Budi u toku sa najnovijim obaveštenjima na sajtu

Vespa GTS 300 SUPER NEW 2024. godište - Novo

Opšte informacije

Stanje:
Novo vozilo
Marka:
Vespa
Tip:
Scooter
Model:
GTS 300 SUPER NEW
Godište:
2024.
Kilometraža:
0 km
Fiksna cena
NE
Zamena:
NE
Broj oglasa:
9537810

Dodatne informacije

Kubikaža (cm3)
278
Snaga (kW/KS)
17/23
Broj cilindara
1
Registrovan do
Nije registrovan
Poreklo vozila
Na ime kupca
Tip hlađenja motora
Vodeno hlađenje
Oštećenje
Nije oštećen
Kredit
DA

Oprema

Električno paljenje
ABS

Stanje

Garancija
Servisna knjiga

Opis

www.skutercentar.rs

Super ime, super performanse

Obnovljenog dizajna, Vespa GTS Super spremna je odvesti vas u još uzbudljivije pustolovine i izazvati još jače emocije. Reč je o modelu sportskog duha koji usvaja najnoviju tehnologiju na nove, iznenađujuće načine. Različite verzije nadilaze jednostavne promene boja, omogućavajući svakome da u potpunosti izrazi svoj stil i individualnost.

Originalna do zadnjeg detalja
Vespa se uvek isticala kvalitetom završne obrade, a ovaj model nije iznimka. Novi modeli GTS Super ističu se savremenim, tehnološki naprednim izgledom, doteranim čak i u detaljima koji ne upadaju odmah u oči. Najbolji primjer je klasična "Vespa kravata" , ovdje redizajnirana kako bi stvorila još prepoznatljiviji i originalniji izgled.

Sportski Vespa stil
Nova Vespa GTS Super nastavlja povećavati svoju učinkovitost, smanjujući potrošnju goriva i istovremeno nudeći snagu potrebnu za uzbudljivo iskustvo vožnje. Agregat od 300 cm³ razvija 23 KS, osiguravajući brz odgovor na gas povećanim okretnim momentom dostupnim pri niskim okretajima.

Ističe se u gomili
U sedištu NOVE Vespe GTS Super uvek će te biti zapaženi, čak i u gradskoj gužvi. Sjajni hrom uokviruje prelepe pastelne i sjajne boje, naglašavajući paletu koja je uvek usklađena sa sedištem i enterijerom. Nijedan detalj nije prepušten slučaju na ovoj Vespu koja je spremna osvojiti vas na prvi pogled.

Ističe se i performansama
Agregat 300 HPE (High Performance Engine) proizvod je tehnologije koja Vespi GTS Super osigurava vrhunske performanse i minimalnu potrošnju goriva. Jednocilindrični agregat snage 17,5 kW pri 8250 o/min (23,8 KS) i najvećim okretnim momentom od 26,0 Nm pri 5250 o/min, idealan za one koji žele iskusiti grad na drugačiji način.
Osetite vezu

Nova analogno-digitalna LCD instrument ploča, pokretanje bez ključa, daljinsko otvaranje sedišta i ugrađen Bike Finder čine Vespu GTS Super izvanredno opremljenim suputnikom. Možete se još snažnije povezati s njom ako odlučite instalirati Vespa MIA, dodatak koji povezuje pametni telefon s elektroničkim sistemom na vozilu putem Bluetootha, nudeći ekskluzivne dodatke za još udobniju i zabavniju vožnju.

Vespa GTS 300 SUPER NEW 2024. godište | 6.900 €
Pozovi prodavca
Telefon 1: 0113320283
Telefon 2: 0113321133
Mobilni 1: 063334765