Budi u toku sa najnovijim obaveštenjima na sajtu

Honda NC 750 X 2017. godište

Opšte informacije

Stanje:
Polovno vozilo
Marka:
Honda
Tip:
Touring
Model:
NC 750 X
Godište:
2017.
Kilometraža:
43.000 km
Fiksna cena
DA
Zamena:
NE
Broj oglasa:
23622952

Dodatne informacije

Kubikaža (cm3)
745
Snaga (kW/KS)
39/53
Broj cilindara
2
Boja
Crna
Registrovan do
04.2025.
Poreklo vozila
Domaće tablice
Tip hlađenja motora
Vodeno hlađenje
Oštećenje
Nije oštećen
Tip prenosa
Lanac
Kredit
DA
Reklama

Oprema

Električno paljenje
Vetrobran
Cerada
ABS
Stražnje torbe

Stanje

Kupljen nov u Srbiji
Garažiran
Servisna knjiga

Opis

NC u odličnom stanju, restajling, zategnut, uredno i redovno održavan za sebe. Upravo produžena registracija do aprila 2025.

Vozi se svakodnevno i bez skrivenih mana ili potreba za ulaganjem. Cena je poslednja a mogućnost dogovora oko cene za dodatnu opremu iz daljeg opisa. Zamena je moguća za Multistradu ili Tracera uz moju doplatu.

U pitanju je restajling model sa apdejtovanim dizajnom, instrument tablom i led svetlima. Neću pisati o potrošnji od 3 litre na 100km, izuzetnoj upravljivosti, udobnosti i povoljnijoj registraciji ovog motora jer ko gleda ovaj motor, to sve već zna. Ispod je ono po čemu se razlikuje od drugih na oglasima.

Za najnižu cenu na oglasima za ovaj model, dobijate motor koji je bez skrivenih mana i spreman za celu sezonu. Pred kraj prošle sezone stavljen je nov lanac, lančanici i zadnje pločice (prednje na početku sezone). Zadnja guma takođe, Dunlop, oko 1000km prešao sa njom. Prednja dobra, isto Dunlop, sigurno ovu celu sezonu može da prođe, možda i narednu. Upravo kupljen nov akumulator.

Na njemu je ~1000e dodatne opreme:
➖ Kappa štitnici ruku. Daju adventure izgled i štite od mušica i vetra
➖ dupli USB brzi punjač u frunk-u. Možete puniti gopro i telefon u isto vreme
➖ povišeni Puig touring vizir + deflektor. Pokriva vozače do 190cm visine bez problema, a dobijate i fabrički originalni
➖ original Akrapovič izduv. Homologovan, što znači da prolazi tehnički, a zvuk ovog auspuha u potpunosti menja utisak vožnje u odnosu na fabrički. Navedena cena je sa fabričkim auspuhom, cena sa Akrapovičem je 250e viša (njegova cena u prodavnici je ~600e)
➖ nosač zadnjeg kofera + kofer Kappa K47nt + naslon za suvozača. Kofer kao nov, kupljen prošle godine, 47 litara zapremine, staju dve full-face kacige, estetski savršeno pristaje uz gabarite i linije NC-a. Navedena cena je samo sa nosačem, cena sa koferom je 100e viša (njegova cena sa naslonom u prodavnici je ~150e)

Motor je garažiran kako van sezone, tako i u toku. Od druge polovine marta se redovno vozi tako da kilometraža, u trenutku kada ga budete gledali, može malo odstupati od navedene. Prepis obavezan. Srećna kupovina!

Ponuda keš kredita

bank logo

6.507,57 RSD mesečna rata

0% naknade za puštanje kredita

Uskoro više banaka

Iznos kredita

 

Period otplate

 

*Kalkulator je informativnog karaktera i kreiran je u promotivne svrhe.


Honda NC 750 X 2017. godište | 6.250 €
Izračunaj ratu keš kredita
Pozovi prodavca
Telefon 1: 0637464152