MENI

Novi rekord - više od 100.000 oglasa na našem sajtu

Poštovani posetioci,

Ne hvalimo se baš često ali evo jednog podatka koji jednostavno ne možemo da ne spomenemo. Naime, u toku ove nedelje sajt Polovni automobili prešao je „magičnu” cifru od 100.000 oglasa što je najveći broj od kada postojimo (u aprilu će biti 10 godina što ćemo posebno obeležiti). Od ovog broja gotovo 44.000 oglasa pripada kategoriji "putnička vozila". Kada imamo ove brojeve u vidu bićemo slobodni da kažemo da smo po ponudi vodeći sajt ne samo u Srbiji već i regionu.

Primetili ste sigurno da pojedini sajtovi spominju ogroman broj oglasa u svojoj ponudi (neki čak i milion) ali stvar je u tome što oni nude automobile koji se zapravo i ne prodaju u Srbiji već u inostranstvu. Oglasi na našem sajtu su ponuda našeg tržišta jer želimo da vam predstavimo ona vozila koja su vam zaista dostupna. Koja realno možete pogledati, isprobati, lično pregovarati sa prodavcem. Zbog toga smo još više ponosni na broj oglasa koji smo dostigli.

No, da ne dužimo priču, pustićemo vas da se vratite uobičajnom pregledanju automobila, motora, kamiona.... Samo smo želeli da sa vama podelimo ovaj za nas značajan uspeh. :)

Tim sajta PolovniAutomobili.com


Pogledaj ostale vesti