Knjiga utisaka


Knjiga utisaka je isključivo namenjena Vašim komentarima na rad ovog sajta. Ukoliko želite da prijavite problem u radu sajta, a voljni ste da doprinesete njegovom rešenju, zamolili bismo Vas da ostavite broj telefona u komentaru kako bismo Vas kontaktirali.

  • Ako Vam trebaju druge informacije, ako želite izneti komentare i pitanja druge prirode, nemojte to činiti ovde jer će Vaši upisi biti izbrisani bez prethodnog obaveštenja.
  • Ukoliko ne možete da nađete nešto što Vas zanima ili imate pitanja za nas, obratite nam se na odgovarajuće kontakt e-mail adrese ili putem telefona.
  • Komentari koji nisu vezani za temu sajta, kao i psovke, direktno vređanje, nepristojno izražavanje, upisivanje jedne osobe pod različitim imenima i reklamiranje drugih sajtova, proizvoda ili usluga, zabranjeni su i biće usklađeni sa pravilima sajta ili neće biti objavljeni.

Hvala što iznosite Vaše utiske, kritike i predloge o našem radu.


Tim sajta Polovniautomobili.com

*

Polja označena * su obavezna.
*
*
Prikazano od 1 do 10 rezultata od ukupno 4148
[5335] Milan Mihailović, Ivanjica
24.11.2016
Ja sam upravo preko vašeg sajta pre par godina kupio svoj auto u Kraljevu na auto placu i prezadovoljan sam sa njm! U zadnje vreme ponovo sam počeo da pregledam sajtove o prodaji kola i primetio sam da kod vas su cene pomalo povišene i neodgovaraju stanju stvari na placevima gde prodavci uz malo cenkanja skinu lepu svotu novca! Ranije iz svoga iskustva cene su bile u 80 % slučajeva kao na placu pa mislim ako možete da kao redakcija utičete da koliko toliko cene budu realne jer ovako odbijaju se i kupci na placevima a bogami i oni koji posećuju Vaš sajt! Verujem da znate da na drugim sajtovima koje Vi dobro znate su dosta realnije i privlačnije za kupovinu!
Inače Vaš sajt mi je najbolji i najradije ga pregledam i zato puno pozdrava!
Pozdrav Milane.
Drago nam je da ste kupili automobil preko našeg sajta i da ste zadovoljni kupovinom. Što se tiče viših cena na to može da utiče i samo stanje automobila ili cene prilikom uvoza automobila. Oglašivači sami određuju cene automobila po kojima će ih prodavati. Mi svakako reagujemo ukoliko primetimo neke nelogičnosti i veća odstupanja od realnih cena. Hvala Vam na komentaru . Svako dobro.
[5334] Miroslav Vukomanović
22.11.2016
Poštovani,
zašto u detaljnoj pretragi u opciji boja enterijera nema veći spektar boja? tražim auto sa crvenim enterijerom i stalno moram da otvaram sve slike nebi li video koje su boje sedišta.
Pozdrav iz NS
Poštovani Miroslave,
u pretrazi po boji enterijera postoje one boje koje su i najučestalije. Imate opciju drugo pa prema tome možete da podesite pretragu po ostalim bojama enterijera. Trudimo se da vremenom unapređujemo pretragu i dodajemo opcije koje su važne korisnicima. Hvala Vam na predlogu
[5333] Драган Вуковић, Novi Sad
22.11.2016
Ubacite u detaljne pretrage malo vise opcija za kubikazu ili jos bolje ostavite prazno polje pa da mi upisemo od-do koje kubikaze trazimo (kao npr sto cenu mozemo da upisemo) vozilo. Hvala!
Pozdrav Dragane.
U pretrazi po kubikaži vozila imate opciju od-do i tu se nalaze aktuelne kubikaže. Ukoliko se pokaže da je potrebno, proširićemo opseg pretrage po kubiaži. Hvala na komentaru i predlogu. Svako dobro.
[5328] Goran Vujanov, Ečka
08.11.2016
Poštovani,
U oglasima polovnih automobila ima dosta vozila kod kojih nije upisana kubikaža ili vrsta goriva. Ti oglasi često remete filtriranje i blago rečeno nerviraju. Mislim da bi trebali da to stavite kao obavezan unos podataka pri postavljanju oglasa.
Pozdrav Gorane,to su obavezni parametri koji se popunjavaju prilikom postavke oglasa. Molim da nam pošaljete primer odnosno link ka takvom oglasu ukoliko ste ga uočili.
[5327] Nesa Lekic, Bogatić
07.11.2016
Hvala na svemu sto ste mi izasli u susret,procitali moje komentare i ispravili moje oglas,pozdrav za sve koji vode ovu stranicu"POLOVNI AUTOMOBILI''...
Pozdrav Nešo.Tu su smo za svaku vrstu pomoći i sugestije. Drago nam je da ste zadovoljni uslugom. Svako dobro.
[5325] nenad mirkovic, novi sad
06.11.2016
ostavite opciju pretrage parking asistence u napredna pretraga,oprema,neka kola to odavno imaju
Pozdrav Nenade,
hvala na predlogu. Ideja će biti prosleđena razvojnom timu sajta pa ćemo u narednom periodu uvrstiti i tu opciju u pretragu.
[5324] Dejan Vujicic, Beograd
04.11.2016
Vratite da može sa telefona da se postave svi oglasi kao nekad što je bilo 0600488473
Pozdrav Dejane.
Oglasi koji su na strane tablice ili koji su na ime kupca spadaju u kategoriju trgovačkih i zahtevaju plaćanje da bi bili vidljivi na sajtu. Svakako možete postavljati oglase sa telefona, ali ako zahtevaju plaćanje potrebno je izvršiti uplatu da bi bili aktivni i vidljivi na sajtu.
[5323] sinisa ikac
04.11.2016
sajt je ok,,samo bi trebalo brisati stare oglase,,,tako da neki su i po godinu dana tu,,hvala..
Pozdrav Siniša.
Neki oglasi duže stoje iz razloga jer im je potrebno duže vreme da se prodaju. Zbog velikog broja oglasa dešava se da nekada stoje i oni koji su za brisanje. Hvala na sugestiji i izdvojenom vremenu.
[5321] Djordje Simijonovic, Bačka Topola
03.11.2016
Vas sajt je zaista odlican, sve pohvale! Imam jedan predlog dali mozete da ubacite opciju u pretragu npr Nemacka, Italijanska, Francuska vozila... Ili Kao na autoscout Najtrazenije marke cisto zbog brze pretrage vozila?
Veliki pozdrav zaista ste najbolji takvi i ostanite!!!
Pozdrav Đorđe.
Na našem sajtu postoji mogućnost pretrage po najtraženijim modelima. Nalazi se na naslovnoj strani ispod istakutih oglasa. Hvala Vam na pohvalama i predlozima za unapređenje rada sajta.
[5319] Igor Cirkovic, Jagodina
30.10.2016
Postovani,
Vas sajt je potvrdjeno odlican, tu nema dileme. Imam jedan predlog, napravite opet kao sto ste nekada imali da mozemo da odstampamo nas oglas i da to moze da nam sluzi kao prodajni oglas koji mozemo da zalepimo na auto sa logoom vaseg sajta.
Hvala unapred...
Pozdrav Igore. Hvala Vam na pohvalama. Što se tiče štampanja oglasa ta opcija više neće biti dotupna na sajtu. U rubrici moj profil u polju obaveštenja nalazi se prodajni šablon koji možete da popunite. Svako dobro.
Prikazano od 1 do 10 rezultata od ukupno 4148