MENI

Da li i vi opominjete saobraćajce?

Svi dobro znamo kako sistem funkcioniše. Saobraćajna policija zadužena je da kontroliše, opominje i kažnjava vozače. Ali, šta ako se stvari postave obrnuto? Da li ste vi spremni da ukažete policajcima na prekršaje koje oni prave u saobraćaju?

Iz Rusije nam stiže interesantan video koji prikazuje vozača kako radi upravo to – upozorava dvojicu policajaca na saobraćajne prekršaje koje su načinili.

Na snimku se vidi kako vozač iz susednog automobila stupa u komunikaciju sa policijacem koji upravlja službenim vozilom i opominje ga zbog toga što koristi mobilni telefon dok vozi i zato što nije vezao sigurnosni pojas:

Ne znamo ko je osoba koja se obraća policajcima i kakav autoritet ima, ali očigledno da je opomena urodila plodom, s obzirom da je policajac nakon toga prekinuo razgovor i vezao pojas.

Moguće je da se radi o službenom licu, ali isto tako i o običnom građaninu koji je želeo da pokaže da su pred zakonom svi jednaki, a od eventualne negativne reakcije policajaca zaštitio se tako što je snimio ceo razgovor.

Preuzeto sa b92.net


Pogledaj ostale vesti