Budi u toku sa najnovijim obaveštenjima na sajtu

Kawasaki Z500 2024. godište - Novo

Opšte informacije

Stanje:
Novo vozilo
Marka:
Kawasaki
Tip:
Naked
Model:
Z500
Godište:
2024.
Kilometraža:
0 km
Fiksna cena
NE
Zamena:
NE
Broj oglasa:
23251918

Dodatne informacije

Kubikaža (cm3)
451
Snaga (kW/KS)
33/45
Broj cilindara
2
Menjač
Manuelni
Boja
Crvena
Registrovan do
Nije registrovan
Poreklo vozila
Na ime kupca
Tip hlađenja motora
Vodeno hlađenje
Oštećenje
Nije oštećen
Tip prenosa
Lanac
Kredit
DA

Oprema

Električno paljenje
ABS

Stanje

Kupljen nov u Srbiji
Garancija
Servisna knjiga

Opis

NAPOMENA: Usled nestašice motocikala na evropskom tržištu, prouzrokovano kašnjenju u lancu snabdevanja, broj motora za 2024. godinu je limitiran. Savetujemo Vam da motor rezervišete na vreme i budete prvi na ulicama sa novitetima iz Kawasakija!

***NOVO U PONUDI***

Predstavljamo potpuno novi motocikl Kawasaki Z500 ABS, dinamičan dodatak Z seriji razvijen paralelno sa motociklom Ninja 500.

Sa super modernom Z estetikom koja zahteva pažnju, ovo lagano čudo neprimetno uključuje praktične karakteristike za svakodnevno uživanje u vožnji.

Karoserija Z500 ABS crpi inspiraciju iz Kawasakijevog poznatog Sugomi stila, vidljivog u agresivnom izgledu koji je u suprotnosti sa njegovom prirodom koja je veoma prilagodljiva i prijatna za vozača. Vozači će uživati u pažnji koju Z500 ABS komanduje na ulicama, a kada prvi put sednu na njega, otkriće njegove impresivne atribute performansi, uključujući ažurirani motor, laganu šasiju sa rešetkama i praktične karakteristike kao što je novo sedište oblik za opuštenu poziciju za vožnju, novi LED trostruki dizajn farova, nova puna LCD instrument tabla visokog kontrasta i mogućnost povezivanja sa pametnim telefonom.

Z500 SE ABS je opremljen visokokvalitetnim displejom u boji sa TFT tehnologijom, pružajući optimalnu vidljivost. Boja pozadine ekrana se može izabrati na crnu ili belu, a osvetljenost ekrana se automatski prilagođava tako da odgovara dostupnom svetlu. Funkcije ekrana su kao kod standardnog modela Z500 ABS, a ekran takođe omogućava Bluetooth povezivanje preko RIDEOLOGY THE APP.

Dodatak funkcionalnosti Z500 SE ABS-a je pogodno postavljen USB-C izlaz integrisan u unutrašnjost poklopca farova. Ova funkcija prilagođena korisniku omogućava vozačima da bez napora napajaju dodatnu opremu ili pune elektronske uređaje, poboljšavajući praktičnost motocikla za moderne vozače. Štaviše, model Z500 SE ABS se može pohvaliti nizom ekskluzivnih dodataka, uključujući poklopac merača u boji dima, prepoznatljiv ekran hladnjaka, klizače okvira, poklopac sedišta, jastučić za rezervoar i jastučiće za držanje kolena, što doprinosi ukupnoj jedinstvenosti i ekskluzivnost specijalnog izdanja motocikla Z500 SE ABS.

Boje: Crna, crvena SE, zelena SE.
Cena: Z500 crna 6118 eura, Sport paket 6369 e, Performance 7290 e.
Special edition: 6468 eura , Sport paket 6746 e, Performance 7668 e.
Sport paket dolazi sa prekrivačem suvozačevog sedišta u boji, štitnik rezervoara za gorivo, štitnik TFT ekrana.
Perfomance dolazi sa Akrapovic auspuhom.
Plaćanje se vrši u dinarima po srednjem kursu NBS na dan plaćanja.
Garancija 2 godine.
Rok isporuke 15 dana.

Video možete pogledati na linku ispod:
https://www.youtube.com/watch?v=FoFIkzpBbck

Za sve ostale modele Kawasaki motocikala, detaljnije informacije i specifikacije naših motocikala posetite naš sajt www.culeauto.rs
Ukoliko želite da budete u toku sa dešavanjima u moto svetu kao i novitetima iz Kawasakija, pratite našu Facebook stranicu:
https://www.facebook.com/kawasakiprodaja

Cule Auto je 18 godina ovlašćeni prodavac i serviser Kawasakija!
Hvala Vam na poverenju!

Kawasaki Z500 2024. godište | 6.118 €
Pozovi prodavca
Telefon 1: 021/633-80-13
Mobilni 1: 063/505-141
Mobilni 2: 061/5-505-141
Fax: 021/420-179
*