MENI

Nakon objave teksta na našem sajtu putari sanirali udarne rupa na Pančevačkom mostu

Nedavno smo objavili vest u kojoj smo skrenuli pažnju javnosti na primer udarnih rupa u Pančevu koje još od zime nisu sanirane. Nakon naše objave, rupe su uspešno sanirane i veoma kratkom vremenskom roku. 

Ovakvih primera je nebrojeno mnogo širom naše zemlje. Udarne rupe direktno utiču na bezbednost svih učesnika u saobraćaju i predstavljaju potencijalne izvore štete na svim vrstama vozila. 

Kao i ranije kada smo ukazivali na slične probleme na Pančevačkom mostu koji je uništavao trapove i bubrege vozilima i vozačima, naša inicijativa je urodila plodom

Nakon samo šest dana po našoj objavi, putari su se uputili na lokaciju koju smo slikama predstavili u našem tekstu i sanirali svu štetu. 

Zbog toga želimo još jednom da vas sve motivišemo da prijavljujete ovakve situacije i da budete dosadni prema onima koji su nadležni. 

Ako želite da prijavite oštećenja puteva, obratite se preduzeću „Beograd put“. Na njihovom internet sajtu možete da prijavite lokacije udarnih rupa i pošaljete slike:  https://beogradput.rs/contact

Isti je slučaju i u drugim gradovima Srbije. U svakome posluju preduzeća odgovorna za održavanje puteva. Potražite ih na internetu, prijavite oštećenja i insistirajte da rade svoj posao. Nemojte odustajati!


Pogledaj ostale vesti