Budi u toku sa najnovijim obaveštenjima na sajtu

Poštovani,
Odvojite par minuta i pomozite nam da unapredimo sadržaj na našem sajtu.
Želite li da učestvujete u anketi i pomognete u unapređenju?

Mini Countryman S – auto za šmekere

Postavljeno 27.05.2019. u 16:59

Testirali smo Mini Countryman u Cooper S verziji, snage 192 "konja"! Pravi ljubitelji marke možda zameraju što tako prostrano vozilo nosi ime "Mini", ali sve predrasude "padaju u vodu" kada probate kako se vozi ova urbana raketa.

Pouzdani BMW XDrive je zaslužan za ALL4 oznaku na boku ovog gradskog lepotana.

Pogledajte kako se vozi i ostavite nam vaše utiske i zapažanja u komentarima.

Komentara: 21
Pregleda: 5464
Ocena: 4.3
 
Peugeot 508 GT - Francuski zavodnik  | Auto Test Polovni automobili Peugeot 508 GT - Francuski zavodnik | Auto Test Polovni automobili Honda ZR-V - Da li je sredina ponude prava mera? | Auto Test Polovni automobili Honda ZR-V - Da li je sredina ponude prava mera? | Auto Test Polovni automobili Jeep Renegade - Kako se pokazao nakon 4 godine? | Auto Test Polovni automobili Jeep Renegade - Kako se pokazao nakon 4 godine? | Auto Test Polovni automobili Opel Insignia Mk2 - Zašto je bila popularna od prvog dana? | Auto Test Polovni automobili Opel Insignia Mk2 - Zašto je bila popularna od prvog dana? | Auto Test Polovni automobili Mustang Mach E - „Nema više konja koji jure“?  | Auto Test Polovni automobili Mustang Mach E - „Nema više konja koji jure“? | Auto Test Polovni automobili Hyundai Kona - Da li je Kona zapravo „mini – Tucson“? | Auto Test Polovni automobili Hyundai Kona - Da li je Kona zapravo „mini – Tucson“? | Auto Test Polovni automobili Volvo S60 B4 - Da li limuzina mora da bude iz Nemačke? | Auto Test Polovni automobili Volvo S60 B4 - Da li limuzina mora da bude iz Nemačke? | Auto Test Polovni automobili Maserati GranTurismo | Specijalne stvari za specijalne prilike – novogodišnji specijal | Auto Test Polovni automobili Maserati GranTurismo | Specijalne stvari za specijalne prilike – novogodišnji specijal | Auto Test Polovni automobili Hyundai IONIQ 6 - Da li ima zabave bez klasičnog motora? | Auto Test Polovni automobili Hyundai IONIQ 6 - Da li ima zabave bez klasičnog motora? | Auto Test Polovni automobili BMW E39 - Da li je ovo moguće?! Samo 120.000km, a 22 godine starosti | Auto Test Polovni automobili BMW E39 - Da li je ovo moguće?! Samo 120.000km, a 22 godine starosti | Auto Test Polovni automobili

Dopadaju ti se saveti?
Prijavi se da ih dobijaš na e-mail.

Janja

Ako si pravi smeker, onda si i sa autom i bez njega.. Naravno, ko ima novac nisam protiv ulaganja u dobar automobil, ali iskreno.. nije ni za ''mamine i tatine sinove'' a ni za '' sponzoruse''.. ja bih ovo kupila zenskom koje je tek polozilo, automatik..TOLIKO

Odgovori

Maja

Šmekeri voze Alfu Stelvio qv

Odgovori

bole

@Maja U tom slučaju šmekera ima jako malo,ali generalne razlike nema.I taj što si ga pomenula i sve ostale SUV tvorevine u našoj zemlji voze isti ljudi.Kriminal,politika i kontraverzni biznismeni.E sad šta ti draže da staviš pod šmeker ?

Bane

Ko u ovoj zemlji može da kupi taj auto a da nije zaradio novac na nepošten način - konkretnije, da nije za kupovinu iskoristio novac koji je trebao da završi npr.u budžetu za renoviranje bolnica ili kupovinu rengena ili magnetne rezonance?

kole

Ovo je za sponzoruse iz druge lige. Prva liga vozi X4, CLK, Q3, Q5 i slicno. Mada postoji i super liga. Juce sam video neku napucenu u novom Range Rover Vogue.

Odgovori

Steva

Auto za mamine i tatine sinove kao i za sponzoruse

Odgovori

Haha

Znaci ti kad bi imao pare, a treba da kupis sinu auto, ti bi sinu kupio neku jeftinu krsinu?

Dejan

@Haha - kako me nerviraju ovakvi likovi. Čovek napiše nešto ili kaže u svakodnenvom životu, a on odmah kontrira nekim pitanjem koje veze nema sa logikom. U stilu - neko kaže "Ne volim čokoladu sa lešnicima", a on ti odgovori "Znači, ti bi sad da počupamo sve lešnike na svetu samo da bi ti mogao da jedeš čokoladu bez lešnika?" I apsolutno se slažem sa Stevom, ali to ne znači da bi kupio sinu jeftinu kršinu, nego npr. Mazdu6, Peugeot 508, Citroen C5 ili neki drugi auto u tom stilu, a ne fensi hipstersko vozilo koje ljudi kupuju samo zato što je to u trendu.

Haha

@Dejan, po ovome sto si upravo rekao, ispada da Mazda 6, 508 i C5 nisu fensi vozilo. Kao drugo, gledajuci cenu npr. Mazde ti si u cenovnom rangu Countryman-a, samim tim postajes tatin i mamin sin- a to potencirate ovde.

kimi

@Haha Svi bi oni to kupili,ali nema se pa ajd malo da se pravimo pametni kao sva sirotinja što se pravi tipa"ja i da imam,ne bi"ooo bi itekako bi samo se nema jbg Da se ogradim,i ja sam sirotinja ali nemam taj gen Srbijanski da prezirem sve što mi je nedodirljivo.

Dejan

@Haha - naravno da nisu! To su klasične limuzine. To što je danas dizajn takav kakav je, to je druga priča. Ali ne spadaju u kvazi-terence sa kupe linijom i slične hipsterske budalaštine. Ali ko voli, neka vozi, nemam ništa protiv. Ajde navedi onda šta po tebi nije fensi vozilo - Lada Kalina? Logan?

Mirko Mančić

Dejane, odlično i kompetentno si napisao. Problem sa autima je što su tema koja je svima barem malo bliska i onda ima puno neupućenih neznalica koji u srpskom/balkanskom fazonu vole da govore nadmeno o stvarima o kojima pojma nemaju. Lepo si rekao 'fensi hipsterizam' ili preciznije po meni 'fensi šabanizam' jer ta vozila izgledaju prenaglašeno i prostački pre svega. Nije poenta da li limuzina srednje klase košta slično kao ova glupost, već je problem suprotan - zašto ova glupost košta kao ozbiljnije i elegantnije vozilo.

Bane

Pa da, za bogate hipstere.

Bane

Slušaj ovog "Haha" - Citroen c5 fensi vozilo za tatine sinove. Kakva budalaština.

Haha

Bane druze, procitaj Stevinu premisu, pa moju pa ces bolje zakljuciti. Da ti olaksam- pricao sam o fenomenu maminog i tatinog sina, kako je neki mladic tatin sin u Countrymanu od 30k, a nije u nekom Pezou 508 iste cene. Bane, ne znam gde je na Countrymanu kupe linija. Pritom Mini je luksuzni BMWov brend, cena ga ne cini hipsterskim, a dizajn je krajnje konvencionalan. Svaka roba ima svog krajnjeg kupca koji je spreman da plati vise da bih uzivao u vecem kvalitetu, tako da te "diskrepancije" su normalne. Samo sto ja Mirko ne vidim sta je prenaglaseno na Miniju? Pa nas prosvetli malo. Stevo, te navedene limuzine sigurno nisu nesto sto bi neko mlad prihvatio. Moze Logan. Zlatno pravilo kod naseg naroda je da onaj ko ima 30+ je kriminalac, a onaj koji ima manje od 30 je sigurno mamin i tatin sin. Ne razmisljate da u Srbiji postoje velike strane firme, pa neko ima zapravo veliku platu i moze da priusti sebi taj luksuz.

Dr..

DISKREPANCIJE.....JOOOOOJ

Petar

Smeker ako sudis po autu mozes biti sa nekim kupeom, Peugeot 406 coupe,alfa gt,astre bertone,toyota celica,bmw e46 3xx CI, mercedes 230ce. I jos nesto,sto stariji i redji auto to je bolje. Kad imas kesa lako je kupiti nov kupe,a kad imas nesto staro sto nema svako, to je za respect.

Odgovori

Steva

Tako je druze. Lako je kad imas kes, budi smeker bez njega :)

Mello

Odavno ne videh odgovarajući komentar ko ovaj.

sailot

Kako neko ko vozi SUV moze biti smeker ??? Evo covek lepo napisao, a ja nemam sta da dodam https://drivetribe.com/p/why-suvs-are-worst-of-all-cars-Bw-aQGGXSACZw7YOnniq5Q?iid=Ac35w8ehRHGk9U3ds54pDg

Odgovori

japanac

Prelep auto,takodje je lep i Nissan Micra.

Odgovori