istoriji

Opel obeležava 2017. godinu najvećom ofanzivom modela u istoriji
Postavljeno 25.12.2017. u 15:47

„Budućnost pripada svima“ novi je moto Opel brenda. Ovo je bila godina promena i najveće ofanzive novih modela u istoriji Opela. Vrhunac bio Salon automobila u Frankfurtu, gde je prvi čovek Opela, Michael Lohscheller, predstavio tri svetske premijere – kompaktni SUV Grandland X, sportska limuzina Insignia GSi i “avanturistički” model Insignia Country Tourer.



„Trenutno smo u najvećoj ofanzivi u istoriji. Dopunili smo svoj portfolio novim krosover modelom Crossland X, tu je rekreativno vozilo Vivaro Life i veći SUV Grandland X“, objasnio Lohscheller u Frankfurtu. „Zajedno sa PSA grupacijom mi kreiramo evropskog šampiona. To ćemo raditi i u budućnosti, kreirajući tehnologiju sa „Made in Germany“ potpisom koja će biti dostupna što većem broju kupaca“.

Jedan od najznačajnijih modela ove godine bio je Opel Crossland X, prvi automobil razvijen u kooperaciji sa PSA grupacijom. Ima ozbiljan SUV izgled sa opcijom dvobojne karoserije, prostran i fleksibilan enterijer, a sve to je upakovano u veoma kompaktnu karoseriju ukupne dužine 4,21 metar. Opel je već dobio 75.000 porudžbina za ovaj model.

Klasu malih automobila uskomešao je Karl Rocks, koji je u prodajne salone većine evropskih tržišta stigao tokom proleća. U potpuno drugom delu tržišnog segmenta bilo je lansiranje druge generacije modela Insignia - Insignia Grand Sport, Insignia Sports Tourer i Insignia Country Tourer. Vivaro Combi+, Vivaro Tourer i Vivaro Life, trio lansiran tokom jeseni, karakteriše fleksibilnost, što ih čini idealnim za poslovne prilike, ali i uživanje u slobodnom vremenu.

Opel je modelom Ampera-e već najavio kako će izgledati put ove kompanije u budućnosti. Ovaj model sa putnom autonomijom bez konkurencije u klasi, uspeo je da se pridruži grupi „Golden Steering Wheel“ pobednika. Inače, svi Opelovi putnički automobili će uskoro biti ponuđeni i u električnoj verziji – ili kao klasično električno vozilo ili kao visokoefikasni „plug in“ hibrid. Opel će već do 2020. godine u ponudi imati četiri ovakva modela, među kojima su Grandland X PHEV i električna verzija sledeće generacije modela Corsa.

Saveti na e-mail

Prijavi se na našu mejling listu. Prati preko mejla najnovije savete sa našeg sajta.

Komentara: 0
Pregleda: 3209
Ocena: 4.3
 

Dopadaju ti se saveti?
Prijavi se da ih dobijaš na e-mail.