MENI

Nagrada za Polovne automobile - najbolji sajt u kategoriji "Poslovni i društveni servisi"

Sajt Polovni automobili proglašen je za najbolji sajt u kategoriji "Poslovni i društveni servisi" u tradicionalnom izboru časopisa "PC Press".

Ovaj časopis je po 23. put izabrao 50 najboljih sajtova u Srbiji.

U obrazloženju odluke navodi se da je sajta polovniautomobili.com najveći regionalni sajt za kupovinu i prodaju svih vrsta dvotočkaša, četvorotočkaša i ostalih vozila iz godine u godinu nezadrživo napreduje.

"Uobičajema pretraga po tipovima i modelima vozila, cenama i karakteristikama proširena je specijalnim ponudama, u kojima se često nađu veoma interesantna, suštinski nova vozila čija je cena posle boravka u salonu značajno snižena. Sva vozila su detaljno opisana, sa nizom fotografija i drugih napomena, a povremeno se pojavljuju i komentari korisnika. Ukratko, mesto sa koga se polazi kada rešite da kupite automobil, bilo nov ili polovan", navodi se u obrazloženju odluke žirija.

Među pet najboljih sajtova u kategoriji "Poslovni i društveni servisi" su i sajtovi: company‑academy.rs, donesi.com, naklik.rs i pausal.rs. 

Pobednik u kategoriji "Vesti i mediji" je internet portal Radio-televizije Srbije (rts.rs).

Pobednik u kategoriji Sport i (avan)turizam je sajt nptara.rs, a u kategoriji eMarket planetasport.rs.

Najbolji sajt u kategoriji Obrazovanje i kultura je istorijskizabavnik.rs.

Portal zelenaucionica.com odneo je pobedu u kategoriji Dom i zabava, dok je sajt polovniautomobili.com proglašen najboljim sajtom u kategoriji Poslovni i društveni servisi.

U stručnom žiriju bili su Uroš Bogdanović generalni direktor "KrAn studija", Anđelka Ducić generalna direktorka kompanije "Symbiotica", Mićko Ljubičić generalni direktor "Tima talenata" i Bora Miljanović generalni direktor kompanije "Represent Communications". 

Sve sajtove koji su se našli u Top 50 po izboru PC Press-a možete pogledati na linku.


Pogledaj ostale vesti