Budi u toku sa najnovijim obaveštenjima na sajtu

Yamaha x city OPIS 2009. godište

Opšte informacije

Stanje:
Polovno vozilo
Marka:
Yamaha
Tip:
Scooter
Model:
x city OPIS
Godište:
2009.
Kilometraža:
19.500 km
Fiksna cena
DA
Zamena:
NE
Broj oglasa:
22069299

Dodatne informacije

Kubikaža (cm3)
125
Snaga (kW/KS)
10/14
Broj cilindara
1
Boja
Crna
Registrovan do
08.2024.
Poreklo vozila
Domaće tablice
Tip hlađenja motora
Vodeno hlađenje
Oštećenje
Nije oštećen
Tip prenosa
Kaiš
Kredit
DA
Reklama

Oprema

Vetrobran

Stanje

Garažiran

Opis

Motor uvežen 2020. godine iz Švajcarske, okolina Ciriha, lični uvoz, orginalna kilometraža. Zadnje slike dokaz o poreklu.

Dosta je ulagano. Zamenjen je i stavljen orginalni dihtung glave motora kao i nov antifriz (160 evra). Zamenjena je kapa svećice. Stavljene su Malossi rolnice i opruge kvačila. Stavljena je prednja nova guma a skoro sam kupio i montirao nov Givi tipski povišeni vizir (130 evra)(zadnje slike). Uz motor dobijate i fabrički vizir. Ulje i filteri su menjani na vreme.

Prošle godine mi je pao sa nogice u dvorištu i neke plastike su farbane. Nije havarisan, samo su plastike bile izguljene a sada su ofarbane. Jedino što se tiče prednje maske na motoru, nju sam zamenio celu i kupio sam novu (240 evra) jer su na njoj pukli nosači a oni su jako specifični. Može da se nešto nabudzi ali sam ja odlučio zbog sebe i zbog eventualnog novog vlasnika da kupim novu masku u fabričkoj boji (zadnje slike). Proverite stanje unutrašnjih nosača na prednjoj masci pre kupovine ovog modela.

Što se ostalih stvari tiče, motor lepo ide, lepo održavan, radi, dobro pali, dobro ubrzava, masivan je i velik. Nikad mi se nije gasio osim kad sam imao problem sa kapom svećice. Ulje ne troši ili jako malo. Garažiran je preko cele godine a zimi sam ga samo povremeno palio. Akumulator dobar. Veliki fabrički kofer sa dva ključa kao i dva ključa za paljenje. Koristi se i vozi. Registrovan do avgusta 2024. godine.

Od dodataka sam postavio nosač za telefon na desnom završetku ručice, dodatna led signalizacija na koferu i svetlo i punjač za telefon ispod sedišta.(zadnje slike)

Cena je fiksna zbog ulaganja i iskrenosti. Što se tiče stanja, gore sam naveo detaljan opis. Ništa više ne bih imao da dodam a da ima neku manu, sigurno bih napisao.

Hvala i srećna kupovina.

Ponuda keš kredita

bank logo

6.507,57 RSD mesečna rata

0% naknade za puštanje kredita

Uskoro više banaka

Iznos kredita

 

Period otplate

 

*Kalkulator je informativnog karaktera i kreiran je u promotivne svrhe.


Yamaha x city OPIS 2009. godište | 2.200 €
Izračunaj ratu keš kredita
Pozovi prodavca
Mobilni 1: 0653537299