MENI

Dođite da se družimo na peti, jubilarni North Side Tuning Show na Palićkom jezeru

Auto moto klub “North Side Team” poziva sve zainteresovane ljubitelje modifikovanih automobila na peti po redu, jubilarni, NORTH SIDE TUNING SHOW koji će se održati 25.06.2017 godine na novoj lokaciji, na samoj obali Palićkog jezera.

Prethodne četiri godine su organizovali ovakav vid izložbe na prostoru druge kasarne ali zbog povećanog broja izlagača automobila i klubova, stvorila se potreba za većim prostorom. Tako ove godine publiku očekuje oko 250 automobila na samom šetalištu Palićkog jezera.

Program manifestacije će se ove godine sastojati od styling i dB drag takmičenja kao i raznovrsnih društvenih takmičenja za sve posetioce u veselom rođendanskom duhu. Neka od njih su takmičenje u vožnji pedalina 1 na 1, trka modifikovanim kolicima na 40,2 metra, VR takmičenje u više navrata koje organizuje generalni sponzor “Polovni Automobili”, takmičenje u brzini skidanja i montiranja točka u specijalno opremljenom pit stop-u i mnoga druge zabavne aktivnosti.

Takođe, kao i svake godine tu je i neizbežni sexy car wash u dva bloka. Pošto je ovo rođendanska manifestacija ulaz za takmičare i posetioce je besplatan i očekuje ih veliki broj poklona i iznenađenja kao i vrhunska zabava u stilu Kube uz odličnu muzičku pratnju DJ-a.

Uslov za takmičare je obavezna ONLINE prijava koja mora biti potpuna i može se popuniti na oficijalnom sajtu kluba ili na njihovoj Facebook stranici. Program zvanično počinje u 11 sati a završava se dodelom nagrada u 19h. Auto moto klub “North Side Team” i generalni sponzor “Polovni Automobili” Vas očekuju u što većem broju da zajedno proslavimo jubilej. 


Pogledaj ostale vesti