Budi u toku sa najnovijim obaveštenjima na sajtu

Advance G800 2024. godište - Novo

Opšte informacije

Stanje:
Novo vozilo
Marka:
Advance
Tip:
Čamac
Model:
G800
Godište:
2024.
Fiksna cena
NE
Zamena:
NE
Broj oglasa:
17863797

Dodatne informacije

Materijal trupa
Hypalon
Broj motora
Bez motora
Vrsta motora
Spoljni
Dužina (m)
8.5
Širina (m)
3.1
Visina (m)
1.6
Registrovan do
Nije registrovan
Poreklo plovila
Na ime kupca
Oštećenje
Nije oštećen

Oprema

WC
Kuhinja
Kompas
Navigacija GPS
Dubinometar

Stanje

Garancija

Opis

ADVANCE G 800 predstavlja još jedan veliki korak napred, kako u smislu dizajna, tako i po pitanju komfora, upotrebne vrednosti i funkcionalnosti. Spoljne crte, agresivan izgled i izlomljene tubuse je nasledio od izuzetno uspešnog modela G 600. Krasi ga duboko „V“ korito koje je projektovano za savladavanje većih talasa na otvorenom moru i prelaske dugačkih relacija na pučini, što omogućava i veliki rezervoar za gorivo koji može da primi 460 litara goriva. Pored toga, na čamcu mogu da budu ugrađena još tri rezervoara: za sanitarnu, tehničku i otpadnu vodu. Zadnji deo palube čini višenamenska klupa sa trodelnim naslonom, čijim obaranjem se pravi veliki ravan prostor za sunčanje, ali i direktan izlazak na platformu. Aktiviranjem namenskog mehanizma, izvlači se sto, te se ceo zadnji deo pretvara u ugaoni element. Prednji „sundeck“ ispod sebe krije veliki prostor za odlaganje stvari. Sastoji se iz 2 odvojene komore, koje se prema zahtevu kupca mogu pretvoriti u jedinstvenu celinu za odlaganje kabaste opreme, poput skija za vodu, pecaroške i druge dugačke opreme.
Upravljački deo čini masivna konzola obložena karbonskom pločom i specijalnom kožom. Navigacioni uređaj, sonar sa mogućnošću prikaza celokupnog prostora oko i ispod plovila, merači brzine, dubine, trima, nivoa tečnosti u svim rezervoarima, samo su deo informacija neophodnih za bezbednu vožnju, a koje skiper ima ispred sebe i koje u svakom trenutku može da kontroliše. Panel od nerđajućeg čelika ima 14 namenskih prohromskih tastera.
Ispod konzole, u potpalubnom delu, je skrivena manja toaletna odaja. Čine je lavabo, ventilacioni sistem, kao i toalet sa ugrađenom pumpom na električni pogon.
Ergonomski oblikovana upravljačka sedišta su odvojena za skipera i člana posade. Imaju mogućnost podešavanja donjeg dela, čime se prilagođavaju stilu vožnje, u stojećem ili sedećem položaju. Sedišta mogu da budu ispunjena specijalnom „BreathAir“ penom izuzetne udobnosti, koja propušta vazduh i ne zadržava vodu, dok se za oblogu koristi najfinija koža za nautičku primenu. Kupcima se omogućava izbor teksture, dezena i boja kože iz široke palete. Iza sedišta, prema krmi, se nalazi mala kuhinja, koju čine keramička ploča, sudopera i radna površina, dok se ispod krije ugradni frižider i ostava za kuhinjski pribor.
Zadnja platforma je konstruisana da omogući jednostavan pristup čamcu sa doka ili ulazak iz vode preko merdevina od nerđajućeg čelika, koje se izvlače iz namenskog prostora i lako stavljaju u funkciju. Na njoj se sa leve strane nalazi tuš, dok je s desne konektor za vodenu pumpu, čime se dobija mogućnost pranja plovila i kada je čamac ukotvljen sa te strane. Prema posebnim zahtevima, paluba može da se obloži tikovinom ili neklizajućom gumom.
ADVANCE G 800 se izrađuje u više atraktivnih kombinacija boja, dok proizvođač omogućava kupcima personalizaciju plovila i poručivanje jedinstvenim primeraka.

Advance G800 2024. godište | Na upit
Pozovi prodavca
Mobilni 1: 063/418288