Budi u toku sa najnovijim obaveštenjima na sajtu

Aprilia SXR 50 2024. godište - Novo

Opšte informacije

Stanje:
Novo vozilo
Marka:
Aprilia
Tip:
Moped
Model:
SXR 50
Godište:
2024.
Kilometraža:
0 km
Fiksna cena
DA
Zamena:
NE
Broj oglasa:
18564962

Dodatne informacije

Kubikaža (cm3)
50
Snaga (kW/KS)
3/4
Broj cilindara
1
Registrovan do
Nije registrovan
Poreklo vozila
Na ime kupca
Tip hlađenja motora
Vazdušno hlađenje
Oštećenje
Nije oštećen
Tip prenosa
Kaiš
Kredit
DA

Oprema

Električno paljenje

Stanje

Garancija
Servisna knjiga

Opis

APRILIA SXR 50

– TEHNIČKE KARAKTERISTIKE

Agregat Jednocilindrični, četvorotaktni i-get
Zapremnina agregata 50 cm³
Provrt x hod 39 mm / 41.35 mm
Najveća snaga 2.4 kW pri 7000 o/min
Najveći okretni moment 3.3 Nm pri 6250 r o/min
Razvod Jedna bregasta osovina u glavi (SOHC) - 3 ventila
Hlađenje Vazdusno
Napajanje Elektronsko ubrizgavanje
Podmazivanje Mokri karter
Pokretanje Električno
Prenos Automatski variomat (CVT)
Spojka Automatska centrifugalna suva spojka
Ram Jednostruki, od visoko otpornih čeličih cevi
Prednje vesanje Teleskopska hidraulična viljuska, 76 mm hod
Zadnje vesanje Jedan amortizer dvostrukog delovanja, podesiv u 5 položaja
Prednja kočnica Ø 220mm kočioni disk s 2 plivajuća kočina kliješta Ø 25.4 mm
Zadnja kočnica 140 mm bubanj
Prednja guma 120/70 - 12”
Stražnja guma 120/70 - 12”
Dužina 1,960 mm
Širina 803 mm
Visina sedista 775 mm
Međuosovinski razmak 1360 mm
Rezervoar goriva 7 litara
Homologacija Euro 5
Raspoložive boje : bela,crvena,crna
NOVI SKUTER APRILIA SXR 50
APRILIA SXR 50 REDEFINISE KONCEPT MALOG GRADSKOG SKUTERA: UDOBNOST I FUNKCIONALNOST VEĆEG SKUTERA U KOMBINACIJI S AGRESIVNIM, AGILNIM, SPORTSKIM STILOM LEGENDARNIH APRILIA SKUTERA OD 50 KUBIKA
TEHNOLOGIJA I ZABAVA ZAJEDNO: LED SVETLA, DIGITALNA INSTRUMENT TABLA, POVEZIVOST I NEZAOBILAZNI TRKAĆI DUH, PO PRVI PUT NA SKUTERU U OVOM SEGMENTU.
Aprilia SXR 50 donosi novi trend u segment skutera od 50 cm³ koja, osim jako mlade baze kupaca, privlače i širu, raznolikiju publiku.
Ovo je prvi mali gradski skuter koji nudi udobnost, funkcionalnost i sadržaj obično rezervisan za skuplje skutere, dok zadržava tradicionalnu upravljivost, agilnost i tipični, prepoznatljivi izgled Aprilia sportskih skutera.
Agilan, malih troškova održavanja, SXR 50 idealno je prevozno sredstvo za niz svakodnevnih potreba u gradskom okruženju te garantuje udobnost, upravljivost i praktičnost vozila više kategorije.
SXR pokreće savremeni jednocilindrični, 4-taktni Euro 5 agregat od 50 cm³, tih i okretan, za gradsku vožnju s puno zaustavljanja i kretanja, uz veoma nisku potrošnju goriva.
Sportski dizajn, ergonomija posvećena maksimalnoj udobnosti
Dizajn Aprilije SXR 50 je savremen i izrazito prepoznatljiv. Prednjim krajem dominira veliki oklop s LED prednjim svetlom u sredini, dvostruko svetlo odvojeno u središtu trećim elementom jasan je podsetnik na Aprilia sportske motocikle. Integrirano prednje dnevno svjetlo je takođe LED, kao i pokazivači smera. Povišeni upravljač i vetrobran u prednjem štitu daju mu izgled velikog GT skutera te garantuje udobnost i zaštitu od vetra.
Kad sednete na SXR, osjećaj koji odmah dobijete je potpuna kontrola. Velika, potpuno digitalna LCD instrumentna ploča lako se čita te sadrži digitalni brzinomer i merač okretaja, putni kompjuter s pređenom udaljenosti, temperaturom vazduha, digitalnim satom, pokazivačem nivoa goriva i drugih informacija o putovanju koje pregledavate pritiskom tipke MODE na desnoj strani upravljača: najveća brzina, prosečna brzina, trenutna potrošnja, prosečna potrošnja i snaga baterije.
Aprilia MIA sistem povezivanja dostupan je kao dodatna oprema, omogućava spajanje vašeg pametnog telefona s vozilom putem Bluetooth-a i koristi sve prednosti digitalne instrument ploče. Ovo je potpuno novi sadržaj u kategoriji skutera od 50 cm³ te dodatno dokazuje tehnološki sadržaj Aprilije SXR 50.
Središnji dio skutera ističe se ravnom podnicom koja pruža dovoljno mesta za smeštaj nogu vozača, ali i za vrećice za kupovinu. Suvozač noge može smestiti na praktične oslonce koji se sklapaju.
Sediste je dizajnirano za maksimalnu udobnost i potpunu slobodu pokreta, čak i u dvoje. Dugo je 850 mm, a visina od tla iznosi 775 mm kako bi manevrisanje s mesta bilo što jednostavnije vozačima svih visina.
Sediste je pojačano dvostrukim šavom. Pažnja posvećena detaljima dolazi do izražaja u elementima u sjajno sivoj boji, poput onih na bočnim oplatama što doprinosi elegantnom izgledu zadnjeg kraja, ali i kod zaštita izduvnog lonca.
Prostrani prtljažnik ispod sedista zapremnine 20 litara je osvjetljen i dovoljno velik za stavljanje jet kacige. Prtljažni prostor može se povećati i montiranjem prtljažnika na zadnjii nosač s integrisanim rukohvatom za suvozača. Ispod upravljača smešten je i pretinac s USB utičnicom za punjenje mobilnog telefona, a tu je i kuka za vrećice koja se izvlači
Aprilia SXR 50 dostupna je u četiri boje: dve klasičnije, bijela Essence i siva Instinctive te dve sportskije s grafikama, crvena Power i mat crna Enigma.

Aprilia SXR 50 2024. godište | 2.800 €
Pozovi prodavca
Telefon 1: 0113320283
Telefon 2: 0113321133
Mobilni 1: 063334765