Budi u toku sa najnovijim obaveštenjima na sajtu

Pretraga delova za radne mašine

Pretraži po:
Stanje:

Odabrano:

Radne mašine
Prikazano od 1 do 25 oglasa od ukupno 546
Reklama

Španeri-Trake
451 RSD

Radne mašine,
Polovno,
Beograd,
Beograd (širi) okrug
Španeri- Trake .. malo korišćene,kako nove.. na veću količinu moze popust.. za sve info pozvati

Reklama

stubna bušilica
1.100 €

Radne mašine,
Polovno,
Čačak,
Moravički okrug
Subna busilica originalna doneta iz Nemavke.Malo koriscena

Cikular i cepač
Po dogovoru

Radne mašine,
Polovno,
Temerin,
Južno-bački okrug
Cirkular za sečenje ogrevnog drveta , može da se vuče autom . Cirkular se pali na ključ pogonski motor na naftu, list testere fi 700 mm dijamanski samo list placen 200e . Prodajem i hidraulični cepač sa elekt.motorom od 3,5kw . Cirkular 650e a cepač 800e .nije fix

Viljuskar linde
Po dogovoru

Radne mašine,
Polovno,
Kaonik,
Rasinski okrug
Prodajem delove za linde elektro viljuskar

Reklama

Tresac
250 €

Radne mašine,
Polovno,
Grezna,
Zaječarski okrug
na prodaju tresac za voce,cena je za tresac sa prve slike,vrsim izradu tresaca po narudzbini,radi odlicno ne opterecuje traktor i ne steti stablu ,imam par modela tresaca za vise informacija pozovite.

Mirka Šmirgla GOLD GRIP 115mm
2.280 RSD

Radne mašine,
Novo,
Šabac,
Mačvanski okrug
Mirka LTD su šmirgle koje se koriste u zahtevnim uslovima , proizvodi namenjeni završnim procesima obrade za površine, bez prašine. Mirka GOLD brusni papir je izdržljivi, sveobuhvatni materijal za brušenje. Vrlo je pogodan za brzo brušenje u mnoštvu aplikacija. Mirka GOLD brusni papir poseduje poluotvorene i specijalne premaze stearata dizajnirane da spreče zapušivanje i formiranje pilula što pomaže u postizanju optimalnog rezultata brušenja. Granulacije 180,280,400,500 Cena je izražena po kutiji, jedna kutija sadrži 100 komada šmirgli.

Mirka Šmirgla GOLD GRIP 200mm
1.570 RSD

Radne mašine,
Novo,
Šabac,
Mačvanski okrug
Mirka LTD su šmirgle koje se koriste u zahtevnim uslovima , proizvodi namenjeni završnim procesima obrade za površine, bez prašine. Mirka GOLD brusni papir je izdržljivi, sveobuhvatni materijal za brušenje. Vrlo je pogodan za brzo brušenje u mnoštvu aplikacija. Mirka GOLD brusni papir poseduje poluotvorene i specijalne premaze stearata dizajnirane da spreče zapušivanje i formiranje pilula što pomaže u postizanju optimalnog rezultata brušenja. Granulacije 120,180,320 Cena je izražena po kutiji, jedna kutija sadrži 50 komada šmirgli.

Mirka Šmirgla GOLD 150 mm
2.280 RSD

Radne mašine,
Novo,
Šabac,
Mačvanski okrug
Mirka LTD su šmirgle koje se koriste u zahtevnim uslovima , proizvodi namenjeni završnim procesima obrade za površine, bez prašine. Mirka GOLD brusni papir je izdržljivi, sveobuhvatni materijal za brušenje. Vrlo je pogodan za brzo brušenje u mnoštvu aplikacija. Mirka GOLD brusni papir poseduje poluotvorene i specijalne premaze stearata dizajnirane da spreče zapušivanje i formiranje pilula što pomaže u postizanju optimalnog rezultata brušenja. Granulacije 100,120,150,220,240,320 Cena je izražena po kutiji, jedna kutija sadrži 100 komada šmirgli.

Mirka Šmirgla Q.Silver 70x420 GRIP
3.140 RSD

Radne mašine,
Novo,
Šabac,
Mačvanski okrug
Mirka Q.Silver je šmirgla koja brzo , efikasno i agresivno rezultira u završnoj obradi. Pogodna je za upotrebu na kompozitnim mateerijalima, tvrdom i mekom drvetu, medijapanu,furniru, aluminijumu, livenom gvožđu, nerđajućem čeliku, legurama bkra, mesinga i bronze. Primenjuje se kod brušenja boje i uklanjanja boje. Granulacija: 80, 150,180,240,320 Cena je izražena po kutiji, jedna kutija sadrži 100 komada šmirgli.

Reklama
Reklama

Mirka Šmirgla MIRLON 115X10
1.380 RSD

Radne mašine,
Novo,
Šabac,
Mačvanski okrug
Mirka Mirlon su šmirgle proizvedene prema inovativnoj tehnologiji .Poseduje fleksibilnu strukturu koja ga čini pogodnim za ručno brušenje profila nepravilnog oblika, kao i teško dostupnih delova na elementima koji se obrađuju. Zahvaljujući specifičnoj strukturi i Total Coating tehnologiji proizvodnje MIRLON brusnih materijala, brzo i jednostavno dobija se izuzetan izgled površine koja se obrađuje. Cena je izražena za 10 m.

Mirka Šmirgla ABRANET 150mm
2.430 RSD

Radne mašine,
Novo,
Šabac,
Mačvanski okrug
Mirka LTD su šmirgle koje se koriste u zahtevnim uslovima , proizvodi namenjeni završnim procesima obrade za površine, bez prašine. Abrazivni materijal, zasnovan na Mirkinom revolucionarnom i patentiranom otkriću brušenja bez prašine upotrebom specijalno dizajniranih mrežica. Predstavlja novu generaciju brusnih materijala koji obezbeđuju efikasna rešenja površinske obrade usled sve zahtevnijih potreba tržišta. ABRANET predstavlja abrazivni materijal visokih performansi i dugog veka trajanja. Takve karakteristike čine ga veoma isplativim i primenljivim u mnogim sferama drvne industrije. Abranet® se preporučuje za: – Brušenje drveta (tvrdo, meko), furniranih delova i medijapana – Međufazno brušenje između slojeva laka – Brušenje filera i lepka Granulacija: P80,P100,P120, P150, P180,P240,P320,P360,P400,P500,P600,P800 Cena je izražena po kutiji, jedna kutija sadrži 50 komada šmirgli.

Mirka Šmirgla GOLD 115 mm 50m
1.670 RSD

Radne mašine,
Novo,
Šabac,
Mačvanski okrug
Mirka LTD su šmirgle koje se koriste u zahtevnim uslovima , proizvodi namenjeni završnim procesima obrade za površine, bez prašine. Mirka GOLD brusni papir je izdržljivi, sveobuhvatni materijal za brušenje. Vrlo je pogodan za brzo brušenje u mnoštvu aplikacija. Mirka GOLD brusni papir poseduje poluotvorene i specijalne premaze stearata dizajnirane da spreče zapušivanje i formiranje pilula što pomaže u postizanju optimalnog rezultata brušenja. Granulacije 40,60 U paketu šmirgla dužine 50 m. Cena je za 50m.

Mirka Šmirgla WPF 230x280 GRIT
1.000 RSD

Radne mašine,
Novo,
Šabac,
Mačvanski okrug
Mirka WPF šmirgla je preporučeni proizvod za ručno mokro brušenje plastike, lakova i kompozitnih materijala. Proizvod ima lateks-impregnirani papir koji omogućava visoko kvalitetnu završnu obradu, čak i na grubljim površinama. Granulacija 150,180,220,240,280,320,400,500 Cena je izražena po kutiji, jedna kutija sadrži 50 komada šmirgli.

hidraulicni cilindri klipovi razni
35 €

Radne mašine,
Polovno,
Jagodina,
Pomoravski okrug
razni hidraulicni klipovi jednosemrni i dvosmerni pogodni za spoljnu hidrauliku na traktorima i pravljenje krokodilki

elektro motori 37kw
Po dogovoru

Radne mašine,
Polovno,
Poljna,
Rasinski okrug
Na prodaju dva elektro motora sever Subotica nikad korisceni sa potenciometrima motori su snage 37kw.moze zamena za auto ili radnu masinu.

Viljuškar
Po dogovoru

Radne mašine,
Polovno,
Vranje,
Pčinjski okrug
Prodajem dizel viljuskar sa cca. 1000 radnih sati. U odlicnom je stanju. Usluzno radio u fabrici sundjera i stolica. 2006.godiste je. Uz njega dajem i produzene viljuske. Ima i bocni pomak. Cena je 10.000 eur.

agregat 30kw 37kwa
1.000 €

Radne mašine,
Polovno,
Mladenovac,
Beograd (širi) okrug
motor i agregat ispravni 100ppsto. potrebno povezati pobudu garancija i proba na licu mesta...

Oplata
50 €

Radne mašine,
Polovno,
Leskovac,
Jablanički okrug
Na PRODAJU oplata,50e m2

Izrada Hidraulicnih Cilindara
Po dogovoru

Radne mašine,
Polovno,
Trstenik,
Rasinski okrug
IZRADA HIDRAULICNIH CILINDARA (Klipova) po meri kupca za razne oblasti industrije. Takodje Vrsimo i REMONT HIDRAULICNIH CILINDARA (Klipova) i sve to sa garancijom. HIDRAULICNI CILINDRI (KLIPOVI); Prodaja hidraulicnih pumpi; Prodaja hidraulicnih razvodnika; Prodaja hidromotora; Prodaja ventila; Prodaja filtera; Prodaja zvona za elektromotore; Prodaja spojnica; Prodaja multiplikatora (reduktora); Prodaja hidraulicnih slavina; Prodaja orbitrola; Remont hidraulicnih pumpi; Remont hidraulicnih razvodnika; Remont hidromotora; Remont orbitrola; Remont hidraulicnih cilindara; Remont servo letvi volana; Remont glave upravljaca; Remont hidraulicnih ventila; Remont hidraulike na sumskim dizalicama; Remont hidraulike na gradjevinskim masinama; Remont hidraulike na poljoprivrednim masinama; Remont hidraulike na beton pumpama; Prodaja: Rucni razvodnik za cepac drva Prodaja: Hidraulicna pumpa za cepac drva,prodaja filtera za cepace drva, kao i kompletni delovi za cepace drva. Izrada hidraulicnih agregata; Remont hidraulicnih agregata; Cevi i Klipnjace za hidraulicne klipove Kontakt tel: +38162/611-167 mob/tel S postovanjem za Vas firma AMD PRODUKT Odzaci bb, 37240 Trstenik

Prikazano od 1 do 25 oglasa od ukupno 546
Polovna vozila
Nova vozila
Broj aktivnih oglasa:
417415
Poseta u martu:
9829678
(izvor: Google Analytics)

Poslednje pogledani oglasi

    Detaljna pretraga POVRATAK NA VRH
    Reklama