Budi u toku sa najnovijim obaveštenjima na sajtu

Poštovani,
Odvojite par minuta i pomozite nam da unapredimo sadržaj na našem sajtu.
Želite li da učestvujete u anketi i pomognete u unapređenju?

Alfa Romeo Giulietta - ljubav ili mržnja?/najpopularniji vicevi

Postavljeno 10.04.2019. u 15:31

Testirali smo Alfa Romeo Giuliettu iz 2014. godine sa 2.0 JTDM motorom i pokušali da saznamo zašto ova marka automobila toliko polarizuje svet ljubitelja automobila. 

Bez namere da povredimo bilo čija osećanja, na jednom mestu smo sakupili i nekoliko najpopularnijih viceva o Alfa Romeo automobilima.

Koliko zapravo ima mesta u unutrašnjosti i da li je to pravom "Alfisti" uopšte važno pogledajte u našem najnovijem testu. 

Svakako nam ostavite vaše utiske i zapažanja u komentarima.

Komentara: 13
Pregleda: 8789
Ocena: 3.6
 
Jeep Renegade - Kako se pokazao nakon 4 godine? | Auto Test Polovni automobili Jeep Renegade - Kako se pokazao nakon 4 godine? | Auto Test Polovni automobili Opel Insignia Mk2 - Zašto je bila popularna od prvog dana? | Auto Test Polovni automobili Opel Insignia Mk2 - Zašto je bila popularna od prvog dana? | Auto Test Polovni automobili Mustang Mach E - „Nema više konja koji jure“?  | Auto Test Polovni automobili Mustang Mach E - „Nema više konja koji jure“? | Auto Test Polovni automobili Hyundai Kona - Da li je Kona zapravo „mini – Tucson“? | Auto Test Polovni automobili Hyundai Kona - Da li je Kona zapravo „mini – Tucson“? | Auto Test Polovni automobili Volvo S60 B4 - Da li limuzina mora da bude iz Nemačke? | Auto Test Polovni automobili Volvo S60 B4 - Da li limuzina mora da bude iz Nemačke? | Auto Test Polovni automobili Maserati GranTurismo | Specijalne stvari za specijalne prilike – novogodišnji specijal | Auto Test Polovni automobili Maserati GranTurismo | Specijalne stvari za specijalne prilike – novogodišnji specijal | Auto Test Polovni automobili Hyundai IONIQ 6 - Da li ima zabave bez klasičnog motora? | Auto Test Polovni automobili Hyundai IONIQ 6 - Da li ima zabave bez klasičnog motora? | Auto Test Polovni automobili BMW E39 - Da li je ovo moguće?! Samo 120.000km, a 22 godine starosti | Auto Test Polovni automobili BMW E39 - Da li je ovo moguće?! Samo 120.000km, a 22 godine starosti | Auto Test Polovni automobili MG 4 – Da li je vožnja na struju postala održiva? | Auto Test Polovni automobili MG 4 – Da li je vožnja na struju postala održiva? | Auto Test Polovni automobili Ford Mustang GT - Filmska zvezda od rođenja | Auto Test Polovni automobili Ford Mustang GT - Filmska zvezda od rođenja | Auto Test Polovni automobili

Dopadaju ti se saveti?
Prijavi se da ih dobijaš na e-mail.

Sale

Dobar test, ali imam dve ispravke: 1. Giulietta nije brat blizanac Fiat-a Bravo, za Giuliettu je razvijena potpuno nova platforma (C-EVO). Bravo deli platformu sa Lanciom Delta. 2. Maska (rešetka sa znakom) ovog auta ne odgovara drugoj generaciji, ovo je maska prve generacije. Inače, da - za pravi užitak treba benzinac - za ekonomiju 1.4 Multiair (170 KS), a ko baš želi da uživa 1750 TBI :) Pozdrav.

Odgovori

Hulk

Alfa je veliko djubre,ne moze da pridje Nemackom autu ni po kvalitetu ni po izgledu.. A sto se tice sto se vozi kod nas, pa vozi ga samo onaj sto nikad nije vozio nemca ili nema para pa kupi alfu!

Odgovori

Romeo

Devojka mi se redovno buni kada mi se zena i deca voze pozadi u alfi jer malo je skucena...

Odgovori

Budjoni

"Djulijeta" nije kao Spaček ili javna kuća. Nećkaš se da udješ a kad udješ, lepo ti je ! Spale je bio ljubimac a "Djulijeta" je kao prostitutka. Mnogo košta !

Odgovori

Savo

Cuj, crkla mu je Bosch pumpa...A neces da kazes kakvo gorivo nabavlja Dačić preko Knez petrola. Pa crko bi i agregat od onakvog goriva. ŽIVELA ALFA!

Odgovori

Dragan

Golf 4 otisao zamajac ,druk i lamela,1 dizna i turbina...cena popravka pola auta to jest 1200 evra..mislim cena 2500 kod nas a prava cena je 1000 evra..pA KUPUTE VW I PUCAJTE PARE a vozite kante // vw je za penzionere

TDI

Dragane vw je slabog kvaliteta i kratko traje pa ga zato slabo i voze, skoro da ga nema na putevima. Dok je alfa vrhunskog kvaliteta, ne kvari se, prelazi puno km i na putevima ima najvise alfi, zato i nema ni jedan vic o alfi, svi vicevi su o vw-u. i td... eeee ti nadje da komentarise ovde, boze me sacuvaj koliko si ti bistar covek.

Radovan

Pa ti vicevi mogu da se koriste za bilo koje auto. Recimo, zasto nikad niko nije kukao na golfa 3, koji je tako brzo nestao sa nasih prostora. A golf 5 gde su u taxiju kod istog gospodina otislo komplet kvacilo posle 55000 predjenih km. A kupljeni su novi. Zasto niko ne kaze za Pezo,Reno, Citroen...Auta sa Mackom, Pi.om i jelkicom, ne popravljam. Majstor Mica. Alfa je za sva ova vozila -LIMUZINA. Sta se vidi sa meseca? Kineski zid i vagenov otpad.

Odgovori

TDI

Radovane hahahahahahaaaaa nemoj da se brukas!

Zoran

Ovo jeste mala Alfa, ali voziti Alfu je pravo uzivanje. Pogotovo 159 i imao sam priliku da se vozim u Giulii. Neopisivo. Ipak, Alfa je osnovana 1910 godine. Kod nas su ljudi ,pogotovo sto idete juznije...samo za nemce. Srbina nemac lupi po usima tri puta u toku 20. veka i on ga prosto obozava. Takav smo mi narod. Sto vise zla ti neko nanese,vise ga volis. Alfa je za mene 10+++.

Odgovori

Dragan

Ljubomorni su i samo mogu da puknu od muke...Vozim najbolji auto alfu i za najmanje pare ..i najmanje ulazem u nju jer radi kao sat...Alfa je zakon ..Jer ko je jedanput usao u alfu nikad vise ne izlazi..Vicevi vise ne piju vodu jer je proslo vreme kada je alfa bila teska za popravku..To majstori pisu gluposti jer ne znaju da je popravljaju,,,...svaka cast pravim majstorima koji znaju da svi ostali automobili nose motor JTD i JTDm

Sale

Ako kupiš novu u salonu jeste uživanje voziti je, a ako kupiš kljusinu sa pola miliona kilometara (kakve se kod nas uglavnom prodaju) uživaćeš jedino ako voliš da se družiš i ćaskaš sa majstorima, radiš za auto i da budeš redovan član domaćih i inostranih foruma na kojima se razglaba o svim mogućim kvarovima. Ruku na srce ovo nije problem samo Alfe, već generalno, jer se kod nas uvoze i prodaju veoma loši primerci automobila, jer klasičan Srbenda hoće veliki i luksuzan auto, a posle se hvata za glavu kada se nešto pokvari.

pitanje

Pitanje za nekog sa iskustvom iz prve ruke. Koliko je situacija na zadnjoj klupi gora od 308-ice?

Odgovori