Budi u toku sa najnovijim obaveštenjima na sajtu

Orizzonti CFT 300 2023. godište - Novo

Opšte informacije

Stanje:
Novo vozilo
Marka:
Ostalo
Model:
Orizzonti CFT 300
Godište:
2023.
Tip:
Kose
Namena:
Vinogradarstvo
Fiksna cena
DA
Zamena:
NE
Broj oglasa:
17096911

Dodatne informacije

Način transporta
Nošena
Oštećenje
Nije oštećen
Kredit
DA

Oprema

Hidraulika

Stanje

Garancija

Opis

Prodaja nove italijanske Orizzonti machine agricole mehanizacije, navedena cena je sa pdv-om. Best & co international group je direktni uvoznik i ovlašćeni distributer Orizzonti tarupa, četki za granje, prskalica u trake, trimera za mašinsko orezivanje, traktorskih viljuškara, mašina za defolijaciju vinove loze, univerzalnih mašina pipalica, rezervnih delova, kao i servisnih usluga.

Profesionalni vinogradarski trimer CFT 300 sa amortizerom za letnje orezivanje. Sistem za sečenje se sastoji od duplih noževa sa regulacijom protoka za noževe. Vertikalna kosa sa gasnim amortizerom.

Mašina je opremljena gornjim trimerom, hidrauličkim podizačima donjih grana, kao i džojstikom. Kačenje na traktor nije uključeno u cenu jer se u ponudi nalazi više opcija u zavisnosti od traktora

ORIZZONTI je kompanija koja je specijalizovana za projektovanje i izgradnju poljoprivrednih mašina za vinograde i voćnjake. Korišćenje visokokvalitetnih sirovina je pobednički alat koji čini ORIZZONTI jedan od vodećih italijanskih proizvođača.

Orizzonti CFT 300 2023. godište | 8.540 €
Pozovi prodavca
Telefon 1: 021791772
Mobilni 1: 0646454994