Budi u toku sa najnovijim obaveštenjima na sajtu

Poštovani,
Odvojite par minuta i pomozite nam da unapredimo sadržaj na našem sajtu.
Želite li da učestvujete u anketi i pomognete u unapređenju?

[VIDEO TEST] "Audi A3" - ulepšani "golf" ili stvarno klasa iznad

Postavljeno 30.08.2018. u 10:23

"Audi A3" predstavljen je 1996. godine i označio je povratak "Audija" u proizvodnju manjih automobila. Od samog starta poređen je sa "golfom". Druga generacija, koju smo i mi testirali, prozvodila se od 2003. do 2012. Treća je 2014. proglašena za Svetski automobil godine.

Komentara: 37
Pregleda: 26634
Ocena: 4.1
 
Peugeot 508 GT - Francuski zavodnik  | Auto Test Polovni automobili Peugeot 508 GT - Francuski zavodnik | Auto Test Polovni automobili Honda ZR-V - Da li je sredina ponude prava mera? | Auto Test Polovni automobili Honda ZR-V - Da li je sredina ponude prava mera? | Auto Test Polovni automobili Jeep Renegade - Kako se pokazao nakon 4 godine? | Auto Test Polovni automobili Jeep Renegade - Kako se pokazao nakon 4 godine? | Auto Test Polovni automobili Opel Insignia Mk2 - Zašto je bila popularna od prvog dana? | Auto Test Polovni automobili Opel Insignia Mk2 - Zašto je bila popularna od prvog dana? | Auto Test Polovni automobili Mustang Mach E - „Nema više konja koji jure“?  | Auto Test Polovni automobili Mustang Mach E - „Nema više konja koji jure“? | Auto Test Polovni automobili Hyundai Kona - Da li je Kona zapravo „mini – Tucson“? | Auto Test Polovni automobili Hyundai Kona - Da li je Kona zapravo „mini – Tucson“? | Auto Test Polovni automobili Volvo S60 B4 - Da li limuzina mora da bude iz Nemačke? | Auto Test Polovni automobili Volvo S60 B4 - Da li limuzina mora da bude iz Nemačke? | Auto Test Polovni automobili Maserati GranTurismo | Specijalne stvari za specijalne prilike – novogodišnji specijal | Auto Test Polovni automobili Maserati GranTurismo | Specijalne stvari za specijalne prilike – novogodišnji specijal | Auto Test Polovni automobili Hyundai IONIQ 6 - Da li ima zabave bez klasičnog motora? | Auto Test Polovni automobili Hyundai IONIQ 6 - Da li ima zabave bez klasičnog motora? | Auto Test Polovni automobili BMW E39 - Da li je ovo moguće?! Samo 120.000km, a 22 godine starosti | Auto Test Polovni automobili BMW E39 - Da li je ovo moguće?! Samo 120.000km, a 22 godine starosti | Auto Test Polovni automobili

Dopadaju ti se saveti?
Prijavi se da ih dobijaš na e-mail.

Bane

Sve je to lepo ali me interesuje njegova cena?

Odgovori

vlada

Audi 3..Prosle godine otac kupio taj auto,2015 god,1.2 tfsi.Na izGled lep i moderan automobil,pun inovacija u kabini,na tabli mnogo svetlucavih dugmica,automatik,start stop,itd,itd..Potrosnja po velikom nemackom gradu oko 9 litara benzina..Udobnost pozadi,slaba,dvoje krupnijih i vec je tesno..Ali kad sam se vracao iz De,jaooooj...Tvrd,neudoban,krut...Slomio sam se dok dodjoh do nase granice...Ledja otpadose,dva dana sam ispravljao kicmu,jer sam imao osecaj kao da sam ga nosio na ledjima..Otac nije ni isao sa mnom,a njegova prica je,oodlican je nista mu ne fali..A odlican je zato,sto ga retko vozi i to samo na krace relacije...Dakle audi mu sluzi da se sepuri po dvoristu,a on vozi drugi auto..Dakle ovo je moje skromno misljenje,tacnije dozivljaj iz voznje..

Odgovori

Milan

Nemci su tvrdi. Mi imamo Astru J 2013, Polo 2011, i Grande Punto 2008. Na dalji put uvek idem Puntom, osim ako moram Astrom zbog prostora. Bas iz ovih razloga. Osecaj kontrole prilikom upravljanja jeste bolji na Astri i Polu, kvalitet izrade svega u enterijeru isto, al dzabe. Posle 200 km mi utrne zadnjica, krenem da se vrpoljim i premestam.

Volodja

Ford je lepo rekao dobar auto je nov auto , i svaki auto posle 5 godina vise nije ono sto je bio od bilo kog proizvodjaca na svetu pa bio to i Rols Roys ili Bentley , tako da je svako poredjenje suvisno. Audi je medju kvalitetnijim firmama i ne moze se porediti sa automobilima koji nisu u istoj kategoriji , a kad se auto poredi poredi se sa mnogo objektivnih i subjektivnih cinioca kao kad se auto kupuje. I te price ovaj je bolji onaj je bolji me podsecaju na decu kad raspravljaju o igrackama , i obicno ono dete koje ne moze da kupi neku igracku ili kao ja sam imao najbolju igracku ova tvoja ne valja i tako, ima negativan komentar u odnosu na ono dete koje tu igracku poseduje ili zeli da je poseduje .

Odgovori

djuro

vecina plovnjaka u srbiji su ren t car taxi ili sluzbena vozila sa 400 ili 500 k prodaju sesa 155k vozila ga baba a novi vlasnici ima se moze se Mercedes taxi

Odgovori

Taxi

Taxi i sluzbena vozila se sigurno odrzavaju bolje nego sto ih vi odrzavate! Ja sam svoj citroen c5 sa predjenih 720000 prodao bez vracanja kilometraze....i dan danas se vozi i jos uvek ima original plivajuci i turbinu

Zoki kaze

@Taxi aaaahahahahaha... Koje bajke ti pricas? Original plivajuci i turbina sa 720.000km i to jos kod francuza? :D A o odrzavanju taxi vozila, ne treba trositi reci... Sednes u gradu u 4-5 i sve ti je jasno.

crni

Francuski 2.0 hdi ce pojesti dobar deo nemackih motora. A sto se tice turbine, zna se da VW najcesce prozvizdi...

Lada

Mene bi bilo sramota da vozim auto koje je proizvela firma(WV) koja je nastala na zahtev Adolfa Hitlera.

Odgovori

Stojan

Ti onda vozi Ladu.

Zoki kaze

koja je to firma WV???

vlada

Taxi,poznato je da je c5 starije generacije vrlo pouzdan i dobar automobil...I moze da bude ocuvan,samo ako se vozi po autoputu,dakle u skoro idealnim uslovima,bez velikog gasiranja..Vrlo,vrlo udoban,a hidraulika mu je max.uproscena u odnosu na citr.xantia recimo..E,ali kad se vozi,po gradu,non stop cimanje,kocenje,kvacilo,itd,o rupama i losem asfaltu necu ni da pricam,tad dolazi do cestih i skupih kvarova..I zamajac i turbina imaju svoj vek,ma koliko pazili..Francuski automobili su nezni i ne trpe lose puteve..I zato ne kazem da tvoj c5.nije presao toliku kilometrazu,verovatno jeste ali uz cesto menjanje delova,pocev od motora do turbine i zamajca..Inace taksi vozacu se ne isplati da stavlja orig.delove koji su preskupi,vec uglavnom da bude sto jeftinije..I to je fakat u nasoj zemlji..

Sale

Zoki kaze.. Valda Wagenvolks.. :)))

Miki

Uopste, Audi je vozilo koje je precenjeno, cesto posecuje servise . Ne kazem da je nekvalitetan ali ima Japanskih i Svedskih vozila daleko pouzdanijih a jeftinijih od njega. Sve do vecih modela u njemu nema nikakvog mesta sto je porazavajuce za ovakvu marku .

Odgovori

Lazar

Ne bi se slozio sa tobom.Moj otac ima A3 2006 godiste.Kupljen je nov u salonu sa osnovom opremom 1.6 benzin.Nije imao nikavih problema do sada samo redovno servisiran i garaziran i nema nikakvih problema.Za cenu se slazem jer je mnogo visoka.Automobil je presao 152000 kilometara i samo redovno odrzavanje i nema problema!

vlada

Lazare,pa glupo bi bilo da da audi sa 152.000 km ima bilo kakav problem..Prvi jaci problemi pocinju sa 350.000 i vise km..

Milan

Posto se povela prica o kvalitetu Nemaca, samo cu reci skoda fabia, Folsvagenov motor, 1.2 htp 70 konja. Na 90 hiljada auto trosi ulje kao lud. Jos ako ga zavrtite preko 3000 obrtaja ili 95 kmh, kreca prava ludnica. Odem u ovlasceni servis, pitaju me koji motor imam, kada sam im rekao samo su se nasmejali. Kazu tih motora smo promenili na tuce u garantom roku. Nema pravila, moze da predje 200 000 a moze da bude gotov posle 80 000. Eto, informacija iz prve ruke. Veliki pozdrav.

Odgovori

Nikola

Vozim A6 iz 2011 sa 350.000km, jos ni jedan kvar nisam imao. Kap ulja ne trosi, samo ga redovno servisiram.

Raja

Polako Nikola, tek mu je 7 godina starosti, posecivaces servise ubrzo i to jako cesto

Miki

Precenjen auto, obicno smece, japanci ga siju u svim pogledima

Odgovori

Dejan Martinović

Lepo predstavljanje, samo napred.Puno uspeha ti zelim... p.s. preskoci onakav uvod( moje licno misljenje )

Odgovori

igor

Japanac stvarno nije kvarljiv,ja imam pajera prevukao je vise nego traktor dinara ulozio nisam osim normalno promene ulja ...

Odgovori

Smudj

Ta ,,fama,, o nemackim automobilima pocela je sa golfom 2 d, td, /od 1985 g. i kasnije/ sa bitnom napomenom da su u to vreme još uvek vozeni- kadeti, lade, zastave, skode i da je bila velika razlika u ceni goriva tada u poredjenju diesel - benzin, a imajući u vidu nesporni kvalitet golfa - lako je zaključiti kako se rodio mit.............Tada pocinje i prvi veliki uvoz Bosna, i Vukovar i svi uvoze polovna nemačka vozila a ne japanska.... Pojedinci /koji mogu finansijski/ kupe japanca novog i naravno budu oduševljeni, jer polovni/nemci/ stizzu sa 200-300.000 km..............

Daki

Moj otac je vozio bubu,ja sam imao golfa i sad imam hondu. Daleko lepa kuca nemcima bolji su samo od yuga.

Zoki kaze

Ko tebi brani da vozis plasticne japance i korejance? A to da su nemci bolji samo od Yuga, moze da izjavi lik koji je vozio bubu pa posle golfa dvojku. Ajde bre, premium auto u zivotu nisi video.

Petar Petar

metal na ručici menjača i prekidačima je Aluminijum, ne Hrom

Odgovori

Tvrtko Tvrdic

Ovaj lik ima katastrofalne uvode u video. Ljudi jednostavno trebaju da se ponasaju onako kakvi jesu.

Odgovori

Nikola

Super je video. Svidja mi se ovaj test i decko je odličan, sve lepo predstavi, onako kako jeste.

Odgovori

Comi

Samo dugme Auto zadrzis 2 sec i onda je sinhronizovano obe strane se na levom krugu pomeraju temperature..

Odgovori

Aca

Ma kakva klasa iznad , to je isti motor, trap, vesanje ....sve je bukvalno isto samo izvikano a i naravno onda i skuplje. Kad ne bi bilo tih Wagena i Audia majstorici bi bili praznih saka, nego dajte vi test nekog Japanca koji ide u servis jednom u par godina

Odgovori

Acabot

LOL LOL LOL

NN

Koji ide u servis, jednom u par godina, ahahahahahahha

Milan

Naravno, Japanac nego sta. Ko nije vozio Japanca nema pojma sta je kvalitet ipouzdanost. U USA po pouzdanosti ubedlivo prva cetiri mesta drze Toyota, Honda, Mazda, , Nissan, Mitsubishi, samo se smenjuju u tom vrhu. Da nije mozda najpouzdaniji auto Passat ili A4? JA to najbolje znam, vozio sam 1 Passata, A4 i Golfa i Hondu Accord. Sta mislite kojim autom sam najmanji br puta posecivao mehanicara???

ALEK

Nas narod je neinformisan dovoljno i tera svoju istu pricu godinama. Vozi Nemca i to je za njega najbolji auto na svijetu i samo nemca, Cuo je on za nekog Avensisa, Acorda, Lexusa al nije to to iako nikada nije ni privirio u njega. Ganja on njegov cuveni TDI i nikada nece priznati i nece hteti iako zna i predosecaa da je tako tj. da je Japanac miljama daleko bolji i pouzdanji od njegovog Svabe . Od takvih dzulova i zive nasi servisi zadovoljno trljajuci svoje ruke.

Milan

Da mi je jos jednom da sednem u Honda Prelude 1990, 2.0 cist benzin, 4WS. Niska a siroka! Niska a siroka. Auto zavaren za asfalt!!! Motor neunistiv. To je auto koji mozete voziti 50km, u 2 brzini na 5000 obrtaja i necete pregrejati motor. Najbolji auto koji sam ikada imao. Kakvi crni Nemci, dizeli i ostali traktori. ne kazem da su losi, ali to jednostavno ne moze da se poredi sa bilo kojom Hondom. Ima li ih Passat, Audi A4, Golf u Americi sa 1.9 tdi motorom??? Ima, kako da ne. Amerikanci su ludi sto voze Honde i Toyote. Dizela u Americi mozes sresti u MACK-u ili Catepillar gradjevinskoj masini.

vlada

Japanci su izvanredni automobili..Nas narod ih izbegava zbog skupoce delova i manjka servisa..Ali,kvalitet im je extra..Nema uopste poredjenja sa masom evropskih automobila..

vlada

Aco,kao sto neko rece..Da li su Amerikanci ludi ili glupi,sto voze japanska vozila..Pa nisu..Toyota i Honda su vrh..