Budi u toku sa najnovijim obaveštenjima na sajtu

Pretraga dilera, prodavaca i salona vozila

Top prodavci

PNEUTRADE

PNEUTRADE

Kragujevac

- Prodaja polovnih pneumatika za putnička i laka komercijalna vozila - Montaža i demontaža, Balansiranje točkova - Prodaja vozila iz uvoza.

023 Auto

023 Auto

Zrenjanin

023 AUTO SE BAVI PRODAJOM,UVOZOM POLOVNIH AUTOMOBILA,POSREDOVANJEM,USLUZNOM PRODAJOM,KAO I ZAMENOM PUTNICKIH VOZILA,!SVA VOZILA SU U ODLICNOM STANJU SA IZUZETNO POVOLJNIM CENAMA! MOGUCNOST PROVERE OD STRANE VASIH MAJSTORA,PRILIKOM KUPOVINE VOZILA! OTKUP VASIH VOZILA,PUTNICKIH,LAKIH TERETNIH,KOBMIJA I KAMIONA DO 5 TONA! ZA SVE MOZETE SLOBODNO KONTAKTIRATI!

CTC UNIT doo

CTC UNIT doo

Beograd

CTC-Unit NAUTICA, ogranak CTC-UNIT d.o.o., je ekskluzivni uvoznik, distributer i ovlašćeni servis nekoliko svetski poznatih brendova poput: Nautički program: JEANNEAU SEA RAY RINKER SAVER SUZUKI MARINE VOLVO PENTA RAYMARINE JOBE ATV i MOTO program: STELS ARCTIC CAT ACCESS MOTOR LINAI QUADRO VEHICLES (skuteri na 3 i 4 točka) Pored osnovne delatnosti CTC-Unit Nautica pruža sledeće usluge: - Marina na reci Savi (kod Beogradski Sajam) kapaciteta 45-50 vezova; - Zimovnik "CTC - UNIT"; - Ovlašćeni servis Suzuki vanbrodskih motora; - Servis brodskih motora Mercruiser i Volvo; - Konzervacija sa dekonzervacijom plovila; - Spuštanje plovila; - Antialgin zaštita; - Pranje plovila; - Transport plovila u zemlji i inostranstvu; - Servis skutera i ATV/UTV/SSV vozila; - Re...

Dareks

Dareks

Šabac

prodaja polovnih automobila

AUTO CENTAR RADOSAVLJEVIĆ

AUTO CENTAR RADOSAVLJEVIĆ

Sremska Mitrovica

Ovlašćeni diler i serviser Peugeot vozila

Citroen 032

Citroen 032

Gornji Milanovac

Originalni polovni delovi za Citroen i Peugeot vozila.

BMW RUMENI

BMW RUMENI

Lazarevac

prodaja vozila i ugradnja polovnih delova za bmw

Kovacevic TEAM

Kovacevic TEAM

Novi Sad

prodaja polovnih automobila

JUGO SPORT doo

JUGO SPORT doo

Kragujevac

Preduzeće JUGO SPORT je osnovano 2000. godine kao radionica za doradu sportskih automobila. Pored ove osnovne delatnosti, paraleno se razvijalo i u domenu održavanja vozila iz programa ZASTAVA u garantnom i vangarantnom roku i bavilo se prodajom pomenutih vozla. Nakon privatizacije, koja je izvrsena 2005, zadrzana je kao osnovna delatnost odrzavanje i prodaja vozila. Od tada se stalno radilo na razvoju, usavrsavanju poslovanja i postizanju veceg zadovoljstva klijenata. Dolaskom kompanije FCA Srbija u Kragujevac, JUGO SPORT se izdvojio kao renomirana prateća firma automobilske industrije sa sposobnošču da uspešno prihvata savremene trendove u prodaji i održavanju vozila, i postaje ovlašćeni serviser za brendove FIAT i FIAT PROFESSIONAL. Daljim razvojem firma JUGO SPORT uspostavlja...

Emil Frey Auto Centar d.o.o.

Emil Frey Auto Centar d.o.o.

Novi Beograd

Mercedes-Benz Centar polovnih vozila - Luksuz dostupan svima. Od sada ne morate da idete u Nemačku da biste nabavili kvalitetno, pouzdano i pristupačno vozilo. U Mercedes-Benz Centru polovnih vozila, na jednom mestu, imate veliki izbor i mogućnost da mnogo uštedite kupovinom Mercedes-Benz, Smart i drugih brendova polovnih vozila. Za odredjena vozila nudimo garanciju i do dve godine. Tražite li savršenstvo, kvalitet i pouzdanost koji sebi možete da priuštite? Ne rizikujte nikada. Posetite nas.

MR Auto Prodaja

MR Auto Prodaja

Beograd

M&R auto, uvoznik je i prodavac polovnih automobila koje biramo sa posebnom pažnjom u želji da svoje kupce ne razočaramo u pogledu kvaliteta i izdržljivosti vozila. Usmerili smo se na uvoz automobila iz Švajcarske, zemlje koja što se tiče automobila, važi za jedno od najkvalitetnijih tržišta – vozila su izuzetno očuvana, održavana i odličnih performansi. Osim naše trenutne ponude nudimo Vam mogućnost nabavke vozila po Vašoj želji. Vozila možete da kupite i uz pomoć bankarskog kredita, a mi ćemo Vam omogućiti direktan kontakt sa bankama. M&R auto Vam garantuje legalnost vozila kao i tehničku ispravnost. Naš cilj je zadovoljan kupac. Takođe, dajemo Vam PISANU GARANCIJU na godinu dana ili pređenih 10.000 km.

Pogledaj sve »

Reklama
Reklama
Reklama
Ne postoji traženi prodavac.
Pogledaj ostale prodavce, verujemo da ćeš naći ono što tražiš.