Knjiga utisaka


Knjiga utisaka je isključivo namenjena Vašim komentarima na rad ovog sajta. Ukoliko želite da prijavite problem u radu sajta, a voljni ste da doprinesete njegovom rešenju, zamolili bismo Vas da ostavite broj telefona u komentaru kako bismo Vas kontaktirali.

  • Ako Vam trebaju druge informacije, ako želite izneti komentare i pitanja druge prirode, nemojte to činiti ovde jer će Vaši upisi biti izbrisani bez prethodnog obaveštenja.
  • Ukoliko ne možete da nađete nešto što Vas zanima ili imate pitanja za nas, obratite nam se na odgovarajuće kontakt e-mail adrese ili putem telefona.
  • Komentari koji nisu vezani za temu sajta, kao i psovke, direktno vređanje, nepristojno izražavanje, upisivanje jedne osobe pod različitim imenima i reklamiranje drugih sajtova, proizvoda ili usluga, zabranjeni su i biće usklađeni sa pravilima sajta ili neće biti objavljeni.

Hvala što iznosite Vaše utiske, kritike i predloge o našem radu.


Tim sajta Polovniautomobili.com

*

Polja označena * su obavezna.
*
*
Prikazano od 1 do 10 rezultata od ukupno 3965
[5046] popovic dejan
06.06.2015
treba upotpuniti podatke pri postavljanju oglasa, napr. devojacko prezime babe prvog vlasnika vozila, dostaviti faxom lekarsko uverenje prodavca ...
Hvala Dejane, dobra ideja!
[5044] TEXAS, Dallas
06.05.2015
Pozdrav.
Napraviti opciju kod motorbicikla da se može izabrati po veličini točkova.!
Recimo: tražim motorbicikle svih marki sa točkovima od 16".
I tako bi mi izbacio sve motore sa 16" i ne bih se mučio tražeći sa filterom oko recimo 49cc jer to nije garancija da ću dobiti motorbicikl sa veličinom točkova od 16" nego nasuprot oko te kubikaže posle 2000. godine svi neki skuterčiči sa malim točkovima oko 10" ili koliko već.
Ovu opciju već sledeće nedelje uraditi jer je to veliki hendikep filtra kod motorbiciklova.
Nadam se da ste ukapirali i što pre da uradite i to pre snega!
Pozdrav
Zahvaljujemo se na predlogu, razmislićemo o tome. Tim sajta će prodiskutovati u ovoj ideji. Pozdrav
[5043] MILOS RADOJEVIC, Sopot
06.05.2015
molio bih vas da vise imate kontrole oglasa jer ja imam problem covek je dao slike mog auta broj telefona ne postojeci mesto otprilike izmisljeno.MOLIO BIH DA TAKVE OGLASE SANKCIONISETE.Broj oglasa plagijata je 6534416 dat 4.6.2015.Pozdrav ekipi sajta i hvala unapred.
Pozdrav Miloše, sajt Polovni automobili vrši kontrolu oglasa ali se verovatno tada još nije došlo do tog oglasa. Oglas smo u petak uklonili sa sajta, zahvaljujemo se što ste nas obavestili.
[5042] Aleksandar Cirkovic, Užice
05.28.2015
Pozdrav za ekipu sajta! Često koristim vaš sajt pa tako imam par predloga. u rubrici do kada je vozilo registrovano može se upisati makimalno trajanje registracije dvanaest meseci, a registracija može da se izvrši i trideset dana ranije tako npr. na vozilu kome ističe registracija 15.06.2015. može da se registruje već 16.05.2015. i odmah da se postavi na sajt, a ne može da se upiše da važi do 15.06.2016. I još jedan predlog pošto se po pozivnom broju mobilnog telefona ne može prepoznati operater kao neobavezno da se može upisati operater jer postoje operateri mobilne telefonije koji svojim korisnicam daju određene povoljnosti i smislu besplatnih poziva i sl. Hvala vam na potrošenom vremenu, iskren pozdrav!!!
Pozdrav Aleksandre, podatak o registraciji se ažurira početkom svakog meseca i dodaje se novi mesec u narednoj godini, razmislićemo o vašem predlogu da se to možda i ranije uradi. Do sada nismo imali potrebu da prikazujemo operatera ali ćemo razmotriti to. Pozdrav
[5041] Nemanja
05.27.2015
Drugari, detaljan pregled oglasa postavljenih u poslednja 24h ,i iz nekog razloga ne radi. Kada kliknem na "Detaljno" pojavi mi se obavestenje u kom pise da trenutno nesto radite na sajtu. To mi se dogadja od juce. Do juce je sve radilo. Obrisao sam kes memoriju, i sve ostalo, problem i dalje postoji.
Pozdrav Nemanja, sajt i pomenuta rubrika sada normalno funkcionišu. Vama je verovatno ostala umemorisana ta stranica unutar internet preglednika. Da li ste pokušali da sajtu pristupite preko nekog drugog programa?
[5039] Milan, Beograd
05.22.2015
Postovani,
Da li je izbacena pretraga po mestu, ne mogu da pronadjem na sajtu. Postoji samo pretraga po regionu.
Pozdrav Milane, pretraga po mestu nije ukinuta, ona se sada nalazi u detaljnom pretraživaču i možete je koristiti u kombinaciji sa ostalim filterima.
[5038] Milan, Leskovac
05.19.2015
zbog cega ne mogu da obnovim i izbrisem oglas, kad pritisnem na ikonicu za obnovu penje mi stranicu na vrh? Unapred zahvalan
Pozdrav Milane, problem se verovatno javio unutar programa koji koristite za pregled internet sajtova. Interna memorija programa se popunila i otežala učitavanje stranice. Problem se može reštiti brisanjem keš memorije i istorije pregleda ili pristupanjem sajtu preko nekog drugog programa.
[5037] jugoslav Momirov, beograd
05.19.2015
Postovani
pokušavam preko telefona da izaberem opciju zamena ali iako pokazuje da sam je odabrao kada izađu oglasi ne izlaze oglasi sa zamenom nego svi u zadatom cenovnom okviru.hvala
Pozdrav Jugoslave, izmene unutar oglasa je jedinmo moguće vršiti preko računara. Pokušajte na taj način da pristupite sajtu.
[5033] Dusan Djordjevic, Beograd
05.17.2015
sklonite onu opciju svi oglasi oglašivaca tj vratite kao sto je bilo, treba da se pojavi samo ukoliko neko ima vise od jednog oglasa, ovako stalno klikcem na to a neko ima samo taj oglas...
Pozdrav Dušane, moraćemo to da proverimo. Taj link bi trebao da se prikaže samo ukoliko korisnik ima više oglasa.
[5032] Predrag S, Novi Beograd
05.15.2015
Poštovani,

Nalazim da je potrebno da razmislite o opciji da fizička lica mogu postaviti dva besplatna oglasa.Ja lično imam dva lična i službeni automobil.Prodajem svoj i službeni ali nisam u mogućnosti da to učinim preko svog naloga.Dva automobila u porodici, čak i u Srbiji više nije nimalo retka pojava te bi stvarno bilo korisno da učinite tu promenu.Inače sajt je dobar i koristan.
Pozdrav Predraže, zahvaljujemo se što ste pisali. Razmislićemo o tome.
Prikazano od 1 do 10 rezultata od ukupno 3965