Knjiga utisaka


Knjiga utisaka je isključivo namenjena Vašim komentarima na rad ovog sajta. Ukoliko želite da prijavite problem u radu sajta, a voljni ste da doprinesete njegovom rešenju, zamolili bismo Vas da ostavite broj telefona u komentaru kako bismo Vas kontaktirali.

  • Ako Vam trebaju druge informacije, ako želite izneti komentare i pitanja druge prirode, nemojte to činiti ovde jer će Vaši upisi biti izbrisani bez prethodnog obaveštenja.
  • Ukoliko ne možete da nađete nešto što Vas zanima ili imate pitanja za nas, obratite nam se na odgovarajuće kontakt e-mail adrese ili putem telefona.
  • Komentari koji nisu vezani za temu sajta, kao i psovke, direktno vređanje, nepristojno izražavanje, upisivanje jedne osobe pod različitim imenima i reklamiranje drugih sajtova, proizvoda ili usluga, zabranjeni su i biće usklađeni sa pravilima sajta ili neće biti objavljeni.

Hvala što iznosite Vaše utiske, kritike i predloge o našem radu.


Tim sajta Polovniautomobili.com

*

Polja označena * su obavezna.
*
*
Prikazano od 1 do 10 rezultata od ukupno 4126
[5290] Radomir, Ripanj
22.08.2016
Postovani,
da li ste raznisljali i da li imate tehnicke mogucnosti da oglase za prodaju vozila postavljate u formatu video klipa odredenog vremenskog trajanja, naravno i odredene cene.
Poštovani, nastojimo da u narednom vremenskom periodu realizujemo Vaše i predloge drugih korisnika sa sličnim zahtevima. Srdačan pozdrav.
[5287] durex
16.08.2016
ajde vi lepo na polovnim automobilima da stavite kao pred uslov da se oglas objavi za utomobilime sa automatskim menjačima, BROJ BRZINA TIM FAMOZNI AUTOMATSKIM MENJAČIMA nemaju broj brzina za automatske menjače a za menulene ima. nemojte automatske menjače diskiriminisati nije lepo. neki automatski menjači imaju 3, neki 4, neki 5, neki 6, neki 7, neki 8 i još malo ćemo stići do 12. brzina i tako da nemojte biti lenji i ubacite ovu opciju ko izabere automatski menjač da ne može oglas da objavi ako ne doda broj brzina. isto imate problem sa brojevima kilometraže. puno njih ne ispune oglase sa kilometrima samo nalupaju neke jedinice ili šta ja znam neki glupe brojeve pa teraj što pre da objavi oglas. napraviti algoritam sa tim-tim godištem ne može imati tu kilometražu ako pak stavi ne dogovoarajuće, neka ide kod admina na recenziju ako štima onda odmah može oglas da se objavi, ako ne kontaktirati sms porukom korisnika. sada će neko doći da kilometri nisu bitne, jesu sine i te kako, nekom zaista je bitno recimo do 100000km ako kupuje vozilo sa pravim kilometrima i ide na sigurno. pozdrav ljudi.
Poštovani, zahvaljujemo se na sugestijama. Nastojimo da unapredimo rad, a Vaši konkretni predlozi nam svakako pomažu u tome. Pozdrav.
[5286] ljuba, paracin
10.08.2016
http://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/8620754/renault-megane
layi prevara nisu domace tab.
Pozdrav, hvala Vam ukazanoj nepravilnosti.
[5285] Aleksa
09.08.2016
Link na mobilnom telefonu ne moze da otvori aplikaciju.
Pozdrav Aleksa, potrebno je da restartujete aplikaciju ili da obrišete cash memoriju sa telefona. Za sve informacije možete nas pozvati na 024 415 53 46. Svako dobro.
[5284] Goran GORAN, Mladenovac
04.08.2016
UBEDLJIVO NAJBOLJI SAJT,SVAKA VAM ČAST I DA DUGO TRAJETE A HOĆETE SIGURNO.
POZDRAV CELOM TIMU !!!
Pozdrav. Hvala Vam najlepše na komentaru. Svako dobro!
[5282] Dalibor Aleksic, Smederevo
31.07.2016
Postovani nisam zadovoljan vasom politikom oko postavljanja dva oglasa u istoj rubrici!Na primer imam prava da postavim dva besplatna oglasa ali je problem sto nemogu da postavim u istoj rubrici
Poštovani,
Vi kao običan korisnik možete da postavite jedan besplatan oglas po kategoriji. Postavka drugog ili dodatnog oglasa u okviru iste kategorije se naplaćuje putem Sms poruke ili gotovinski putem uplatnice.
[5281] Aleksandar Djordjevic, Niš
28.07.2016
Što se tiče sajta svaka čast sve je pregledno i jasno samo mi nije jedno jasno kako sprečiti prodavce da slike svojih ljubimaca obradjuju preko photoshopa i kupcima pričajući bajke kada se vidi auto nema veze sa stvarnošcu.Ja se bavim prodajom automobila već duze vreme i svakom kažem ako nije to sto kažem plaćam put ili na uživo je još lepši nego na slici to je po meni pošteno vi vidite ako ste u mogućnosti da sankcionišete ljude koji prevarom žele da prodaju nešto.UNAPRED HVALA
Pozdrav, zahvaljujemo na pohvalama. Sajt radi na unapređenju zaštite od prevara putem oglasa. Otvoreni smo za predloge. Svako dobro.
[5280] zarko savic, Surčin
28.07.2016
Draga redakcijo, zeleo bih samo da Vam pohvalim sajt kao sajt koji je najbolji za prodaju automobila ali bih zeleo da vam predlozim opciju ocenjivanja automobila koji su vec ljudi videli uzivo, koliko je prodavac realno opisao stanje vozila.

U poslednjih mesec dana obisao sam 5 automobila i nijedan prodavac nije realno opisao stanje automobila.
Kada bi postojala opcija za ocenjivanje realnog stanja mnogo bi lakse bilo kupcima a prodavci bi realno dali opis.

Srdacno,

Zarko Savic
Pozdrav Zarko! Zahvaljujemo se na pohvalama a sugestije svakako primamo. U narednom periodu nastojimo da uvedemo i ocenjivanje prodavaca. Sve najbolje.
[5278] zelimir vucetic, Bačko Gradište
22.07.2016
zdravo ! kada neko hoće da proda motokultivator ili neku drugu mašinu vi nudite samo opciju koja je na vašoj listi da se upiše kao da su to jedine marke na svetu.Zašto nemože prodavac da upiše marku koja nije na vašoj listi ili zašto vi ne proširite vašu listu? Vuk sa Ontarija
Pozdrav! Hvala Vam na sugestiji. Nastojimo da unapredimo i tu kategoriju oglašavanja. Svako dobro.
[5277] Valjevac, Valjevo
20.07.2016
Poštovani, ovaj sajt je toliko dobar i funkcionalan, da je šteta da to ne bude iskorišćeno na primer za sajt ili servis poljoprivrednih proizvoda, voća, povrća, sadnica, organskih proizvoda, prodaje na veliko, na malo i slično. Učinićete korist i proizvođačima i trgovcima i naravno kupcima te robe. Pozdrav.
Pozdrav, hvala Vam na predlogu. Trenutno nismo u mogućnosti da oglašavamo navedene proizvode. Nadam se da će u budućnosti biti prostora za takav vid usluge. Prijatno.
Prikazano od 1 do 10 rezultata od ukupno 4126