Budi u toku sa najnovijim obaveštenjima na sajtu

Navigacija G7 EZY Pro2 2024. godište - Novo

Opšte informacije

Stanje:
Novo vozilo
Marka:
Ostalo
Model:
Navigacija G7 EZY Pro2
Godište:
2024.
Tip:
Standardni traktori
Fiksna cena
DA
Zamena:
NE
Broj oglasa:
23197712

Dodatne informacije

Oštećenje
Nije oštećen
Poreklo vozila
Domaće tablice

Opis

Av Map Farmnavigator G7 Ezy je navigacija sa Turtle Pro2 antenom koja omogućava precizno navođenje poljoprivrednih mašina sa tačnošću od +/-15 cm. Opremljen je sa funkcijama Paralelnog Navođenja i Automatske Kontrole Sekcija, što ga čini pristupačnim i jednostavnim za korišćenje, tako da se može koristiti na farmama bilo koje veličine. Nema više izgovora, sada možete preći na pametnu poljoprivredu i raditi sa većom preciznošću bez gubljenja vremena i hemikalija.

Turtle Pro2 antena je ekonomična opcija sa kompenzacijom terena koja koristi jednočasovni GNSS prijemnik sa diferencijalnim ispravkama i tačnošću od +/- 15 cm od prolaza do prolaza.

Farmnavigator poseduje visoko kvalitetan displej koji je odličan i po pristupačnoj ceni! Displej je snažan, pouzdan, otporan na prašinu i vodu, i lako se čisti. Napravljen je sa Made in Italy kvalitetom, vidljiv je u svim uslovima, čak i na direktnom suncu. Displej je veličine 7" HD LCD sa 16 miliona boja i super je svetao, može se koristiti i na otvorenim prostorima. Lako se instalira i uključuje sve dodatke koji su vam potrebni da biste počeli sa instalacijom i korišćenjem, čak i ako je ovo vaša prva satelitska navigacija!

Farmnavigator softver, unapređen tokom više od 15 godina, nudi napredne funkcije na jednostavnom interfejsu koji je prijateljski za poljoprivrednike, sa velikim i intuitivnim dugmadima. U prikazu na terenu možete pratiti sve najvažnije podatke i sve je na dohvat ruke zahvaljujući preklopnim menijima. Možete koristiti više gestova prstima na displeju da biste pomerili menije ili zumirali terenski prikaz prevlačenjem i širenjem prstiju.

Sistem Farmnavigator je kompatibilan sa sledećim proizvođačima i modelima, bez ISOBUS-a:

Agral Agsis
Agromehanika Ag-tronik 14, S1
Arag Bravo 300s, 300s RCU, 300s RCU180s
Bertolini Buono
BKL ASC, HYDRA
Bogballe Calibrator Zurf, Icon, Totz
Caffini CB9
Farmscan Unipod
Hardi HC 5500
MC elettronica Hydra 590
Rauch Quantron-A / E
Tecomec Geosystem 260

Zapratite naše profile na društvenim mrežama:
- Facebook profil (bestco.international)
- Youtube profil ( bestcointernationalgroup)

Best & Co International group - 37 godina sa vama!

Navigacija G7 EZY Pro2 2024. godište | 1.850 €
Pozovi prodavca
Telefon 1: 021/791-772
Mobilni 1: 0646454994