Budi u toku sa najnovijim obaveštenjima na sajtu

Poštovani,
Odvojite par minuta i pomozite nam da unapredimo sadržaj na našem sajtu.
Želite li da učestvujete u anketi i pomognete u unapređenju?

Dva rekorda sajta polovniautomobili.com

Dva rekorda sajta polovniautomobili.com
Postavljeno 08.04.2019. u 11:14
Autor: Polovni automobili

Sajt polovniautomobili.com u prva tri meseca ove godine beleži konstantan rast posete, tako da je ona u martu dostigla gotovo 17 milona. Takođe smo oborili i rekord u broju oglašenih automobila u jednom danu.

Broj poseta sajtu Polovni automobili na svojim platformama (web, android aplikacija, iOS aplikacija) u martu je bio je 16.919.153, što je najbolji rezultat tokom 15 godina postojanja sajta.

Takođe, u prvim danima aprila na sajtu je zabeležen i rekordan broj oglasa u kategoriji “Putnička vozila” - čak 74.880, dok je ukupan broj aktivnih oglasa u svim kategorijama već mesecima iznad 260.000.

Broj poseta raste iz meseca u mesec, pa je za prva tri meseca taj broj uvećan za više od dva miliona. Tako je u januaru sajt imao 14.709.799 poseta, u februaru 15.716.159, a u martu skoro 17 miliona, odnosno tačan broj poseta bio je 16.919.153.

Takođe, raste i broj jedinstvenih posetilaca sajta polovniautomobili.com. U januaru ih je bilo 2.274.461, u februar 2.291.016, a u martu čak 2.405.486.

Sve je više i korisnika naše android i iOS aplikacje.

Tako je android aplikacija u martu zabeležila 319.497 jedinstvenih korisnika i 156 miliona otvorenih strana (Android aplikaciju Polovni automobili moguće je besplatno preuzeti sa Google Play-a).

Naša iOS aplikacija u martu je imala 71.855 jedinstvenih korisnika i 28 milona otvorenih strana (iOS aplikaciju besplatno možete da preuzmete na App Store-u).

Tim sajta polovniautomobili.com vam se zahvaljuje što nam ukazujete poverenje i i što nas redovno pratite. Uvek ćemo se truditi da budemo još bolji i otvoreni za vaše sugestije.

Saveti na e-mail

Prijavi se na našu mejling listu. Prati preko mejla najnovije savete sa našeg sajta.

Komentara: 6
Pregleda: 3773
Ocena: 4.1
 

Dopadaju ti se saveti?
Prijavi se da ih dobijaš na e-mail.

Igor Jelic

Sve ok ali prodaja je strasno pala i pada iz godine u godinu a vi jos uveli mesecno placanje za oglase na ime kupca i strane tablice...

Odgovori

Ilija Matić

Cestitamo!!! Najbolji ste. Veliki Pozdrav. Sb Company-Kia tim. Novi Sad.

Odgovori

Milos

Čestitam od srca i nadam se da ćete nastaviti tim tempom jer ste zaista najbolji sajt na ovim prostorima

Odgovori

sart

Ovaj sajt za oglasavanje o prodaji polovnih automobila mi je najbolje dizajniran, ako mogu tako da se izrazim, na odnosu sve druge sajtove iste namene, mislim i na strane i na domace! Definitivno je najjasniji, najpregledniji! Dok su poneki strani sajtovi toliko zbudzeni da ne znas gde je glava a gde dupe!!

Odgovori

Zdravko Stanojević

Dva rekorda: 1. U najskupljoj ceni oglasavanja, 2. U najvecem mogucem broju reklama, banera i iskacucih reklama na sajtu.

Odgovori

Debejko

Zašto ste još uvek ovde..... zapita se čovek