MENI

NOVO NA SAJTU: Pretraga automobila do 80 kW snage

Korisnicima sajta Polovni automobili dostupna je još jedna opcija kad pretražuju ponudu oglašenih automobila, a koja će umnogome pomoći pre svega vozačima sa probnom vozačkm dozvolom. 

U detaljnoj pretrazi, u delu koji se odnosi na snagu automobila, omogućili smo opciju kojom je moguće izabrati automobile do 80 kW snage motora, odnosno do 109 konjskih snaga.

Prema Zakonu o bezbednosti saobraćaja vozačima sa probnom dozvolom dozvoljeno je da upravljaju vozilom čija snaga motora ne prelazi 80 kW, osim ako je pod nadzorom člana porodice, koji se nalazi u tom vozilu i koji ima važeću vozačku dozvolu za upravljanje vozilom kategorije B u trajanju od najmanje pet godina. 

Na ovaj način poslušali smo brojne korisnike našeg sajta koji su nam se javili sa molbom da omogućimo i ovu opciju u pretrazi oglasa. 

Tim sajta Polovni automobili svima njima se zahvaljuje na predlozima kako da dodatno unapredimo pretragu oglašenih automobila na našem sajtu. 

Koja sve pravila još važe za vozače sa probnom dozvolom možete pročitati u našem tekstu "Probna vozačka dozvola na 2, 3 ili 4 godine". 


Pogledaj ostale vesti