MENI

Akcijska ponuda novih automobila na našem sajtu

Epidemija koronavirusa i uvođenje vanrednog stanja kako bi se sprečilo njegovo širenje svima je poremetilo kako privatne tako i poslovne planove.

Jedan od najvažnijih auto-događaja u zemlji, Sajam automobila BG CAR SHOW, planiran za kraj marta, takođe je odložen.

Sajam automobila već godinama nije samo mesto gde ljubitelji automobila mogu da vide brojne novitete iz auto-industrije, već je i za mnoge prilika da do novog automobila dođu jeftinije i uz brojne pogodnosti. 

Već nekoliko godina u Srbiji se beleži rast prodaje novih automobila, a u 2019. je ta prodaja bila veća za 11 odsto nego 2018. Jedan do ključnih događaja koji je doprineo ovom rezultatu je i Sajam automobila. 

Sve ponude na jednom mestu

Imajući u vidu trenutnu situaciju i želju da koliko je u našoj moći podržimo uvoznike i distributere novih automobila, na našem sajtu objedinili smo Akcijsku ponudu novih automobila.

Svi zainteresovani za kupovinu novog automobila mogu da na jednom mestu, stranici Akcijska ponuda novih automobila na našem sajtu, pogledaju sve ono što su uvoznici i distributeri planirali da kupcima predstave na odloženom Sajmu automobila.

Pored posebne stranice, svi oglasi iz ove ponude su u rezultatima pretrage označeni plavom trakom koja se nalazi ispod cene oglašenog vozila, a detalji i opis svih pogodnosti za kupce nalaze se među detaljima oglasa u dodatnom polju - Opis akcijske ponude.


Pogledaj ostale vesti