Budi u toku sa najnovijim obaveštenjima na sajtu

Steyr M9094A 2002. godište

Opšte informacije

Stanje:
Polovno vozilo
Marka:
Steyr
Model:
M9094A
Godište:
2002.
Tip:
Standardni traktori
Namena:
Ratarstvo
Fiksna cena
NE
Zamena:
NE
Broj oglasa:
21584721

Dodatne informacije

Kubikaža (cm3)
5000
Snaga (kW/KS)
70/95
Menjač
Manuelni
Broj radnih sati
5980
Pogon
4x4
Kabina
Sa kabinom
Klima
Manuelna klima
Broj cilindara
4 cilindra
Oštećenje
Nije oštećen
Registrovan do
Nije registrovan
Gorivo
Dizel
Poreklo vozila
Domaće tablice
Način prodaje
Komisiona
Reklama

Oprema

Prednja hidraulika
Računar
Tegovi u točkovima
Servo volan

Stanje

Prvi vlasnik
Garancija
Servisna knjiga

Opis

Traktor uvezen iz Svajcarske
Odeadjena carina potreban AMS.

Imamo zadovoljstvo da vam predstavimo traktor marke Steyr 9094, koji je savršeno opremljen kako bi vam pružio maksimalnu efikasnost i udobnost tokom svakog radnog dana na polju. Ovaj vrhunski traktor će vas oduševiti svojim performansama i brojnim karakteristikama koje će vam olakšati svakodnevne poslove.

Prednje vreteno i prednja kašika Euro 8 kačenje omogućavaju vam brzo i jednostavno obavljanje radova u vašem dvorištu ili na polju. Bilo da vam je potrebno kopanje, utovarivanje ili bilo koja druga aktivnost, Steyr 9094 će se pobrinuti da to obavite sa lakoćom.

Traktor je takođe opremljen prednjom hidraulikom koja vam omogućava dodatnu fleksibilnost i funkcionalnost. Možete lako prilagoditi prednje priključke prema vašim specifičnim zahtevima i tako povećati svoju produktivnost na polju.

Sa 80% guma u odličnom stanju, možete biti sigurni da će vam traktor pružiti dobru vuču i stabilnost čak i na zahtevnim terenima. Bez brige o gubicima snage ili neprijatnim situacijama na terenu, možete se fokusirati na svoj rad i ostvariti izvanredne rezultate.

Ovaj Steyr 9094 ima samo 5980 radnih sati, što znači da je motor u perfektnom stanju. Možete biti sigurni da će traktor obezbediti pouzdanost i dugotrajnost tokom dugog vremenskog perioda. Svako dugme radi bez greške, pružajući vam kontrolu nad svakom funkcijom traktora.

Uz traktor dolaze i dodatne vile za bale i vile za stajnjak, čime vam se otvaraju brojne mogućnosti za rukovanje različitim materijalima na farmi. Bez obzira da li se bavite stočarstvom, uzgojem useva ili drugim poljoprivrednim aktivnostima, Steyr 9094 će vam pružiti potrebnu podršku.

Ne propustite priliku da postanete vlasnik ovog izvanrednog traktora marke Steyr 9094. Sa svojom savršenom kombinacijom snage, funkcionalnosti i udobnosti, ovaj traktor će vam olakšati svakodnevne poslove na polju i pomoći vam da ostvarite izvanredne rezultate.

Zakažite svoj test vožnje danas i uverite se sami u sve prednosti koje Steyr 9094 može ponuditi. Kontaktirajte nas putem telefona ili e-pošte i naš stručni tim će vam pružiti sve informacije koje vam trebaju.

Uz Steyr 9094, vaša poljoprivredna proizvodnja će dostići nove visine

Ponuda keš kredita

bank logo

6.507,57 RSD mesečna rata

0% naknade za puštanje kredita

Uskoro više banaka

Iznos kredita

 

Period otplate

 

*Kalkulator je informativnog karaktera i kreiran je u promotivne svrhe.


Steyr M9094A 2002. godište | 31.200 € bez PDV-a
Izračunaj ratu keš kredita
Pozovi prodavca
Telefon 1: 0621097201
Telefon 2: 0615097201
Mobilni 1: 0638525040