Budi u toku sa najnovijim obaveštenjima na sajtu

Poštovani,
Odvojite par minuta i pomozite nam da unapredimo sadržaj na našem sajtu.
Želite li da učestvujete u anketi i pomognete u unapređenju?

[AUTOTEST] Citroen Berlingo – teretnjak ili porodično vozilo?

Postavljeno 04.06.2019. u 18:01

Testirali smo najnoviji model Citroena Berlingo u N1 – teretnoj varijanti.

Zamišljeno kao kompromis između teretnog i putničkog, ovo vozilo daje najbolje od oba sveta. Dovoljno je udoban i praktičan kao porodični transport, ali ima šta da pokaže i na “teretnom planu”. 

Kako se vozi i čime sve iznenađuje, pogledajte u našem najnovijem testu. 

Očekujemo vaše utiske i zapažanja u komentarima

Komentara: 4
Pregleda: 2552
Ocena: 3.5
   
Mercedes-Benz CL 500 – dijamant auto industrije - Autotest Mercedes-Benz CL 500 – dijamant auto industrije - Autotest Mini Countryman S – auto za šmekere Mini Countryman S – auto za šmekere Ford Fiesta – da li biste vozili službeno vozilo? Ford Fiesta – da li biste vozili službeno vozilo? Toyota Corolla HB – novo lice najprodavanijeg automobila Toyota Corolla HB – novo lice najprodavanijeg automobila Subaru Impreza – da li biste vozili legendu? - Autotest Subaru Impreza – da li biste vozili legendu? - Autotest Alfa Romeo Giulietta - ljubav ili mržnja?/najpopularniji vicevi Alfa Romeo Giulietta - ljubav ili mržnja?/najpopularniji vicevi Mazda 3 sedan – gradska katana Mazda 3 sedan – gradska katana KIA Sorento - da li treba da kupite veliki polovan auto? KIA Sorento - da li treba da kupite veliki polovan auto? [AUTOTEST] Honda HR-V Mali - veliki japanac ponovo napada [AUTOTEST] Honda HR-V Mali - veliki japanac ponovo napada Nova BMW "trojka" 320d [Autotest] Nova BMW "trojka" 320d [Autotest]

Dopadaju ti se saveti?
Prijavi se da ih dobijaš na e-mail.

vladimir

Milose,lepo je ovo sto radis ali dosada si testirao kola za one sa dubokim dzepom kojima su kola statusni simbol i zaboravio si na nas kojima su kola potreba i koji nemamo toliko para da bi kupili takva kola

Odgovori

Ђорђе

Стварно молим вас поведите рачуна о осветљењу ентеријера приликом снимања. Гаража заиста није место за снимање оваквог теста, колико год се вама чинило да сте ту неометани, у тишини и изоловани од временских прилика. Просто се не виде детаљи и не може се створити прави утисак. За све остало само похвале!

Odgovori

moron

Ne znam koliko se to ostalima dopada, ali, ove noćne garažne prezentacije (posebno, enterijera) meni su odvratne. Sem toga, iz svih testova koje sam do sada gledao, meni se nameće zaključak da je "tester" očito najviše opterećen kako će on "da ispadne" ( stasom i glasom ) u testu, nego šta će gledaoci imati priliku da zaista vide i čuju o modelu koji se testira. Ne razumem ni kakva je ovo promocija berlinga, ako se za nju uzme baznjak. Već od drugog paketa opreme vozilo nema blage veze sa ovde prikazanim (posebno u enterijeru). Ako nema uvoznik citroena dostupan viši testni paket, ima uvoznik pežoa berlingovog klona-Riftera-u top izdanju, kao što nam u top izdanjima ovaj tester predstavlja sve ostalo. Što se tiče testiranog, ko misli da je ovih 100 ks malo, neka pogleda perfomanse fordovog takmaca sa 120 ks. Berlingo sa 100 ks je i brži i startniji od Fordovog predstavnika sa 1,5 TDCI 120 ks. O verziji Berlinga/Riftera/Comba sa 1,5 HDI sa 130 ks da i ne govorim.

Odgovori

Peđa iz Novog Sada

Slažem se sa svime rečenim u testu. U firmi imamo sličnu "Dačiju Doker", 2018. godište, super je. Da li ćete testirati i "Dokera"?

Odgovori