MENI

Nakon našeg teksta na Pančevačkom mostu popravljen „češalj ubica trapova“

Nebrojeni vozači koji svakodnevno prelaze Pančevački most prijatno su se iznenadili kada su shvatili da je popravljen češalj-ubica, o kom smo pre dve nedelje pisali u tekstu Pančevački most – ubica trapova i bubrega. Očigledno da je naše skretanje pažnje na problem imalo efekta. Zahvalni smo i kolegama sa sajta B92 koji su preneli naš tekst i time pomogli da se svest o problemu dodatno proširi. Zahvaljujemo se i nadležnima koji očigledno prate vesti pa su i reagovali ovoga puta. Nadamo se da će to redovno biti slučaj.

*čuveni češalj na kom su se lomili trapovi pre nego što je popravljen

Podsećamo – ovaj problem je postojao godinama; toliko dugo da su ga vozači prihvatili kao prirodno stanje stvari na koje ne može da se utiče. Nažalost, nemamo fotogarfiju popravljenog češlja jer nije dovoljno bezbedno to učiniti tokom vožnje. Nemoguće je i zaustaviti se tu. Ali svakako ćete biti u prilici da vidite promenu kada tuda budete vozili.

Pošto nije problem samo u tom češlju, niti samo u Pančevačkom mostu, raduje nas i informacija da su Sekretarijat za saobraćaj i Direkcija za puteve raspisali tender za „redovni pregled stanja mostova na teritoriji 17 beogradskih opština“, nakon čega bi trebalo da se krene u sanaciju.

Dragan Romčević


Pogledaj ostale vesti