Budi u toku sa najnovijim obaveštenjima na sajtu

MBV DONDER 2023. godište - Novo

Opšte informacije

Stanje:
Novo vozilo
Marka:
MBV
Model:
DONDER
Godište:
2023.
Tip:
Rasipači veštaka (cikloni)
Namena:
Ratarstvo
Fiksna cena
DA
Zamena:
NE
Broj oglasa:
14084323

Dodatne informacije

Način transporta
Nošena
Oštećenje
Nije oštećen

Oprema

Rasveta

Stanje

Garancija

Opis

NOVO: Od sada mozete pogledati sve masine na nasem sajtu www.mbv.rs i kombinovati opremu koju zelite. Nakon sto odaberete opremu, neto cena ce biti prikazana!
Molimo vas da prvo pogledate nas sajt kako biste dobili uvid u cene!

www.mbv.rs

Mašina za raspršivanje đubriva se upotrebljava pre i posle setve useva. Cilj upotrebe mašine za rasipanje mineralnog đubriva je povećanje produktivnosti tla i useva. Mašina za rasipanje mineralnog đubriva CGSA proizvedena je po najvišem mogućem standardu. Rasturivač CGSA ima horizontalni sistem mešanja. Ovaj tip mešanja minimizira lomljenje zrna i održava precizan tok đubriva
Takođe, postoji mogućnost širenja stajnjaka od 10 mt do 36 mt različitih setova diska i noževa koji su napravljeni od nerđajućeg čelika.
Otvaranje strana se reguliše hidraulikom iz kabine, za svaku stranu zasebno. Podešavanje i štelovanje je izuzetno lako. Standradna oprema jesu i cerada, kardan pa i manipulativni točkići kako bi se mogao kretati bez muke. Rasturač odliukuje izuzetno čvrsta konstrukcija i visoko je kotiran na stranim tržištima gde se čak za rasipanje đubriva uveo i pojam „dondering“ i ne koristi se više reč „rasipanje đubriva“.

Opcije vučenih rasipača su dostupne za zapremina od 2500 litara pa na gore. Dok su opcije dodavanja prednjih blatobrana, limitatore bacanje i INOX dno dostupne za sve vrste kao dodatna oprema.

*Prikazana cena je bez PDV-a za osnovni model od 1200 litara. Za dodatne opcije posetite naš sajt www.mbv.rs

MBV DONDER 2023. godište | 2.650 € bez PDV-a
Pozovi prodavca
Telefon 2: 062 219 973
Mobilni 1: 064 55 66 556