Budi u toku sa najnovijim obaveštenjima na sajtu

Poštovani,
Odvojite par minuta i pomozite nam da unapredimo sadržaj na našem sajtu.
Želite li da učestvujete u anketi i pomognete u unapređenju?

[TEST POLOVNJAKA] Peugeot 206 - najprodavaniji Peugeot svih vremena

Postavljeno 18.12.2018. u 08:49

Peugeot 206 je putnički automobili supermini kategorije, koji se proizvodi od 1998. godine. Jedan od najprodavanijih Peugeota svih vremena.

Komentara: 21
Pregleda: 12352
Ocena: 3.8
 
Peugeot 508 GT - Francuski zavodnik  | Auto Test Polovni automobili Peugeot 508 GT - Francuski zavodnik | Auto Test Polovni automobili Honda ZR-V - Da li je sredina ponude prava mera? | Auto Test Polovni automobili Honda ZR-V - Da li je sredina ponude prava mera? | Auto Test Polovni automobili Jeep Renegade - Kako se pokazao nakon 4 godine? | Auto Test Polovni automobili Jeep Renegade - Kako se pokazao nakon 4 godine? | Auto Test Polovni automobili Opel Insignia Mk2 - Zašto je bila popularna od prvog dana? | Auto Test Polovni automobili Opel Insignia Mk2 - Zašto je bila popularna od prvog dana? | Auto Test Polovni automobili Mustang Mach E - „Nema više konja koji jure“?  | Auto Test Polovni automobili Mustang Mach E - „Nema više konja koji jure“? | Auto Test Polovni automobili Hyundai Kona - Da li je Kona zapravo „mini – Tucson“? | Auto Test Polovni automobili Hyundai Kona - Da li je Kona zapravo „mini – Tucson“? | Auto Test Polovni automobili Volvo S60 B4 - Da li limuzina mora da bude iz Nemačke? | Auto Test Polovni automobili Volvo S60 B4 - Da li limuzina mora da bude iz Nemačke? | Auto Test Polovni automobili Maserati GranTurismo | Specijalne stvari za specijalne prilike – novogodišnji specijal | Auto Test Polovni automobili Maserati GranTurismo | Specijalne stvari za specijalne prilike – novogodišnji specijal | Auto Test Polovni automobili Hyundai IONIQ 6 - Da li ima zabave bez klasičnog motora? | Auto Test Polovni automobili Hyundai IONIQ 6 - Da li ima zabave bez klasičnog motora? | Auto Test Polovni automobili BMW E39 - Da li je ovo moguće?! Samo 120.000km, a 22 godine starosti | Auto Test Polovni automobili BMW E39 - Da li je ovo moguće?! Samo 120.000km, a 22 godine starosti | Auto Test Polovni automobili

Dopadaju ti se saveti?
Prijavi se da ih dobijaš na e-mail.

Miroslav

Kupo sam pezo 1.4 2003 i javio mi se problem Ako neko nesto zna neka javi Uvozni od 30 d0 40 minuta normalno se ponasa posle toga se gasi i sve tako

Odgovori

Igor Mladenović

Kupio sam pre 3 meseca 206 iz 2001 godine 1.1 benzin sa predjenih pravih 180 hiljada km i komplet servisnom istorijom iz Pezoa. Koristim ga iskljucivo za grad i brzine do 70 km/h i mogu vam reci da sam prezadovoljan. Veoma lagan, prakticno upola tezi od "normalnog automobila" pa bez obzira na mali motor relativno lako ubrzava a i koci tj. hocu reci bez napora koji osecam kada recimo Pasata vozim po gradu. Presao sam 3000 km sa njim a prosecna potrosnja je od 6 do 7 litara benzina ili 10 dinara po kilometru sto je sasvim zadovoljavajuce. Za auto put ili put gde moze da se razvije veca brzina mislim da nije jer mi ne deluje kao bezbedan auto. Ne smem ni da pomislim sta bi bilo kad bi me neko udario pozadi. Jednostavno autic je samo malo veci skuter pa ga tako i koristim.

Odgovori

Robert H

Ja sam prošle nedelje kupio 206 SW 1,4benz.,za prvi utisak sam prezadovoljan.Za skuplji ili noviji auto se nema novca a ovaj model ispunjava sve moje zahteve.Nije skup za održavanje nije skupa registracija a ako prosečna potrošnja bude 8 litara,to je prihvatljivo za prosečnu platu od 350 evra. Inače sve pohvale za AUTO ANALIZU......

Odgovori

Alexb

Peugeot 206 je ostavio veliki trag u WRC sampionatu, to dovoljno govori o tom modelu.

Odgovori

DOHC VR6

Ja sam čuo da taj Pežo ima drvene klipove, e sad ne znam da li je to istina?

Odgovori

Duško Savić

206 JE LEP AUTIC, MEKSE VESANJE KAO I SVAKI FRANCUZ...1.1 BENZ KOREKTAN MOTOR...1,4 BENZ VELIKI POTROSAC I NE BAS POUZDAN...1.4 HDI 50 KW PROVEREN MOTOR KOJI JE UGRADJIVAN U C3 I FORD FIESTU...sem ako nije presao 250000km ....

Odgovori

neša

Ala lupaš. Isti motori praktično

Maxipol nije fol

Zaboravi sam da je menjac katastrofalan,a i delovi nisu medju jeftinjima. Doduse vidjam ih puno na ulicama,ne zbog kvaliteta,vec zbog niskih cena.

Odgovori

Zeljko

Imam benzinca 2003god 1.1 motor sa predjenih 340000km i dizelasa 2005god sa predjenih 485000km motor 1.4hdi, ni kod jednog od dva motor nije otvaran niti trosi ulje. Torzija mi posle remonta u proseku izdrzi izmedju 130 i 150000km i kosta oko 200e.Pametnom dovoljno.

Odgovori

Kurje oko

Najbolji Pežoov model je u stvari Reno 4, a najviše mi se sviđa onaj kišobran za menjanje brzina na koji može da se okači šešir. Jedina mana je što nema 6 brzinu. 206 je još uvek popularan kod nas jer je on u stvari sinovac od Spačeka snagatora od 3kw

Kolumbo

Odličan za neznalice ili za žene koje padaju na francuski šarm, a ne znam dal je ružniji il je smešniji.O kvalitetu i performansama ne vredi ni govoriti.

Odgovori

Saša

Junačke, ne seri!!!

Kolumbo

Vartburg kad uđe u obrtaje onesvestio bi ovog francuskog mlakonju. A tek što su mu uradili zadnji most i ležajeve, pa motor 1.4hdi na 100.000km bude sav us*an od ulja. Savršenstvo fabrike phahah

Golas

Sta li ti vozis da mi je znati samo?

driverNS

Imam kao treci auto u kuci Peugeot 206 1,4 Hdi, 2006. godiste. Kod mene je od juna 2015, a svakodnevno ga koristimo ili ja, ili supruga, ili dva pocetnika. Prelazi dosta, i osim redovnih servisa u tri ipo godine hauba nije otvorena. Performanse zadovoljavajuce, potrosnja niska. U odnosu na bilo koji automobil bilo kog nemackog proizvodjaca ove ili sledece, vise kategorije, ovaj autic je zakon i brutalna autina koja je vrhunski pouzdana i rentabilna, a uz to pruza i merak u voznji neuobicajen za tu klasu. oni koji pisu negativno verovatno nisu imali srece, pa su kupili neke primerke sa 2 miliona kilometara, posto je ovo retko dobar automobil. Da, i da napomenem za neupecene. Ako se i pokvari, na Peugeotu se kvare iskljucivo delovi nemackog porekla.... Pametnom i vise nego dovoljno ))

Pera

Najprodavaniji... kao nov. Nijedna fabrika ne prodaje polovne automobile, samo nove. To što se nešto prodaje kao alva kad je novo ne znači da je dobro. Setite se domaće autoindustrije...Ili recimo Trabanta, decenijama najprodavaniji automobil u istočnoj Nemačkoj.

Odgovori

Милош Ботић

Imao dam dva i dizela i benzinca, odlični automobili.

Odgovori

Maxipol nije fol

Imao sam 1.4 HDi.Odlican motor,auto katastrofa zato im je i pala cena. Nizak,nepregledan,mali retrovizori,probemi sa elektronikom,dobro poznata torzija... Posle 6 meseci izgubio sam 300e na njemu,prodat zeni,jer ga samo zene i kupuju. Iskreno,bolje da sam kupio jugo.

mirko

Jednom rečju krš

Maxipol nije fol

Remont torzije je 150e,ako nije otisla skroz.I retko ko zna to kvalitetno uraditi a u nekim mestima i nema majstora za nju.Sto se tice benzinaca i nisu neki mali potrosaci a postoje problemi sa mesanjem ulja i vode i dihtungom motora.Pa vidite da li se isplati voziti pezo.Ja ga ne bih sad uzeo ni da mi ga poklone a prvi put me zeznuo "strucnjak" koji tvrdi da lupo trosi 5l benzina,hahahah.

Maxipol

Kupac kome sam prodao pezo 206 radio je letos remont torzije,300e. Jos dva sam video pred remontom torzije. Priajtelj ima benzinca kupio ga od od coveka koji ga uvezao iz Italije i sredio ga komplet,naravno i torziju.