Budi u toku sa najnovijim obaveštenjima na sajtu

Pretraga dilera, prodavaca i salona vozila

Top prodavci

Pane AG

Pane AG

Beograd

- Osnovan je 10.3.2003. godine. - Pretežna delatnost servisa je instalacija uređaja za upotrebu alternativnih goriva TNG (tečni naftni gas) i KPG (komprimovani prirodni gas). Sertifikovani smo i ovlašćeni servis za ugradnju i servisiranje auto-gas opreme nekoliko renomiranih proizvođača kao što su TARTARINI, BRC, LOVATO, AC STAG, LANDIRENZO. Na osnovu dugogodišnje saradnje sa Auto Moto Savezom- Centrom za motorna vozila (AMSS-CMV), Pane AG servis predstavlja ovlašćeno ispitno mesto gde možete atestirati autogasni uređaj Vašeg vozila. - Pored instalacije uređaja za upotrebu alternativnih goriva, servis Pane AG pruža i ostale usluge, kao što su: - auto dijagnostika, limarsko-lakirerske usluge, auto klime, vulkanizerske usluge, šlep služba, platni promet, tehnički pregled i registraci...

Garo-automobile

Garo-automobile

Kraljevo

Vozila se uvoze iz Svajcarske,u jako dobrom i ocuvanom stanju. Auta se kupuju od prvog vlasnika ,sa originalnom kilometrazom i poseduju servisne knjige.Nadamo se da cemo ispuniti sve kriterijume kupaca.

Auto Dil Automobili d.o.o.

Auto Dil Automobili d.o.o.

Beograd

AUTO DIL AUTOMOBILI D.O.O. JE FIRMA KOJA SE BAVI UVOZOM AUTOMOBILA IZ FRANCUSKE. AUTOMOBILE KUPUJE LIČNO VLASNIK FIRME TAKO DA SE SVAKI AUTO DETALJNO PREGLEDA PRE KUPOVINE. IZ TIH RAZLOGA I DAJEMO PISANU GARANCIJU OD GODINU DANA. KAO STO SE VIDI NA FOTOGRAFIJAMA, SVA NAŠA VOZILA SU MLADJEG GODIŠTA, ODLIČNOG IZGLEDA I KVALITETA, A KILOMETRAŽE SU ZAGARANTOVANE. SVAKOM NASEM POTENCIJALNOM KUPCU JE DOZVOLJEN SVAKI VID PROVERE VOZILA I PROBA PRE KUPOVINE. NALAZIMO SE NA ČUKARIČKOJ PADINI, U BLIZINI HALE FMP-a. RADNO VREME AUTO PLACA JE SVAKIM DANOM OD 09-17h (ponedeljak - subota) DODJITE I UVERITE SE U NAS KVALITET.

M-V AUTO

M-V AUTO

Beograd

bavimo se uvozom i prodajom automobila iz francuske.svi automobili su kupljeni sa licitacije,vecinom od prvih vlasnika

Auto DiV d.o.o.

Auto DiV d.o.o.

Novi Sad

Sentandrejski put 117f

GERA

GERA

Novi Beograd

Prodaja prekidača za vozila VW, Audi, Skoda i Seat

NK Automobili

NK Automobili

Ada

DUGOGODISNJE ISKUSTVO U UVOZU ,PRODAJI I PREVOZU AUTOMOBILA USLUZNO CARINJENJE VOZILA USLUZNI PREVOZ VOZILA U ZEMLJI I INOSTRANSTVU USLUZNI PREVOZ VECIH KOMBIJA I DZIPOVA

HOLLAND CARS ŠABAC

HOLLAND CARS ŠABAC

Šabac

Uvoz polovnih automobila iz Holandije.Prevoz putnika i transport vozila iz Holandije.

Auto Roki

Auto Roki

Šabac

Auto Roki Sabac se dugi niz godina uspesno bavi prodajom polovnih automobila iz zapadnoevropskih zemalja. Preko 120 putnickih kao i teretnih vozila renomiranih proizvodjaca se u svakom momentu nalazi na placu. Godine postojanja, hiljade prodatih vozila i isto toliko zadovoljnih kupaca su nasa najbolja preporuka. Dodjite i uverite se !!!!!! Plac se nalazi u Klenku, na ulasku u Sabac iz pravca Beograda, Rume, Novog Sada. Prvi plac sa desne strane !!!!!

KP AUTO

KP AUTO

Beograd

Bavimo se prodajom polovnih automobila iz zemalja E.U

Pogledaj sve »

Reklama
Reklama
Reklama