Budi u toku sa najnovijim obaveštenjima na sajtu

Navigacija G12 ISO Pro2 2024. godište - Novo

Opšte informacije

Stanje:
Novo vozilo
Marka:
Ostalo
Model:
Navigacija G12 ISO Pro2
Godište:
2024.
Tip:
Standardni traktori
Fiksna cena
NE
Zamena:
NE
Broj oglasa:
23197991

Dodatne informacije

Oštećenje
Nije oštećen
Poreklo vozila
Domaće tablice

Opis

Av Map Farmnavigator G12 ISO navigacija sa Turtle Pro2 antenom. Prvi 12" panoramski multifunkcionalni ekran u poljoprivredi. Izaberite horizontalni ili vertikalni prikaz, prilagodite se bilo kojoj kabini, a zatim prilagodite ekrane jednostavnim dodirima omogućava precizno navođenje poljoprivrednih mašina sa tačnošću od +/-15 cm. Opremljen je sa funkcijama Paralelnog Navođenja i Automatske Kontrole Sekcija, što ga čini pristupačnim i jednostavnim za korišćenje, tako da se može koristiti na farmama bilo koje veličine. Nema više izgovora, sada možete preći na pametnu poljoprivredu i raditi sa većom preciznošću bez gubljenja vremena i hemikalija. Farmnavigator G12 ISO takođe ima mogućnost nadogradnje na ISOBUS i Auto Steering, pružajući dodatne mogućnosti za povećanje efikasnosti i produktivnosti.

Turtle Pro2 antena je ekonomična opcija sa kompenzacijom terena koja koristi jednočasovni GNSS prijemnik sa diferencijalnim ispravkama i tačnošću od +/- 15 cm od prolaza do prolaza.

Farmnavigator G12 ISO poseduje visokokvalitetan displej koji nudi izvanredne performanse po pristupačnoj ceni! Displej je robustan, pouzdan, otporan na prašinu i vodu, te se lako održava. Izrađen je uz Made in Italy standard kvaliteta, vidljiv je u svim uslovima, uključujući i direktno sunčevo svetlo. Displej je veličine 12" sa panoramskim prikazom koji omogućava prilagođavanje horizontalnom ili vertikalnom prikazu kako bi se lako uklopio u svaku kabinu. Pruža izvanrednu vidljivost polja i okoline, čime se osigurava udobnost i efikasnost tokom rada.

Iskoristite BESPLATNO probni period od 7 DANA i otkrijte sve prednosti ISOBUS povezivanja! Pre nego što se odlučite za kupovinu doživotne licencije za softver, imate priliku da testirate sve funkcije Virtuelnog Terminala i Kontrolera Zadataka na vašem FARMNAVIGATOR-u tokom ovog probnog perioda.

Nakon isteka BESPLATNOG probnog perioda, možete lako kupiti i aktivirati doživotnu licencu za VT / FULL verziju softvera.

Uz Navigacionu DOŽIVOTNU LICENCU, uživajte u beskonačnoj navigaciji bez vremenskih ograničenja.

Takođe, iskoristite BESPLATNU PROBU Virtuelnog Terminala i TASK KONTROLERA da biste isprobali sve funkcionalnosti bez naknade.

Zapratite naše profile na društvenim mrežama:
- Facebook profil (bestco.international)
- Youtube profil ( bestcointernationalgroup)

Best & Co International group - 37 godina sa vama!

Navigacija G12 ISO Pro2 2024. godište | 3.264 €
Pozovi prodavca
Telefon 1: 021/791-772
Mobilni 1: 0646454994