Budi u toku sa najnovijim obaveštenjima na sajtu

Advance G600 2024. godište - Novo

Opšte informacije

Stanje:
Novo vozilo
Marka:
Advance
Tip:
Čamac
Model:
G600
Godište:
2024.
Gorivo:
Benzin
Fiksna cena
NE
Zamena:
NE
Broj oglasa:
17863737

Dodatne informacije

Materijal trupa
Hypalon
Broj motora
Bez motora
Vrsta motora
Spoljni
Gorivo
Benzin
Dužina (m)
6.45
Širina (m)
2.6
Visina (m)
1.42
Registrovan do
Nije registrovan
Poreklo plovila
Na ime kupca
Oštećenje
Nije oštećen

Oprema

Kompas
Navigacija GPS
Dubinometar

Stanje

Garancija

Opis

Inspirisani dugim nasleđem u dizajniranju i gradnji RIB čamaca, predstavljamo ADVANCE G 600. Nastao je kao kruna izuzetno uspešnog partnerstva kompanije sa italijanskim dizajnerom, gospodinom Kezom. Predstavlja čamac koji svojom ergonomijom i specifičnim dizajnom ulazi na potpuno novi nivo.
Dizajnom dominiraju oštre linije i specijalno projektovani izlomljeni tubusi, koji čine da ADVANCE G 600 ima izuzetno agresivni izgled. Namenjen je ljubiteljima sportske plovidbe, ali, sa ugrađenim tankom za gorivo kapaciteta 120 litara, predstavlja i odličan izbor za dnevna krstarenja sa porodicom ili grupom prijatelja. Veliki prostor za sunčanje je oivičen vazdušnim komorama i dodatnim tapacirungom koji sprečava kontakt sa stakloplastikom. S obzirom na savršeno iskorišćen prostor palube, na čamcu može da bude 12 osoba.
ADVANCE G 600 ima veoma funkcionalne pregrade velike zapremine u svim delovima čamca, od komore ispod nogostupa, do velikih skladišnih prostora na pramčanom i krmenom delu plovila. Platforma na zadnjem delu omogućava lakši ulazak na čamac iz vode. Merdevine od nerđajućeg čelika su skrivene u platformi, a lako se izvlače i stavljaju u funkciju. Postoje dva bočna i jedan pramčani nogostup, za lakši ulazak na plovilo sa doka. Neklizajuća površina je izvučena u kalupu, kako na palubi, tako i na platformi.
Pozicija skipera je optimalno prilagođena dimenzijama plovila, omogućavajući odličnu vidljivost u svakom trenutku. Stakloplastični rol-bar je dizajniran da prati agresivno sportski izgled čamca, ali je pri tom funkcionalan za montiranje opreme za noćnu plovidbu. Postoji mogućnost instalacije GPS ili kompas navigacije, nautičkog muzičkog sistema, tanka za vodu sa tušem na zadnjoj platformi, hidrauličnog vitla sa prohromskim sidrom, vučnog posta za skijanje na vodi, pa čak i ugradnog frižidera.
Prema posebnim zahtevima, paluba može da se obloži tikovinom ili neklizajućom gumom. ADVANCE G 600 se izrađuje u više atraktivnih kombinacija boja, dok proizvođač omogućava kupcima personalizaciju plovila i pravljenje jedinstvenih primeraka po porudžbini.

Advance G600 2024. godište | Na upit
Pozovi prodavca
Mobilni 1: 063/418288