Budi u toku sa najnovijim obaveštenjima na sajtu

PSC Auto Beograd PSC Auto Beograd

PSC Auto Beograd

PSC Auto Beograd

8 godina
 • Telefon: 011/41 41 720
  Mobilni: 063/292-717
  Adresa: Dragoslava Srejovića 2c
  Mesto: 11000 Beograd
 • PSC Auto d.o.o. član je Nemačke AVAG grupacije koja na području Nemačke, Austrije, Poljske, Mađarske, Hrvatske, Slovenije i Srbije ima 190 prodajno servisna centra. Uz Opel koji je naš prvi brend, AVAG grupacija zastupa još 14 proizvođača automobila. Godišnja prodaja u prošloj godini iznosi preko 122.000 vozila. PSC Auto d.o.o. u Srbiji posluje na, kupcima i vlasnicima Opela, već dobro poznatoj lokaciji u ulici Dragoslava Srejovića 2c.

  U našem servisnom centru nudimo potpunu uslugu servisiranja i održavanja vozila kao i prodaju guma, hotel za gume, limariju i lakirnicu, ukratko, potpunu uslugu na jednom mestu. Svojim kupcima nudimo i savetovanje o najpovoljnijim uslovima finansiranja i osiguranja vozila – sve na jednom mestu i u najkraćem vremenu bez puno papirologije.

  Imajući u vidu sve navedeno, sa sigurnošću se možete pouzdati u PSC Auto d.o.o. kao poslovnog partnera, jer svako Vaše vozilo kupljeno kod nas možete predati školovanim serviserima i biti sigurni da će prodaja, servis ili popravka biti obavljeni stručno i u najkraćem mogućem roku kako bi Vas vaš ljubimac na 4 točka dugo i pouzdano služio. Celu našu poslovnu filozofiju usmeravamo prema jednom cilju – zadovoljstvu naših klijenata. Ključne reči našeg odnosa su približavanje kupcima i njihovo potpuno zadovoljstvo, bilo da se radi o zadovoljstvu odnosom i uslugom pri kupovini automobila ili održavanjem i servisiranjem vozila, odnosno ponudom servisnih usluga i lagerom rezervnih delova.


PSC Auto Beograd

Prikazano od 1 do 25 oglasa od ukupno 45
Prikazano od 1 do 25 oglasa od ukupno 45
Polovna vozila
Nova vozila
Broj aktivnih oglasa:
268501
Poseta u aprilu:
8874468
(izvor: Google Analytics)
Reklama
POVRATAK NA VRH