Budi u toku sa najnovijim obaveštenjima na sajtu

JUGO SPORT doo JUGO SPORT doo

JUGO SPORT doo

JUGO SPORT doo

2 godine i 4 meseca
 • Telefon: 0346337278
  Mobilni: 064/822-98-83
  Adresa: Save Kovačevića 54
  Mesto: 34000 Kragujevac
 • Preduzeće JUGO SPORT je osnovano 2000. godine kao radionica za doradu sportskih automobila. Pored ove osnovne delatnosti, paraleno se razvijalo i u domenu održavanja vozila iz programa ZASTAVA u garantnom i vangarantnom roku i bavilo se prodajom pomenutih vozla.

  Nakon privatizacije, koja je izvrsena 2005, zadrzana je kao osnovna delatnost odrzavanje i prodaja vozila. Od tada se stalno radilo na razvoju, usavrsavanju poslovanja i postizanju veceg zadovoljstva klijenata.

  Dolaskom kompanije FCA Srbija u Kragujevac, JUGO SPORT se izdvojio kao renomirana prateća firma automobilske industrije sa sposobnošču da uspešno prihvata savremene trendove u prodaji i održavanju vozila, i postaje ovlašćeni serviser za brendove FIAT i FIAT PROFESSIONAL.

  Daljim razvojem firma JUGO SPORT uspostavlja partnerske odnose i sa kompanijom RENAULT NISSAN SRBIJA čime se svrstava u ovlašćenog prodavca i servisera brendova RENAULT i DACIA.

  Takođe, naša firma je dugogodišnjim radom i zalaganjem stekla bogato iskustvo i u održavanju vozila ostalih proizvođača.

  Pored kapaciteta u oblasti ljudskih resursa, povoljnog lokacijskog položaja, JUGO SPORT poseduje i značajne infrastrukturne kapacitete vezano za prodajni salon, izlozbeni prostor, servisnu radionicu, oblast tehničkog pregleda, perionicu vozila, sopstvenu šlep službu.


JUGO SPORT doo

Prikazano od 1 do 6 oglasa od ukupno 6
Prikazano od 1 do 6 oglasa od ukupno 6
Polovna vozila
Nova vozila
Reklama
Broj aktivnih oglasa:
253466
Poseta u februaru:
9213444
(izvor: Google Analytics)