MENI

Do automobila uz pomoć keš kredita

Gotovinski krediti oduvek su bili izuzetno atraktivni za građane, a osnovni razlog je što su u pitanju nenamenski krediti, koji mogu da se koriste za različite svrhe, u zavisnosti od potreba građana. Gotovinski krediti (poznati i kao keš krediti) podrazumevaju da se korisniku odobreni kredit uplaćuje na tekući račun, što mu omogućava da slobodno raspolaže novcem i samostalno odlučuje kada i na koji način će trošiti svoj novac – kupovina automobila, turističko putovanje, plaćanje školarine, kupovina udžbenika i pribora, opremanje stana, kupovina bele tehnike i sl.

Gotovinski krediti  namenjeni su svima koji na brz i jednostavan način žele da dođu do gotovine. Osim klijenata banke koja izdaje kredit, ovakav kredit mogu da podignu i fizička lica koja nemaju otvoren tekući račun kod te banke. Lice koje podiže gotovinski kredit treba da bude u  stalnom radnom odnosu ili penzioner.

Gotovinski krediti mogu da se koriste i za refinansiranje postojećih obaveza, kada je osim standardne dokumentacije, potrebno obezbediti i potvrdu banke o visini duga po kreditu, ili po kreditnoj kartici koja se refinansira.

Procedura za podizanje i gotovinskih i kredita za refinansiranje je jednostavnija od procedura za podizanje drugih vrsta kredita. Potrebno manje i vremena i dokumenata za njihovo odobrenje. Spisak neophodnih dokumenata i drugih uslova za ove kredite nalaze se na web stranicama banaka.

Gotovinski krediti mogu biti dinarski ili sa deviznom klauzulom, po izboru korisnika. Reprezentativni primer možete pogledati na web stranici Komercijalne banke.


Pogledaj ostale vesti