Knjiga utisaka


Knjiga utisaka je isključivo namenjena Vašim komentarima na rad ovog sajta. Ukoliko želite da prijavite problem u radu sajta, a voljni ste da doprinesete njegovom rešenju, zamolili bismo Vas da ostavite broj telefona u komentaru kako bismo Vas kontaktirali.

  • Ako Vam trebaju druge informacije, ako želite izneti komentare i pitanja druge prirode, nemojte to činiti ovde jer će Vaši upisi biti izbrisani bez prethodnog obaveštenja.
  • Ukoliko ne možete da nađete nešto što Vas zanima ili imate pitanja za nas, obratite nam se na odgovarajuće kontakt e-mail adrese ili putem telefona.
  • Komentari koji nisu vezani za temu sajta, kao i psovke, direktno vređanje, nepristojno izražavanje, upisivanje jedne osobe pod različitim imenima i reklamiranje drugih sajtova, proizvoda ili usluga, zabranjeni su i biće usklađeni sa pravilima sajta ili neće biti objavljeni.

Hvala što iznosite Vaše utiske, kritike i predloge o našem radu.


Tim sajta Polovniautomobili.com

*

Polja označena * su obavezna.
*
*
Prikazano od 1 do 10 rezultata od ukupno 3962
[5042] Aleksandar Cirkovic, Užice
05.28.2015
Pozdrav za ekipu sajta! Često koristim vaš sajt pa tako imam par predloga. u rubrici do kada je vozilo registrovano može se upisati makimalno trajanje registracije dvanaest meseci, a registracija može da se izvrši i trideset dana ranije tako npr. na vozilu kome ističe registracija 15.06.2015. može da se registruje već 16.05.2015. i odmah da se postavi na sajt, a ne može da se upiše da važi do 15.06.2016. I još jedan predlog pošto se po pozivnom broju mobilnog telefona ne može prepoznati operater kao neobavezno da se može upisati operater jer postoje operateri mobilne telefonije koji svojim korisnicam daju određene povoljnosti i smislu besplatnih poziva i sl. Hvala vam na potrošenom vremenu, iskren pozdrav!!!
Pozdrav Aleksandre, podatak o registraciji se ažurira početkom svakog meseca i dodaje se novi mesec u narednoj godini, razmislićemo o vašem predlogu da se to možda i ranije uradi. Do sada nismo imali potrebu da prikazujemo operatera ali ćemo razmotriti to. Pozdrav
[5041] Nemanja
05.27.2015
Drugari, detaljan pregled oglasa postavljenih u poslednja 24h ,i iz nekog razloga ne radi. Kada kliknem na "Detaljno" pojavi mi se obavestenje u kom pise da trenutno nesto radite na sajtu. To mi se dogadja od juce. Do juce je sve radilo. Obrisao sam kes memoriju, i sve ostalo, problem i dalje postoji.
Pozdrav Nemanja, sajt i pomenuta rubrika sada normalno funkcionišu. Vama je verovatno ostala umemorisana ta stranica unutar internet preglednika. Da li ste pokušali da sajtu pristupite preko nekog drugog programa?
[5039] Milan, Beograd
05.22.2015
Postovani,
Da li je izbacena pretraga po mestu, ne mogu da pronadjem na sajtu. Postoji samo pretraga po regionu.
Pozdrav Milane, pretraga po mestu nije ukinuta, ona se sada nalazi u detaljnom pretraživaču i možete je koristiti u kombinaciji sa ostalim filterima.
[5038] Milan, Leskovac
05.19.2015
zbog cega ne mogu da obnovim i izbrisem oglas, kad pritisnem na ikonicu za obnovu penje mi stranicu na vrh? Unapred zahvalan
Pozdrav Milane, problem se verovatno javio unutar programa koji koristite za pregled internet sajtova. Interna memorija programa se popunila i otežala učitavanje stranice. Problem se može reštiti brisanjem keš memorije i istorije pregleda ili pristupanjem sajtu preko nekog drugog programa.
[5037] jugoslav Momirov, beograd
05.19.2015
Postovani
pokušavam preko telefona da izaberem opciju zamena ali iako pokazuje da sam je odabrao kada izađu oglasi ne izlaze oglasi sa zamenom nego svi u zadatom cenovnom okviru.hvala
Pozdrav Jugoslave, izmene unutar oglasa je jedinmo moguće vršiti preko računara. Pokušajte na taj način da pristupite sajtu.
[5033] Dusan Djordjevic, Beograd
05.17.2015
sklonite onu opciju svi oglasi oglašivaca tj vratite kao sto je bilo, treba da se pojavi samo ukoliko neko ima vise od jednog oglasa, ovako stalno klikcem na to a neko ima samo taj oglas...
Pozdrav Dušane, moraćemo to da proverimo. Taj link bi trebao da se prikaže samo ukoliko korisnik ima više oglasa.
[5032] Predrag S, Novi Beograd
05.15.2015
Poštovani,

Nalazim da je potrebno da razmislite o opciji da fizička lica mogu postaviti dva besplatna oglasa.Ja lično imam dva lična i službeni automobil.Prodajem svoj i službeni ali nisam u mogućnosti da to učinim preko svog naloga.Dva automobila u porodici, čak i u Srbiji više nije nimalo retka pojava te bi stvarno bilo korisno da učinite tu promenu.Inače sajt je dobar i koristan.
Pozdrav Predraže, zahvaljujemo se što ste pisali. Razmislićemo o tome.
[5031] Goran Milovanovic, Loznica
05.10.2015
kako da obnovim neaktivan oglas
Pozdrav Gorane, potrebno je da se ulogujete i na stranici moj profil kliknete na ikonicu za obnovu oglasa.
[5030] Nikola Milovanovic, Valjevo
05.08.2015
Pozdrav ljudi,da li ce u skorije vreme moci da se postave dva ili vise oglasa na isti profil korisnika,hvala...
Pozdrav Nikola, na sajt po kategoriji možete postaviti maksimalno 3 oglasa u statusu običnog korisnika. Jedan klasičan oglas besplatno, a ostala dva zakupom dodatnih pozicija. Cena pozicije je 500,00 din. + PDV, plaćanje se vrši putem sms-a. Obnova oglasa je besplatna.
[5028] Nenad Mirkovic, Čukarica
04.30.2015
Zeleo bih da pohvalim inovacije na vasem i nasem sajtu, mislim da je sadasnji izgled i funkionalnost sajta na mnogo visem nivou nego konkurenti ili dosadasnji izgled, sve pohvale samo nastavite sa inovacijama i naravno sa konsultacijama posetioca i korisnika veliki pozdrav.
Zahvaljujemo se na komentaru Nenade, drago nam je što ste sve to primetili i što cenite naš rad. Nastavićemo i dalje u tom pravcu, srdačan pozdrav od tima sajta Polovni automobili!
Prikazano od 1 do 10 rezultata od ukupno 3962