Knjiga utisaka


Knjiga utisaka je isključivo namenjena Vašim komentarima na rad ovog sajta. Ukoliko želite da prijavite problem u radu sajta, a voljni ste da doprinesete njegovom rešenju, zamolili bismo Vas da ostavite broj telefona u komentaru kako bismo Vas kontaktirali.

  • Ako Vam trebaju druge informacije, ako želite izneti komentare i pitanja druge prirode, nemojte to činiti ovde jer će Vaši upisi biti izbrisani bez prethodnog obaveštenja.
  • Ukoliko ne možete da nađete nešto što Vas zanima ili imate pitanja za nas, obratite nam se na odgovarajuće kontakt e-mail adrese ili putem telefona.
  • Komentari koji nisu vezani za temu sajta, kao i psovke, direktno vređanje, nepristojno izražavanje, upisivanje jedne osobe pod različitim imenima i reklamiranje drugih sajtova, proizvoda ili usluga, zabranjeni su i biće usklađeni sa pravilima sajta ili neće biti objavljeni.

Hvala što iznosite Vaše utiske, kritike i predloge o našem radu.


Tim sajta Polovniautomobili.com

*

Polja označena * su obavezna.
*
*
Prikazano od 1 do 10 rezultata od ukupno 4004
[5112] Sava, Beograd
10.02.2015
SVE JE ODLICNO.. SVAKA CAST, SAMO TREBA DA UVEDETE PRAVILO, POD ONIM STAVKAMA, DA TU PISE POTROSNJA GORIVA... TO BI BILO IDEALNO AKO MOZE.. POZZ HVALA
Pozdrav Savo, razmišljamo o uvođenju te opcije, ona će se vremenom prikazati na sajtu.
[5111] Dragan, Vrnjacka Banja
10.01.2015
Kada se ukuca pretraga po mestu,izbaci mi i sve okolne gradove. Moze li se vrsiti pretraga samo za jedan grad ili opstinu,na primer samo za Vrnjacku Banju?
Prilikom pretraživanja kada birate mesto sistem odmah obuhvati i 25 km oko odobranog mesta ali to naravno možete deaktivirati u pretraživaču.
[5110] Ivan Bijelić, Crvenka
09.30.2015
Imate jedan kiks u rubrici "Delovi i oprema". U kategoriji "Felne i ratkapne", širina felne se ne označava slovom "J". Jot kao merna jedinica ne postoji, to je oznaka za oblik felne na mestu gde peta gume naleže na samu felnu. Ova sa oznakom "J" je najzastpljenija. Postoje još i oznake H, P, K, JK, B... Širina felne se meri u colima ili inčima (col=inč)
Zahvaljujemo se Ivane, moje kolege će ispitati to. Srdačan pozdrav
[5109] Bozidar, Beograd
09.27.2015
Sta bi sa mojom besplatnom refistracijom za oglasavanje mog oglasa za auto servis da postavim oglas
Vaš zahtev smo obradili i kreirali vašu reklamnu stranicu, pokušajte da pristupite nalogu.
[5105] Dusan Kovacevic, Valjevo
09.16.2015
Postovani, imam dve manje zamerke na Vas sajt. Prva je sto imate gresku u opciji "oglasi postavljeni u poslednja 24 casa". Kada se u toj opciji oznace automobili koji za pogon koriste benzin i benzin-gas, sistem izbacuje sve automobile bez obzira koji pogon koriste, na primer i dizelase.
Druga zamerka je sto na pocetnoj stranici nemate opciju pretrazivanja po reci. Na primer: gti, long, turbo itd... Sve najbolje! Dusan
Pozdrav Dušane, zahvaljujemo se na što ste nam pisali. Proverićimo vašu prijavu i razmisliti o predlogu.
[5104] sladjan
09.13.2015
nekad je bila opcija da se prati odredjeni oglas...da li i sada postoji takva mogucnost i kako ili bar da se sacuva pretraga kkako bi se neki naredni put moglo ponovo pogledati.
hvala
pozzz
Pozdrav Sladjane, opcija za praćenje i dalje postoji u oglasa. Ona se nalzi kod fotografija, simbol je srce.
[5100] Daki
09.08.2015
Zasto na mom telefonu ne mogu da instaliram vasu aplikaciju tj. ja sam imao vasu aplikaciju ali kada bih je pokrenuo iz nekog razgloga nisam mogao da otvorim ni jedan oglas kada bi se posle nekako i otvorio slike nije ucitavao po pola sata uopste posle brisanja i instaliranj nove aplikacije preko apk fajla opet isto. Koji je to problem?
Zahtevam pomoc i detaljno objasnjenje
Pozdrav, da li nam možete reći koji uređaj koristite i koju verziju operativnog sistema?
[5098] Bozidar, Krnjaca
09.02.2015
i dalje isti problem nece da se obrise...
Pozdrav Božo, da li pokušavate da obrišete oglas ili neki podatak u oglasu?
[5095] Bozidar, Krnjaca
09.01.2015
Ovo sada sto ste uradili sa brisanjem oglasa je bzw... Ispravite na staro da moze odma da se izbrise kada se hoce ukloniti, ne obrisem fora i dalje stoji velika 0 za to... Ostalo je odlicno...
Oglas bi trebao odmah da se ukloni nakon brisanja, ta opcija normalno funkcioniše. Pokušajte još jednom, ako i dalje imate isti problem, pozovite nas.
[5093] oliver
08.30.2015
Postovani` sve pohvale za Vas trud i i rad na ovom sajtu s`jednom malom zamerkom koju Vas tim moze da otkloni da ima u glavom meniju zamena vozila npr-teretnoxxx za automobil ili kontra itd.Pozdrav timu!
Zahvaljujemo se na predlogu, razmislićemo o tome.
Prikazano od 1 do 10 rezultata od ukupno 4004