Budi u toku sa najnovijim obaveštenjima na sajtu

LS Tractor LS Mtron XR50 2022. godište - Novo

Opšte informacije

Stanje:
Novo vozilo
Marka:
LS Tractor
Model:
LS Mtron XR50
Godište:
2022.
Tip:
Standardni traktori
Namena:
Voćarstvo
Fiksna cena
DA
Zamena:
NE
Broj oglasa:
17233670

Dodatne informacije

Kubikaža (cm3)
2505
Snaga (kW/KS)
37/50
Menjač
Manuelni
Pogon
4x4
Kabina
Sa kabinom
Klima
Automatska klima
Broj cilindara
4 cilindra
Oštećenje
Nije oštećen
Registrovan do
Nije registrovan
Gorivo
Dizel
Poreklo vozila
Na ime kupca
Kredit
DA

Oprema

Prednja hidraulika
Računar
Tegovi prednji
Tempomat
Servo volan

Stanje

Garancija
Servisna knjiga

Opis

CENA 32.000eura sa PDV-om
XR50 je kompaktni vinogradarski traktor nove generacije
Ovaj traktor je potpuno novog dizajna. Motor je snažniji, ekonomičniji i zadovoljava ekološke standarde.
Traktore ove serije odlikuju kompaktne dimenzije i odlična upravljivost.
Novi stilski dizajn sa hromiranim elementima na haubi daju traktoru veoma prijatan i moderan izgled. Kontrolna tabla omogućava udobno i lako prebacivanje glavnih funkcija.
Motor
Traktori serije XR su opremljeni 4-cilindričnim Mitsubishi motorom sa indirektnim ubrizgavanjem i nominalnom snagom od 50 KS pri 2600 o/min. Motor ispunjava evropske zahteve za buku i emisiju izduvnih gasova.Prenošenje
Osnovni model dolazi sa sinhronizovanim ručnim menjačem sa 4 brzine i 4 opsega. Pored toga, ima ručicu za vožnju unazad, koja traktoru daje 16 brzina napred i 16 unazad

LS Mtron XR50 50KS 4WD
0637707471
Poreklo brenda LS Tractor može se naći u Južnoj Koreji 1977. godine, kada je kompanija KHIC (Korea Heavi Industries & Construction Co.), u saradnji sa Fiatom, počela da proizvodi poljoprivredne traktore, a kasnije i kombajne i drugu poljoprivrednu opremu. . 1984. donela je dalje uspehe za brend LS Tractor, Mitsubishi MHI (Mitsubishi Heavi Industri) i drugi proizvođači su postali dobavljači pogonskih jedinica za mini traktore. Ianmar. Trenutno, korejski proizvođač traktora LS Tractor ima 4 fabrike koje se nalaze u Južnoj Koreji, Brazilu, Kini i SAD. Zanimljiva je činjenica da je LS Tractor rangiran kao broj 1 u smislu ukupnog zadovoljstva kupaca, dostupnosti proizvoda i dostupnosti rezervnih delova u Sjedinjenim Državama.
LS traktori - cena koja ide ruku pod ruku sa visokim kvalitetom

LS traktori su kreirani za rad u domaćinstvima, kao iu opštinskim preduzećima i farmama. Ako tražite funkcionalnu opremu, proizvodi pod brendom LS biće savršen izbor - rad traktora iz svake dostupne serije nije samo udoban, već, pre svega, potpuno siguran. Stoga, opremu mogu uspešno koristiti i profesionalci i početnici. Širok spektar modela koji pružaju različite funkcionalnosti i efikasnost motora, prilagođeni opterećenjima različitog intenziteta, kompatibilni dodaci koji omogućavaju povećanje obima posla, jednostavan, intuitivan rad i udobnost rada - to su karakteristike koje karakterišu svaki LS traktor - cena je još jedna jača strana proizvoda. Visok kvalitet izrade i konkurentne, atraktivne cene čine da i najzahtevniji kupci budu u potpunosti zadovoljni opremom koju nudimo.

LS Tractor LS Mtron XR50 2022. godište | 32.000 € bez PDV-a
Pozovi prodavca
Mobilni 1: 069/22-08-347