Budi u toku sa najnovijim obaveštenjima na sajtu

MBV ILGI ARAGON 2023. godište - Novo

Opšte informacije

Stanje:
Novo vozilo
Marka:
MBV
Model:
ILGI ARAGON
Godište:
2023.
Tip:
Tanjirače
Namena:
Ratarstvo
Fiksna cena
NE
Zamena:
NE
Broj oglasa:
10316489

Dodatne informacije

Način transporta
Nošena
Oštećenje
Nije oštećen

Oprema

Rasveta
Hidraulika

Stanje

Garancija

Opis

NOVO: Od sada mozete pogledati sve masine na nasem sajtu www.mbv.rs i kombinovati opremu koju zelite. Nakon sto odaberete opremu, neto cena ce biti prikazana!
Molimo vas da prvo pogledate nas sajt kako biste dobili uvid u cene!

www.mbv.rs


Tanjirača Aragon ima velike prednosti u obradi zemljišta za pripremu setvene posteljice i sitnjenje biljnih ostataka. Svojim kombinovanim dizajnom smanjuje troškove proizvodnje. Idealna priprema zemlje se postiže radom pri brzini do 15 km/h u zavisnosti od uslova zemljišta.Veliki kapacitet rada omogućava uštedu vremena i goriva. Glavčine na kojima su pričvrćeni diskovi prečnika 510 mm su za glavni ram povezane preko gumenih šipki, što omogućava vibracije diskova i bolje sitnjenje. Ugao diska je podešen tako da se postiže najbolje sitnjenje zemlje, sitnjenje biljnih ostataka i mešanje ostataka za zemljom. Ovo je mašina za minimalnu obradu zemlje, koja postiže odlične rezultate, a to je zadnjih godina postalo izuzetno važno u proizvodnji biljnih kultura. Mešanjem biljnih ostataka sa zemljom dobija se posteljica koja je bogata usitnjenim humusom, i usklađena biološka ravnoteža. Rezultati rada Aragon mašine vidljivi su na prinosima već sledeće godine.

Rad sa Aragon tanjiračom je izuzetno jednostavan. Za tanjiraču je moguće odabrati jedan od rotora, kojim vrši dodatno sitnjenje i ravnanje zemlje, i reguliše dubina rada. Tanjirača Aragon se standardno kači na tri tačke.


*Prikazana cena je bez PDV-a za osnovni model. Za dodatne opcije posetite naš sajt www.mbv.rs

MBV ILGI ARAGON 2023. godište | Na upit
Pozovi prodavca
Telefon 1: 064 55 66 556
Telefon 2: 062 219 973