Budi u toku sa najnovijim obaveštenjima na sajtu

Pretraga dilera, prodavaca i salona vozila

Top prodavci

Auto servis Jakšić auto

Auto servis Jakšić auto

Mladenovac

Auto servis Jakšić predstavlja firmu sa porodičnom tradicijom od 30 godina iskustva na servisiranju svih modela Fiat vozila. Pored popravki Fiat vozila, u servisu vršimo popravke vozila iz programa Alfa romeo i Lancia. Kompletna dijagnostika na najsavremenijoj opremi i rad sa originalnim alatima. U servisu vršimo ugradnju originalnih delova za Fiat, Alfa romeo i Lancia iz prodavnice koja posluje u sklopu servisa. Pružamo svojim klijentima garanciju na rad i ugrađene delove. U rekordno kratkom roku rešavamo problem nedostajućih delova i servis za vaše vozilo, po sistemu „ključ u ruke“.

Rubik Automobili doo

Rubik Automobili doo

Beograd

RUBIK AUTOMOBILI DOO je firma koja se bavi prodajom vozila koja su kupljena nova u Srbiji, ali i uvozom iz zemalja EU(Nemačka, Holandija, Belgija, Francuska, ...) Sva vozila su kupljena od najpoznatijih i proverenih lizing kuća, održavana u ovlašćenim servisima sa urednom servisnom istorijom. Garancija 12 meseci. Mogućnost kupovine vozila na kredit, lizing, zakup. U ponudi se uvek nalazi veliki broj automobila poznatih evropskih proizvođača, ali takođe postoji opcija poručivanja vozila po vašim željama i zahtevima. Rubik - Vaš pouzdan partner

GAJIĆ AUDI

GAJIĆ AUDI

Deč

polovni delovi audi A3,A4,A6 motori,menjaci,limarija,enterijeri. svi delovi za navedena vozila.

Sivac

Sivac

Sivac

Prodaja, otkup i zamena, novih i polovnih pneumatika (gume i felne), i ostalih delova za vise vrsta vozila.

VIT-COM d.o.o

VIT-COM d.o.o

Vršac

Preduzeće ima petnaesto godišnje iskustvo u nabavci nehavarisanih vozila isključivo iz Nemačke i Francuske. Bavimo se i uslužnom prodajom vaših vozila, nabavkom i transportom iz EU, kao i carinjenjem. Imamo potpisane ugovore sa aukcijskim firmama tako da je legalnost vozila i kilometraža zagarantovana uz originalnu dokumentaciju za svako vozilo. Svi automobili su tehnički pregledani i ispravni. Vozila kupljena na našem placu isporučujemo na adresu budućeg vlasnika uz dogovor. Na raspolaganju je i šlep služba 0-24h.

Nmotors

Nmotors

Čačak

Firma Nmotors se bavi uvozom i prodajom polovnih vozila iz uvoza i prevozom robe u zemlji i inostranstvu kao i slep sluzbom koja je na raspolaganju 24h.Plac se nalazi na Ibarskom putu u Preljini preko puta INTEREX-A. Nmotors - Pouzdan i proveren put do vaseg polovnog automobila!

Auto centar Stefani

Auto centar Stefani

Bor

Prodaja polovnih automobila iz uvoza.

M&M DELOVI ZA VW

M&M DELOVI ZA VW

Krupanj

SVE ZA GOLFA 3,GOLFA 4 I PASATA B5.5

Auto transport Ljig

Auto transport Ljig

Ljig

PREVOZ ROBE u rasutom i paletiranom stanju. ŠLEP SLUŽBA. Pružamo usluge prevoza svih vrsta vozila, plovila i mašina širom cele Srbije. Mogućnost plaćanja preko računa. Serviserima nudimo posebne pogodnosti prevoza. Naše radno vreme je 24h.Pored toga vršimo popravku i servis vozila teretnog programa.

BROWELL viljuškari DOO

BROWELL viljuškari DOO

Bačka Palanka

*****Browell doo je firma koja se bavi prodajom, servisom i rentiranjem viljuškara***** Preduzeće d.o.o. Browell posluje od 2005. godine. Osnovna delatnost kojom se bavi je uvoz, servis, prodaja i rentiranje polovnih viljuskara na električni, dizel i gasni pogon. Iz godine u godinu d.o.o. Browell razvija svoje poslovanje i ponudu, a samim tim stiče i poverenje kod velikog broja preduzeća koji u svom poslovanju koriste viljuškare. U svojim objektima objedinjuje savremen servis viljuškara, prodajni prostor sa raznovrsnom ponudom remontovanih viljuškara, servisna vozila za terenske popravke, transportna vozila za prevoz viljuškara i radnih mašina, kao i platforme za rad na visinama. D.o.o. Browell sačinjavaju stručni i iskusni zaposlenici, visoko osposobljen i odgovorni za zadatke koje ob...

Pogledaj sve »

Reklama
Reklama
Ne postoji traženi prodavac.
Pogledaj ostale prodavce, verujemo da ćeš naći ono što tražiš.